ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε ρυθμούς ντέρμπι και κορυφής

σε-ρυθμούς-ντέρμπι-και-κορυφής-539604

Τα… κακώς κείμενα της αναποτελεσματικότητας στην τελική προσπάθεια που έχουν παρατηρηθεί στον Ολυμπιακό εδώ και περίπου δύο μήνες, καλούνται να ξεχάσουν οι Βολιώτες που, ήδη, κινούνται σε ρυθμούς Απόλλωνα Λάρισας.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Οι ερυθρόλευκοι δίνουν την ερχόμενη Κυριακή (3μ.μ) ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας στο Πανθεσσαλικό και θέλουν -αποκλειστικά και μόνο- τους 3 βαθμούς της νίκης οι οποίοι θα τους φέρουν στην κορυφή του 2ου ομίλου έπειτα από αρκετό καιρό.

Είναι αλήθεια ότι ο Ολυμπιακός Βόλου το τελευταίο διάστημα δείχνει να προβληματίζει με τις εμφανίσεις του, αλλά πολύ περισσότερο με την επιθετική δυστοκία, που άλλωστε εκφράζεται με μόλις 8 τέρματα σε 7 παιχνίδια πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Καβακά συνηθίζουν… να καρδιοχτυπούν τους φιλάθλους τους που στηρίζουν την ομάδα, αποκτώντας ισχνό προβάδισμα το οποίο προσπαθούν να διατηρήσουν με κόπο έως το τέλος των αγώνων, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις έχασαν πολύτιμους βαθμούς, όπως στην εκτός έδρας ισοπαλία με τον Τηλυκράτη Λευκάδας ή την ήττα από την Πύδνα Κίτρους στο Βόλο.

Παιχνίδια, στα οποία οι ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να σκοράρουν αρκετές φορές, και ένα λάθος ήταν αρκετό ώστε να χάσουν πολύτιμο έδαφος στη μάχη της κορυφής. «Μπορεί να ήταν μέτρια η εμφάνιση, αλλά η αναποτελεσματικότητα για πέμπτο-έκτο συνεχόμενο παιχνίδι καταντά εκνευριστική πλέον», ήταν τα λόγια του τεχνικού του Ολυμπιακού Τίμου Καβακά, στην συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε το νικηφόρο παιχνίδι (1-0) με τον Πιερικό, με τον προπονητή των Βολιωτών να έχει εντοπίσει το πρόβλημα και να καλείται να βρει λύσεις ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης με τον Απόλλωνα.

Οι Λαρισαίοι στηρίζονται περισσότερο στην επίθεσή τους, έχοντας πετύχει 46 τέρματα σε 21 αγωνιστικές, ενώ η εστία τους έχει παραβιαστεί 14 φορές. Οι Βολιώτες, που στα τελευταία παιχνίδια σκοράρουν με… αργούς ρυθμούς, οφείλουν να παρουσιαστούν από την αρχή ως το τέλος συγκεντρωμένοι, καθώς οι φιλοξενούμενοι -όπως είναι συνηθισμένο για τον Ολυμπιακό- δε θα αρκεστούν σε παθητικό ρόλο, αλλά θα βγουν μπροστά και θα κυνηγήσουν το τέρμα.

Έτσι, ο Καβακάς, εκτός της δουλειάς που πρέπει να κάνει με τους παίκτες του στα τελειώματα, πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα και το αμυντικό κομμάτι, καθώς οι παγίδες στο κυριακάτικο παιχνίδι είναι πολλές. Οι Βολιώτες έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για το επερχόμενο παιχνίδι με την τεχνική ηγεσία να έχει ξανά στη διάθεσή της τους Ευθυμιάδη και Μασάντο, που εξέτισαν την ποινή τους στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής απέναντι στον Πιερικό.

Κάλεσμα των ερυθρόλευκων

Κάλεσμα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου για μαζική προσέλευσή τους στο Κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας απηύθυνε η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου, εκδίδοντας την ακόλουθη ανακοίνωση: «Αυτή την Κυριακή να μη λείψει κανείς! Η πιο κρίσιμη στιγμή του πρωταθλήματος έφτασε. Αυτή την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017, στις 15:00, ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Απόλλωνα Λάρισας. Η ομάδα μας συνεχίζει με προσήλωση και συγκέντρωση τον αγώνα της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος που οδηγεί στη Football League.

Από ‘δω και στο εξής κάθε παιχνίδι θα είναι κι ένας τελικός. Για το λόγο αυτό, η παρουσία των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο είναι πιο σημαντική από ποτέ. Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου στήριζε και θα στηρίζει την ομάδα κι αυτό επιβάλλεται να πράξει κι αυτή την Κυριακή. Με τη φωνή του, το χειροκρότημά του, την εμψύχωσή του θα μετουσιωθεί στον 12ο παίκτη και με τον μοναδικό του τρόπο θα βοηθήσει την ομάδα μας να πάρει τη νίκη! Αυτή την Κυριακή γεμίζουμε το Πανθεσσαλικό Στάδιο, στηρίζουμε έμπρακτα τον Ολυμπιακό Βόλου και τον οδηγούμε εκεί που πραγματικά αξίζει.

Η μεγάλη ιστορία και η βαριά φανέλα της ομάδας μας, ας αποτελέσει για όλους μας κίνητρο, έτσι ώστε να γίνει ο στόχος μας, πραγματικότητα. Σ’ αυτόν τον αγώνα για την άνοδο κανείς δεν περισσεύει. Όλοι μαζί, προχωράμε ενωμένοι».

Προπώληση εισιτηρίων μέχρι το Σάββατο

Για τον αγώνα της Κυριακής μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και του Απόλλωνα Λάρισας, εξαιτίας του αυξημένου ενδιαφέροντος του φίλαθλου κόσμου αποφασίστηκε από την Δ.Ε. να πραγματοποιηθεί και προπώληση εισιτηρίων, πέραν της πώλησής τους την ημέρα του αγώνα. Η προπώληση των εισιτηρίων -μόνο των 10 ευρώ- ξεκίνησε από χθες Τρίτη και θα διαρκέσει έως το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017, το βράδυ στα εξής σημεία:

Πρακτορείο ΟΠΑΠ Βλαχάβας Αναστάσιος: Αγίου Δημητρίου 19Ζ, Τηλ.: 2421053749

Πρακτορείο ΟΠΑΠ Παλληκαρίδης Σωτήριος: Λαρίσης 176, Τηλ.: 2421032110

Πρακτορείο ΟΠΑΠ «Το Γούρικο» Καψιώχας Αγγελιδης: Γ. Ιωλκού 3, Τηλ.: 24210 30249

Manollo Group: Αναλήψεως 282, Τηλ.: 2421059300

Sports café Da Luz: Δεληγιώργη 4Β, Τηλ.: 24210 26094

Caps coffee (Καψιώτης Χρήστος) Κασσαβέτη 122Α με Εθνικής Αντιστάσεως, Τηλ.: 24210 42132

Οι τιμές των εισιτηρίων της Κυριακής είναι οι εξής:

Γενική είσοδος: 10 ευρώ

Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5 ευρώ

Άνεργοι (με την επίδειξη κάρτας ανεργίας και ταυτότητας): 5 ευρώ

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα)

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τη 1μ.μ. Οι φίλαθλοι-κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver που κάνουν χρήση του παρκινγκ του Σταδίου μπορούν να σταθμεύουν μόνο στο παρκινγκ και όχι στο περιστύλιο, καθώς δυσχεραίνεται η μετακίνηση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Austrian Boys: «Ραντεβού με την ιστορία μας»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Αustrian Boys ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι που δίνει ο Ολυμπιακός Βόλου με τον Απόλλωνα Λάρισας στο Πανθεσσαλικό, κάνοντας κάλεσμα στον κόσμου του Ολυμπιακού να δώσει το «παρών» στο καθοριστικό παιχνίδι της προσεχούς αγωνιστικής. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η αγαπημένη μας ομάδα, ο Ολυμπιακός Βόλου βρίσκεται ενόψει μιας μεγάλης πρόκλησης την ερχόμενη Κυριακή. Το επόμενο παιχνίδι είναι βαθμολογικά το κρισιμότερο της χρονιάς και ΟΛΟΙ ΜΑΣ θα πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Δεν κοιτάμε πίσω. Βλέπουμε μόνο μπροστά.

Οι παίκτες μας είναι με διαφορά οι καλύτεροι της κατηγορίας και είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα το αποδείξουν στο γήπεδο.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, όποτε χρειάστηκε στα 80 χρόνια ιστορίας του συλλόγου, ήταν παντού και πάντα δίπλα, στηρίζοντας με πολύ αγάπη και πάθος την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της. Είναι αυτονόητο, ότι αυτό θα κάνουμε και αυτή τη φορά. Με δυνατή φωνή, τραγούδια και συνθήματα, οι χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου που θα βρεθούμε την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό, θα πρέπει να μετατρέψουμε το μεγάλο αυτό στάδιο σε ένα “καυτό ΕΑΚ”. Ο Ολυμπιακός Βόλου -ιστορικά, οπαδικά και αγωνιστικά- δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Την Κυριακή λοιπόν έχουμε ένα ακόμα ραντεβού με την ιστορία μας. Να μη λείψει κανείς».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου