ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Αν ήμασταν πιο ψύχραιμοι, θα είχαμε φύγει με το διπλό»

αν-ήμασταν-πιο-ψύχραιμοι-θα-είχαμε-φύ-546997

Ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στις δηλώσεις του μετά το ισόπαλο 0-0 απέναντι στον Απόλλωνα. «Με αυτά τα δεδομένα, η εικόνα της ομάδος μας με κάνει χαρούμενο, αρχίζει να δημιουργεί μέταλλο», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ συμπλήρωσε πως, εάν οι ερυθρόλευκοι ήταν πιο ψύχραιμοι στις τελικές προσπάθειες, θα είχαν «δραπετεύσει» με το διπλό από τη Ριζούπολη.

Ωστόσο, ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά την πρώτη δυάδα των playoffs, αναφέροντας πως η άνοδος κρίθηκε χθες υπέρ του Ηρακλή και της ΑΕΚ.

Αναλυτικά, τόνισε κατά την τοποθέτησή του:

«Παίζαμε με μια ομάδα που προέρχεται από τη Super League, έχει αρκετά μεγάλο μπάτζετ, ποιότητα μεσοεπιθετικά και έναν προπονητή που έχει δύο ανόδους στο παλμαρέ του, που σε άλλη χώρα θα ήταν σε παραπάνω πρωτάθλημα. Με αυτά τα δεδομένα, η εικόνα της ομάδος μας με κάνει χαρούμενο, αρχίζει να δημιουργεί μέταλλο. Δεν ξέρω εάν τους καρπούς της δουλειάς θα τους πάρει φέτος, γιατί δείχνει να τελειώνει η άνοδος με τον Ηρακλή και την ΑΕΚ. Σήμερα (σ.σ. χθες) είχαμε οργανωμένη τακτική, ό,τι είχαμε σχεδιάσει οι παίκτες το ακολούθησαν πιστά, έκλεισαν τους χώρους. Αντίθετα, προσπαθήσαμε για το γκολ, βάλαμε την μπάλα στον άξονα με πολύ καλές προϋποθέσεις για την τελική ενέργεια. Εάν ήμασταν εκεί πιο ψύχραιμοι, θα φεύγαμε με τη νίκη. Το τεχνικό επιτελείο είναι πολύ χαρούμενο και περήφανο που δουλεύει με αυτούς τους παίκτες.

Οσον αφορά την πρώτη δυάδα, συμπλήρωσε: «Λογικά η άνοδος έχει κλείσει με ΑΕΚ και Ηρακλή, δικαίως. Ίσως έχει κάποιες ελπίδες η Λάρισα λόγω της νίκης και λόγω ποιότητας στο ρόστερ. ΑΕΚ και Ηρακλής δούλεψαν πολύ κι ανήκουν ήδη στη Super League. Στο ματς με τον Απόλλωνα, ό,τι είχαμε σχεδιάσει, λειτούργησε πολύ καλά, είχαμε ευκαιρίες με Διαμαντόπουλο και Σκοπελίτη. Σε μια λεπτή κλωστή κρίθηκε το παιχνίδι, η εικόνα της ομάδος μας ήταν πολύ θετική».

Αναφορικά με τη συνέχεια: «Τον Ηρακλή τον αντιμετωπίσαμε, είναι μια πολύ καλή ομάδα, ιστορική. Θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και θέλουμε τον κόσμο να έρθει να στηρίξει τους παίκτες μας για ό,τι έχουν κάνει αυτούς τους τέσσερις μήνες. Είμαι υπέρ των στόχων και όχι των ονείρων. Δεν φοβόμαστε κανέναν γιατί έχουμε κι εμείς μια πολύ καλή ομάδα».

Τριανταφυλλάκος: «Δεν μας βγήκαν οι φάσεις»

Τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος, ο οποίος δήλωσε: «Έγινε ένα πολύ καλό ποιοτικά παιχνίδι, είχαν ρυθμό και οι δύο ομάδες, εμείς κάναμε τις φάσεις, αλλά δεν μας βγήκαν. Είμαστε ικανοποιημένοι με το θετικό αποτέλεσμα. Τώρα έχουμε δύο εντός έδρας αγώνες, πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε. Δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις, είμαστε ικανοποιημένοι κι από τα γήπεδα που έχουμε πλέον και συνεχίζουμε».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου