ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο!

δύσκολο-αλλά-όχι-ακατόρθωτο-544687

Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν παύει να ελπίζει, αφού υπάρχουν ακόμη 9 αγωνιστικές για να κερδίσει μία θέση ανόδου

Να εξαντλήσει τις όποιες ελπίδες για άνοδο θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου που από την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινά την προσπάθεια για να ψαλιδίσει τους βαθμούς διαφοράς που δημιουργήθηκαν από την πρεμιέρα των πλέι οφ, παρότι η βολιώτικη ομάδα ούτε ηττήθηκε, ούτε δέχτηκε γκολ!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκίνησε το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ ανόδου με ισοπαλία 0-0 στην αήττητη φέτος έδρα του Απόλλωνα, αλλά αυτό δεν έφτανε για να μειώσει την διαφορά από τον Ηρακλή, τον οποίο υποδέχεται τη Δευτέρα και ο οποίος, ξεκινώντας με μπόνους 7 βαθμών και παράλληλα νικώντας την ΑΕΚ, έφτασε τους 10, ενώ οι ερυθρόλευκοι πρόσθεσαν τον πρώτο τους πόντο στην ειδική βαθμολογία.

Ομως από τη στιγμή που στα επόμενα δύο ματς στο Βόλο έχει να αντιμετωπίσει ομάδες με περισσότερους βαθμούς, υπάρχει η ελπίδα και η πίστη πως με νίκες όλα μπορεί να αλλάξουν. Αλλωστε με απλή λογική και συνεχόμενες βολιώτικες νίκες και μία ήττα ακόμη για τον Ηρακλή στην Αθήνα από την ΑΕΚ όλα έρχονται στα ίσια, ποντάροντας σε στραβοπατήματα των υπόλοιπων ομάδων και στο γεγονός ότι υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα, με άλλες 9 αγωνιστικές να υπολείπονται.

Ο Ολυμπιακός έχοντας «πάθει»… έχει μάθει από το παρελθόν (σιγουριά που στοίχισε στην Καλλονή, με τον Παναιτωλικό και πέρσι με το «πάμε μόνο για νίκες» μετά το καλό ξεκίνημα και το υπέρ του μπόνους), φέτος φαίνεται να επιλέγει τους χαμηλούς τόνους με στόχο να μην υπάρχει το άγχος που στοιχίζει αλλά και να αποπροσανατολίζει τους αντιπάλους, ενώ ποντάροντας στον κόσμο και στο ότι δεν χάνει από τον Ηρακλή σε πλέι οφ με νίκη θα αρχίσει το ψαλίδισμα. Παράλληλα, στα υπέρ των ερυθρόλευκων είναι ότι ο Ηρακλής, μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, έχει να δώσει αύριο ματς – άγχους στο κύπελλο.

Η ερυθρόλευκη ομάδα έμεινε πίσω στη βαθμολογία του μίνι πρωταθλήματος αλλά δεν έχει χάσει τις ελπίδες της, ποντάροντας αρχικά στη δική της σταθερότητα και στο καλό πρόσωπο που υπάρχει, αφήνοντας το άγχος σε άλλους απ’ όπου θα περιμένει στραβοπατήματα…

Ο Ολυμπιακός Βόλου για την ερχόμενη Δευτέρα θα έχει επιπλέον λύσεις μεσοεπιθετικά, αφού στη Ριζούπολη -κατά γενική ομολογία- αγωνίστηκε συντηρητικά κόντρα στον Απόλλωνα κι ενώ είχε καλή αμυντική λειτουργία, αλλά παίκτες που έλειπαν μπορούσαν να του δώσουν κάτι παραπάνω στη δημιουργία αλλά και στην τελική προσπάθεια.

Σίγουρα οι απουσίες των Μπεριάν, Θέου άλλα και του Ρόκα που προωθείται συχνά μοιράζοντας κάθετες πάσες έπαιξαν το ρόλο τους καθώς δεν υπήρχαν λύσεις από τον πάγκο για το μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Μετά τη νίκη του Ηρακλή, μπορεί ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος να ανέφερε ότι η υπόθεση της ανόδου δείχνει να έχει τελειώσει αλλά σίγουρα είναι αυτός που πιστεύει περισσότερο απ’ όλους στους παίκτες του και στην ομάδα που έχει δημιουργήσει, μέσα από τη δουλειά… αν και δεν το «φωνάζει», πιστεύει και στην ανατροπή του σκηνικού.

Αλλωστε βρισκόμαστε ακόμη λίγο μετά την πρεμιέρα και η ερυθρόλευκη ομάδα θα κάνει την προσπάθειά της μέχρι τέλους, πιστεύοντας ότι η υπέρβαση μπορεί να είναι δύσκολη άλλα όχι και ακατόρθωτη. Ολα θα φανούν την προσεχή Δευτέρα στο ΕΑΚ κόντρα στον Ηρακλή στις 6 μ.μ. στο ΕΑΚ Βόλου.

Μόνο κόκκινα

Χθες πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Football League ανάμεσα στον Ηρακλή και στον Ολυμπιακό Βόλου

Οι «κυανόλευκοι» ζήτησαν 500 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων του «Γηραιού», ωστόσο εισέπραξαν την αρνητική απάντηση των «ερυθρολεύκων», ενώ παράλληλα αρνητική ήταν και η στάση της αστυνομίας.

Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» δεν έκαναν δεκτό το αίτημα, για τους γνωστούς λόγους ακαταλληλότητας των κερκίδων και όλα δείχνουν πως θα εκδοθούν μόνο 2.000 εισιτήρια, που θα προορίζονται αποκλειστικά για τους φίλους του Ολυμπιακού Βόλου.

Παράλληλα αρνητική ήταν και η στάση της αστυνομίας, που άναψε «κόκκινο» για την μετακίνηση των οπαδών του Ηρακλή στο Βόλο.

Ευχαριστεί τον Απόλλωνα

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου ευχαρίστησε την αντίστοιχη του Απόλλωνα Σμύρνης για τη φιλοξενία. «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης για την άψογη φιλοξενία της στον αγώνα της Ριζούπολης και υπόσχεται να την ανταποδώσει στη μεταξύ μας αναμέτρηση του Β’ γύρου των πλέι οφ, που θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Βόλου», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η βολιώτικη ομάδα.

Το πρόγραμμα

Ανακοινώθηκε χθες επίσημα από τη Football League το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στα πλέι οφ και πλέι άουτ της Football League.

Αναλυτικά:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ PLAY OFF

Δευτέρα 4 Μαΐου

Ολυμπιακός Βόλου – Ηρακλής (18:00 OTE TV, ΕΑΚ Βόλου)

ΑΕΛ – Απόλλων (18:00 OTE TV, Αλκαζάρ)

ΑΕΚ – Παναχαϊκή (18:00 OTE TV, ΟΑΚΑ)

α) Ο αγώνας μεταξύ των ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 164/23-03-2015 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ.

β) Ο αγώνας μεταξύ των ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 116/26.03.2015 Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ PLAY OUT

1ος όμιλος (2η αγωνιστική play out)

Κυριακή 3 Μαΐου

Ηρακλής Ψαχνών – Επισκοπή (17:00, Δημ. Στάδιο Ψαχνών)

Ερμιονίδα – Αχαρναϊκός (17:00, Δημ. Γήπεδο Κρανιδίου)

Παναιγιάλειος – Καλλιθέα (17:00, Δημ. Στάδιο Αιγίου)

2ος όμιλος (2η αγωνιστική play out)

Κυριακή 3 Μαΐου

Αναγέννηση Καρδίτσας – Τύρναβος (17:00, Δημ. Στάδιο Καρδίτσας)

Αγροτικός Αστέρας – Πιερικός (17:00, Γήπεδο Ευόσμου)

Αιγινιακός – Ζάκυνθος (17:00, Δημ. «Γ. Παραλυκίδης»).

Τα διαρκείας

Τελευταίες ημέρες απόκτησης διαρκείας είναι οι επόμενες για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού ενόψει των εντός έδρας ματς στα πλέι οφ της Football League. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει το πρώτο παιχνίδι έδρας για τα πλέι οφ τη Δευτέρα (με τον Ηρακλή), δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους της ομάδας να προμηθευτούν κάρτες διαρκείας για τους πέντε αγώνες έδρας μέχρι το Σάββατο 2 Μαΐου. Οι τιμές στα διαρκείας έχουν ως εξής:

Gold: 200 ευρώ ανανέωση

VIP: 80 ευρώ ανανέωση, 100 ευρώ νέο

Special: 50 ευρώ ανανέωση, 60 ευρώ νέο

Red: 40 ευρώ ανανέωση, 50 ευρώ νέο

Fans: 20 ευρώ ανανέωση

Τα απλά εισιτήρια με Ηρακλή θα κοστίζουν ως εξής: 25 ευρώ τα VIP, 15 ευρώ οι θύρες 3-5 και 15 ευρώ η θύρα 1

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου