ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεκινάει για ψηλότερα!

ξεκινάει-για-ψηλότερα-548358

Το πρώτο βήμα για να βρεθεί ψηλότερα μέσω των play offs της Football League θέλει να κάνει σήμερα (6 μ.μ.) ο Ολυμπιακός Βόλου που ξεκινάει από τη Ριζούπολη ακόμη μία προσπάθεια ανόδου.

Σήμερα οι ερυθρόλευκοι θέλουν να ξεκινήσουν με διπλό στη Ριζούπολη, όπως είχε συμβεί και την τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός έπαιξε σ’ αυτό το γήπεδο γνωρίζοντας τις δυσκολίες και την δυναμική του αντίπαλου …ενώ στα υπέρ του μπορεί να θεωρηθεί η εμπειρία από τα περσινά και προπέρσινα play offs.

O Ολυμπιακός Βόλου θα λάβει μέρος στα play offs της Football League για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διεκδικώντας με όποιες πιθανότητες του αναλογούν την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» την πρώτη φορά (περίοδο 2012-13) έχασαν το εισιτήριο της ανόδου στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Βόλο, ενώ πέρυσι κατέλαβαν την 3η θέση μεταξύ οκτώ ομάδων και έχασαν την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία σε αγώνα μπαράζ με την Ξάνθη.

Εχοντας «μάθει» λοιπόν από δύο προηγούμενες και όχι θετικές προσπάθειες ξεκινά σήμερα (6 μ.μ.) τα φετινά play offs για άνοδο ο Ολυμπιακός Βόλου γνωρίζοντας τις δυσκολίες, τα θετικά, τα αρνητικά αλλά και τούς αντιπάλους του.

Σήμερα πρώτος αντίπαλος είναι ο Απόλλωνας στη Ριζούπολη, όπου ο Ολυμπιακός Βόλου έχει κατακτήσει διπλό (0-1) στην τελευταία του επίσκεψη εκεί για το πρωτάθλημα της Football League το 2013 και θέλει σήμερα να επαναλάβει το ίδιο.

Θυμίζουμε ότι το πρόγραμμα των αγώνων του Ολυμπιακού Βόλου play off έχει ως εξής:

1η αγωνιστική 26/4: Απόλλων Σμ. – Ολυμπιακός Β.

2η αγωνιστική 4/5: Ολυμπιακός Β. – Ηρακλής

3η αγωνιστική 9/5: Ολυμπιακός Β. – ΑΕΛ

4η αγωνιστική 13/5: Παναχαϊκή – Ολυμπιακός Β.

5η αγωνιστική 20/5: ΑΕΚ – Ολυμπιακός Β.

6η αγωνιστική 24/5: Ολυμπιακός Β. – Απόλλων Σμ.

7η αγωνιστική 31/5: Ηρακλής – Ολυμπιακός Β.

8η αγωνιστική 3/6: ΑΕΛ – Ολυμπιακός Β.

9η αγωνιστική 7/6: Ολυμπιακός Β. – Παναχαϊκή

10η αγωνιστική 14/6: Ολυμπιακός Β. – ΑΕΚ

Στον Ολυμπιακό φαίνεται να βολεύει ότι Ηρακλής και ΑΕΚ που ξεκινούν με βαθμούς παίζουν μεταξύ τους σήμερα για την πρώτη αγωνιστική, ενώ για τους Βολιώτες θετικό είναι ότι τα δύο μεγάλα ντέρμπι τα οποία θέλει να κερδίσει με Ηρακλή και ΑΕΛ τα δίνει στη συνέχεια στον πρώτο γύρο στην έδρα του, τη 2η και 3η αγωνιστική, και μπορεί να μπει δυνατά στο παιχνίδι της δεύτερης θέσης που οδηγεί στη Super League… αν και προέχει η νίκη σήμερα στη Ριζούπολη που έχει δυσκολίες αν φανταστεί κανείς ότι εκεί ο Απόλλωνας ήταν αήττητος στο πρωτάθλημα!

Ετσι σήμερα η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου στο παιχνίδι της πρεμιέρας των play offs της Football League, στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα θα αγωνιστεί χωρίς τον Στάθη Ρόκα που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο δικέφαλο και τον Χερόν Μπεριάν που παίζει με την Ολυμπιακή ομάδα της Λιβερίας, ενώ θα λείψει και ο τιμωρημένος Γιώργος Θέος και φυσικά ο άτυχος Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Δεκαοχτώ ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την πρεμιέρα των play offs. Αυτοί είναι οι εξής: Μπιτάνγκ, Μπαλντομπαλίεφ, Γιαλούσης, Διαμαντόπουλος, Ζέρης, Καρράς, Κεσίδης, Κολίτσης, Μακρυδημήτρης, Μαργαρίτης, Μπουτζίκος, Μπάρμπας, Νικολιάς, Σκολεπίτης, Ιντζίδης, Τριανταφυλλάκος, Κυζιρίδης, Ρίζος.

Στο μεταξύ αρκετοί Βολιώτες θα βρεθούν στο πλευρό των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Ριζούπολης. Η διάθεση των εισιτήριων θα γίνεται σήμερα από τις 16:00 από εκδοτήριο εισιτήριων που θα λειτουργεί στη Θύρα 3 (τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ).

Παπαπέτρου στη Ριζούπολη

Ο Τάσος Παπαπέτρου του Συνδέσμου Αθηνών, ο οποίος έχει ξανασφυρίξει ματς play offs των Βολιωτών (2/6/13 Ηρακλής – Ολυμπιακός Βόλου 0-1) θα είναι σήμερα διαιτητής στο ματς της Ριζούπολης μεταξύ Απόλλωνα και Ολυμπιακού Βόλου. Οπως ήταν γνωστό, τα παιχνίδια θα διευθύνουν αξιολογημένοι διαιτητές, που προέρχονται δηλαδή από τη Σούπερ Λίγκα. Την περίοδο 2012-13 εκτός από το Ηρακλής – Ολυμπιακός Βόλου 0-1 ο Παπαπέτρου σφύριξε και στις 29/04/13 το ματς Εργοτέλης – Ολυμπιακός Βόλου 2-0 (28’, 67’ πεν. Βερπακόφσκις).

Ακόμη για τη σημερινή πρεμιέρα ο Αρετόπουλος (Τρικάλων) ορίστηκε στο ντέρμπι του Καυταντζόγλειου μεταξύ Ηρακλή και ΑΕΚ , ενώ ο Δελφάκης του Συνδέσμου Αρκαδίας θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης μεταξύ Παναχαϊκής και ΑΕΛ.

Αναλυτικά οι αγώνες και οι διαιτητές:

18.00: Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός Βόλου:

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Απτόσογλου (Αθηνών), Γουργιώτης (Φθιώτιδας)

4ος: Ντίτσος (Πρέβεζας)

18:00: Ηρακλής – ΑΕΚ: Διαιτητής

Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς), Γεωργιάδης (Κοζάνης)

4ος: Μαντάκης (Ημαθίας)

18.00: Παναχαϊκή – ΑΕΛ: Διαιτητής

Δελφάκης (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Μερκενίδης (Μακεδονίας), Μαγιάννης (Άρτας)

4ος: Λαμπρόπουλος (Ηλείας).

Κίνηση στα διαρκείας

Εδώ και αρκετό καιρό έχουν κυκλοφορήσει τα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου για τα play offs της Football League, ωστόσο στον Ολυμπιακό ελπίζουν πως η κίνηση τις προσεχείς μέρες θα αυξηθεί, πολύ δε περισσότερο, αν οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινήσουν με νίκη τα play offs. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει το πρώτο παιχνίδι έδρας για τα play offs την 2η αγωνιστική (με τον Ηρακλή), δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους της ομάδας να προμηθευτούν κάρτες διαρκείας για τους πέντε αγώνες έδρας μέχρι το Σάββατο 2 Μαΐου. Οι τιμές στα διαρκείας έχουν ως εξής:

Gold: 200 ευρώ ανανέωση.

VIP: 80 ευρώ ανανέωση, 100 ευρώ νέο.

Special: 50 ευρώ ανανέωση, 60 ευρώ νέο.

Red: 40 ευρώ ανανέωση, 50 ευρώ νέο.

Fans: 20 ευρώ ανανέωση.

Τα απλά εισιτήρια θα κοστίζουν ως εξής:

Με ΑΕΚ: 25 ευρώ τα VIP, 20 ευρώ οι θύρες 3-5 και 15 ευρώ η θύρα 1.

Με Ηρακλή: 25 ευρώ τα VIP, 15 ευρώ οι θύρες 3-5 και 15 ευρώ η θύρα 1.

Με ΑΕΛ: 25 ευρώ τα VIP, 15 ευρώ οι θύρες 3-5 και 10 ευρώ η θύρα 1.

Με Απόλλωνα Σμ. Παναχαϊκή: 25 ευρώ τα VIP, 10 ευρώ οι θύρες 3-5 και 10 ευρώ η θύρα 1.

Οι γυναίκες θα έχουν έκπτωση 50%, ενώ παιδιά έως 15 ετών θα μπαίνουν δωρεάν.

Επίσης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει ότι θα διαθέτει 100 εισιτήρια για κατόχους κάρτας ανεργίας στη τιμή των 5 ευρώ ανά αγώνα στη Θύρα 1.

Τέλος, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου τονίζει ότι οι ανανεώσεις και οι αγορές των καρτών διαρκείας θα γίνονται αυστηρά και μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ στο ΕΑΚ Βόλου με την καταβολή μετρητών (όχι δόσεις). Οι ώρες λειτουργίας των γραφείων διαμορφώνονται ως εξής: Δευτέρα έως Παρασκευή: 10.00 π.μ. έως 8.00 μ.μ. Σάββατο: 10.00 π.μ. έως 2μ.μ.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου