ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν μένει στην «επιστροφή» και θέλει συνέχεια

δεν-μένει-στην-επιστροφή-και-θέλει-σ-627054

Ο Ολυμπιακός Βόλου επέστρεψε στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις αλλά δε μένει εκεί και θέλει συνέχεια με ακόμη καλύτερη εικόνα. Η εικόνα της ομάδας ήταν σαφώς βελτιωμένη την Κυριακή στη νίκη επί του Εθνικού Φιλιππιάδας (3-0) οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν στις νίκες μετά από τρεις ισοπαλίες, και σκόραραν μετά από δυο αγώνες που δε βρήκαν δίχτυα. Ο Κώστας Φλίγκος σκόραρε στο 9ο από τα 11 ματς που έχει αγωνιστεί, και με 13 γκολ πλέον είναι στην κορυφή των σκόρερ ενώ για τον Ολυμπιακό το ζητούμενο είναι να ξαναβρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας…

Η κορυφή μάλιστα από προχθές «άλλαξε» με τον Απόλλωνα (30 β.) να προσπερνά τον Διαγόρα Σεβαστής (28) που είχε ήττα στην Άρτα, και ο Ολυμπιακός είναι τώρα στους 27. Ενώ την ερχομένη Κυριακή, Απόλλωνας και Διαγόρας παίζουν μεταξύ τους, και η Βολιώτικη ομάδα θέλει να περάσει χωρίς απώλειες από την Πιερία.

Με το καλό του πρόσωπο και δικές του νίκες ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να κερδίσει ό,τι χάθηκε σε πιο εύκολα θεωρητικά ματς, και περιμένοντας νέα στραβοπατήματα από τις διεκδικήτριες ομάδες στα ματς ως το τέλος του α΄ γύρου.

Στην 13η αγωνιστική (που είναι η τελευταία για το 2016) ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει τρίτη νίκη στην Πιερία όπου έχει περάσει με «διπλά» και γκολ του Φλίγκου (0-1 την Πύδνα και 0-2 τον Πιερικό) παίζοντας (18/12) με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ενώ με το νέο χρόνο, στην 14η αγωνιστική, υπάρχει το ματς Ολυμπιακός Βόλου-Ρήγας Φεραίος και ο Διαγόρας Σεβαστής θα υποδεχτεί τη Νίκη Βόλου τη στιγμή όπου ο Απόλλων Λάρισας θα αγωνιστεί στη Λευκάδα με τον Τυλυκράτη, ο οποίος παραμένει αήττητος στην έδρα του μέχρι σήμερα και χωρίς να δεχτεί γκολ! Ο α΄ γύρος κλείνει με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Θεσπρωτό, τον Διαγόρα να παίζει στην Φιλιππιάδα και τον Απόλλωνα να παίζει στη Λάρισα με τη Νίκη .

Πάντως, παρότι ο Ολυμπιακός έδειξε καλό πρόσωπο την Κυριακή, ο προπονητής Τίμος Καβακάς τόνισε πως δεν παρασύρεται, καθώς υπάρχουν πολλά πράγματα που θα πρέπει να βελτιώσει ο Ολυμπιακός, δίνοντας το στίγμα ότι υπάρχουν και περιθώρια βελτίωσης, ενώ και με την μεταγραφική ενίσχυση που θα υπάρξει ως συνέχεια του Μουκάμ (που ήδη προπονείται) θα γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές και θα έρθουν στην ομάδα έτοιμοι παίκτες για να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό να πετύχει το στόχο του για τον οποίο για μια ακόμη φορά εμφανίστηκε σίγουρος…. «Η διοίκηση είναι ενεργή και δεν ανησυχώ γι’ αυτό το κομμάτι. Ωστόσο, οι παίκτες που θα έρθουν θα πρέπει να είναι έτοιμοι για να παίξουν. Δεν έχουμε χρόνο για να ετοιμάσουμε ποδοσφαιριστές. Θα πρέπει να έχουν παιχνίδια, είτε ως βασικοί, είτε συμμετοχές, και παίκτες με φιλοδοξίες για να ανέβει η ομάδα. Χρειάζονται τα βιολιά, αλλά χρειάζονται και τα εργαλεία σε μια ομάδα. Με πολλά βιολιά δε θα βγει καλό αποτέλεσμα» είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός τεχνικός που στο επόμενα ματς θα περιμείνει και μια επιπλέον λύση από τον Γκουστάβο Μπρίτος…

Ικανοποίηση και ενίσχυση από Austrian Boys

Ανακοίνωση, όπου εκφράζεται η ικανοποίηση για την Κυριακάτικη νίκη, και ότι ήδη ετοιμάζεται εκδρομή για τον επόμενο αγώνα στην Νεοκαισάρεια, εκδόθηκε από τους Austrian Boys. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας για την απόδοση και το αποτέλεσμα της ομάδας στο προχθεσινό αγώνα και να δηλώσουμε για ακόμα μια φορά την απόλυτη στήριξη και πίστη μας στους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου. Είμαστε σίγουροι ότι με σκληρή δουλεία και προσήλωση στον φετινό στόχο, αλλά και με τις μεταγραφικές προσθήκες που έγιναν, και που θα γίνουν, από τη διοίκηση, ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε και θα χαρούμε όλοι μαζί την άνοδο.

Εμείς θα συνεχίσουμε αυτό το παράξενο φετινό ταξίδι σε όποια έδρα και αν αγωνίζεται η αγαπημένη μας ομάδα, και θα σταθούμε στο πλευρό του Ολυμπιακού Βόλου και στον αγώνα της προσεχούς Κυριακής στην Νεοκαισάρεια της Πιερίας, διοργανώνοντας εκδρομή. Το κόστος συμμετοχής για την εκδρομή είναι 10 ευρώ ανά άτομο και οι δηλώσεις θα γίνονται μέχρι την Παρασκευή το απόγευμα. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές για την εκδρομή, ο Σύνδεσμος των Austrian Boys θα είναι ανοιχτός Τετάρτη και Παρασκευή από τις 6.30 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ. Austrian Boys»

Επιτυχίες των αθλητών της πάλης του Ολυμπιακού Βόλου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πανελλήνιο τουρνουά πάλης στα Τρίκαλα την Κυριακή 11/12/16 με τη συμμετοχή περισσότερων των 350 αθλητών από όλη την Ελλάδα. Στο τουρνουά, που είχε παιδαγωγικό προσανατολισμό, και διοργανώθηκε από την ελληνική ομοσπονδία πάλης σε συνεργασία με τα ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, συμμετείχαν για πρώτη φορά οι νεαροί αθλητές του συλλόγου μας ΑΣ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937.

Τα παιδιά έδειξαν ιδιαίτερη ικανότητα και αθλητική παιδεία, πράγμα που δείχνει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις εγκαταστάσεις του συλλόγου μας από τον πτυχιούχο προπονητή πάλης Τσόχα Σωτήριο. Αν και το χρονικό διάστημα λειτουργίας του τμήματος είναι μικρό, οι επιτυχίες δεν άργησαν να έρθουν και το μέλλον διαγράφεται λαμπρό. Αναλυτικότερα συμμετείχαν οι κάτωθι :

Σαλαμούρας Νίκος όπου σε 3 αγώνες έκανε 2 νίκες και 1 ισοπαλία

Μηνάς Βασίλης όπου σε 2 αγώνες έκανε 2 νίκες και μάλιστα με μεγάλη διαφορά σκορ

Θεοχάρης Σωτήριος όπου σε 2 αγώνες έκανε 2 ήττες δείχνοντας όμως ικανοποιητικά στοιχεία και υποσχέσεις για το μέλλον

Κοντομήτρος Χρήστος όπου σε 3 αγώνες έκανε 1 νίκη 1 ήττα και μια ισοπαλία

Τέλος αξίζει να αναφερθεί και η παρουσία του Πανταζώνα Χρήστου, όπου πριν δυο εβδομάδες, στο πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα πάλης στη Λάρισα, κατέλαβε την 3η θέση στην ελληνορωμαϊκή πάλη, στην κατηγορία των ανδρών, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Ακόμη ο αθλητής της Εορδαίας Πτολεμαΐδας Κωσταντίνος Ευσταθιάδης, ο οποίος βρίσκεται στο Βόλο για φοιτητικές υποχρεώσεις και γυμνάζεται στο σύλλογό μας, σάρωσε τα μετάλλια στην ελληνορωμαϊκή πάλη παλεύοντας ταυτόχρονα σε δυο κατηγορίες (εφήβων και ανδρών) κατακτώντας την 1η και 2η θέση αντίστοιχα.

Η καθημερινή δουλειά που γίνεται στο σύλλογο αρχίζει να φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα Ο κόπος των γονιών και των αθλητών που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους σε αυτές τις δύσκολες μέρες συμμετέχοντας σε αγώνες που τιμούν τον σύλλογο και την Πόλη του Βόλου, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ σύντομα θα πρωταγωνιστήσει και στο άθλημα της πάλης.

Πληροφορίες για εγγραφές καθημερινά στο γυμναστήριο του 8ου γυμνασίου Βόλου μεταξύ 17:30 – 19:00 και στο τηλέφωνο 6996133607.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου