ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς

μπαίνει-σε-κανονικούς-ρυθμούς-598282

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Χιόνια ήταν… και πέρασαν, ενώ πλέον στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού Βόλου σκέπτονται μόνο το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (15:00, Πανθεσσαλικό), με αντίπαλο το Ρήγα Φεραίο για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι Βολιώτες έχουν ήδη ξεκινήσει από την αρχή της εβδομάδας να προετοιμάζονται εντατικά, μετρώντας αντίστροφα τις μέρες έως την επανέναρξη του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Σήμερα, συμπληρώνεται ένας μήνας από τότε που οι ερυθρόλευκοι έδωσαν το τελευταίο τους παιχνίδι, για τη 13η αγωνιστική, έχοντας να αντιμετωπίσουν στο ενδιάμεσο, εκτός της διακοπής των εορτών, τα άσχημα καιρικά φαινόμενα, προχωρώντας ωστόσο σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, καθώς απέκτησαν ποδοσφαιριστές που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος, με στόχο την επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Είναι αλήθεια, πως με τις πολλές αναβολές, οι ερυθρόλευκοι θα κληθούν να δώσουν τρία παιχνίδια σε διάστημα οκτώ ημερών, καθώς αρχής γενομένης από την Κυριακάτικη αναμέτρηση, ακολουθούν τα παιχνίδια με Θεσπρωτό (Τετάρτη 25/1) και Ιστιαία (Κυριακή 29/1), όλα στο Πανθεσσαλικό, εκεί όπου οι ερυθρόλευκοι θέλουν ισάριθμα νικηφόρα αποτελέσματα ώστε να επανέλθουν στην κορυφή της βαθμολογίας… περιμένοντας κάποιο στραβοπάτημα από τον Απόλλωνα Λάρισας και τον Διαγόρα Σεβαστής, που βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις.

Παρά τη συσσωρευμένη κούραση των παικτών του, με τρεις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, ο Τίμος Καβακάς έχει πλέον αρκετές επιλογές ώστε άπαντες οι ετοιμοπόλεμοι ποδοσφαιριστές να μπορούν να αγωνιστούν στο ίδιο επίπεδο.

Άλλωστε, παρά το γεγονός ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έχει δουλέψει όπως ήθελε το κομμάτι της τακτικής, και τη διεξαγωγή αρκετών από τις προηγούμενες προπονήσεις στην κλειστή αίθουσα του Πανθεσσαλικού, η καλή φυσική κατάσταση που έχουν αποκτήσει οι βολιώτες και το διαφαινόμενο δέσιμο παλιών και νέων ποδοσφαιριστών, που δουλεύουν αρκετό καιρό μαζί, έχουν δημιουργήσει ένα απόλυτα ανταγωνιστικό σύνολο.

Στο Κυριακάτικο παιχνίδι με το Ρήγα Φεραίο ως βασικοί προορίζονται να αγωνιστούν οι νεοαποκτηθέντες Μούκαμ, Μασάντο και Ντόικιτς, ενώ τιμωρημένος είναι ο Σουάνης και θα εκτίσει τιμωρία μίας αγωνιστικής, που «κουβαλά» από την προηγούμενή του ομάδα, τη Δόξα Δράμας.

Ο Τίμος Καβακάς υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, πλην του Άγγελου Κολημήτρα, που παραμένει τραυματίας και αναμένεται να επανέλθει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων σε περίπου 20 μέρες. Η προετοιμασία συνεχίζεται εντατικά στο Πανθεσσαλικό, όπου πλέον είναι σε αρκετά καλύτερη κατάσταση από τις προηγούμενες ημέρες, και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θεωρούν ότι έως την Κυριακή θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει αγώνα.

Την επόμενη Κυριακή ο χορός

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου, σχετικά με τον ετήσιο χορό της ομάδας, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, στο κέντρο διασκέδασης «Γκάζι». Αναλυτικά αναφέρει: «Στις 27 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 21.00, στο Οικογενειακό Κέντρο Διασκέδασης «ΓΚΑΖΙ», που αποτελεί και χορηγό της ομάδας μας, στα Παλιά του Βόλου, Παγασών – Φερρών, θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός που διοργανώνει ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 Η τιμή της κάρτας είναι στα 20 ευρώ κατ’ άτομο και περιλαμβάνει πλήρες μενού, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και τα κρασιά και αναψυκτικά ενώ θα υπάρχει και ζωντανή μουσική, δίνοντας σε όλους μας τη δυνατότητα να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε όλα μαζί τα τμήματα, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, κολύμβηση, Βόλεϊ, άρση βαρών και πάλη – τζούντο, μαζί με παράγοντες, προπονητές, προσκεκλημένους, γονείς και φίλους του συλλόγου.

Ο χορός αναμένεται να αποτελέσει ένα κοινωνικό γεγονός για την πόλη μας, αντάξιο της ιστορικότητας του σωματείου μας. Η Επιτροπή Εορτασμού των 80 Χρόνων του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου καλεί τους φίλους του συλλόγου μας να ανταποκριθούν στην πρόσκλησή μας, σε μια από τις πρώτες εκδηλώσεις, αφιερωμένες στην επέτειο του Συλλόγου, βοηθώντας έτσι και στην οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη, αφού μοναδικοί πόροι είστε εσείς, οι φίλαθλοι της ομάδας μας. Ραντεβού την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου.

Για πληροφορίες και αγορά καρτών μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του Δ/κου Συμβουλίου: Τσεκούρα Νικόλαο (πρόεδρος 6979002709), Μεταφτσή Αλέξανδρο (μέλος 6958459454)».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου