ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός σε ακινησία

ολυμπιακός-σε-ακινησία-462441

Ολα τα ζητήματα της ερυθρόλευκης ομάδας βρίσκονται σε αναμονή με κίνδυνο νέων προσφυγών

Σε ακινησία βρίσκονται εδώ και λίγες μέρες όλα τα θέματα στον Ολυμπιακό Βόλου αν και οι κ.κ. Βαρούτσικος και Τόρης ακόμη και μετά την παραίτησή τους συνεχίζουν να έχουν κάποιες επαφές για να βρουν διάδοχη κατάσταση στην ομάδα και λύση, ενώ κλείνουν και κάποιες άλλες τρύπες για να αποφευχθούν προσφυγές των παικτών.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Πάντως οι επόμενες ημέρες θεωρούνται κρίσιμες για τον Ολυμπιακό Βόλου και όλοι υπολογίζουν ότι το τοπίο αναμένεται να αρχίσει να ξεκαθαρίζει στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ μέχρι τις αρχές Ιουλίου.

Τα πράγματα στα διοικητικά είναι δύσκολα, επίσημο ενδιαφέρον δεν υπάρχει, ενώ και οι επιχειρηματίες που έχουν δείξει καλή θέληση να βοηθήσουν περιμένουν εξελίξεις με κυριότερο την απόφαση από το CAS για το θέμα του Τικάο.

Ο Γιώργος Βαρούτσικος στις τελευταίες του δηώσεις μίλησε για τις κινήσεις που έγιναν και γίνονται για να βρεθεί λύση λέγοντας μάλιστα ότι αν βοηθήσουν κάποιοι τον Ολυμπιακό Βόλου, θα γίνουμε συμπαίκτες: «Πρέπει αυτοί οι άνθρωποι να παρουσιάσουν κάποιες εγγυήσεις. Δεν γίνεται να πάρει τον Ολυμπιακό Βόλου όποιος θέλει. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλο σωματείο. Εχει μεγάλη δυναμική και πολύ κόσμο. Η άποψή μου είναι ότι τις επόμενες 15 ημέρες θα βρεθεί λύση. Εγώ και ο κ. Τόρης θα είμαστε κοντά στην ομάδα και θα πραγματοποιήσουμε επαφές για την επόμενη μέρα» ανέφερε. Οσον αφορά τις πληρωμές τον παικτών τόνισε ότι θα πρέπει κι αυτοί να κάνουν υπομονή 10 – 15 ημέρες για να πληρωθούν αν και δεν αποκλείεται ορισμένοι παίκτες να επιλέξουν την προσφυγή τους για να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους, αφού υπάρχει κλίμα αβεβαιότητας και τίποτα χειροπιαστό για το μέλλον.

Επίσημα δεν υπάρχει κανείς ενδιαφερόμενος να αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ που λέγεται ότι έχει κατατεθεί στον Ερασιτέχνη, ενώ έχει ειπωθεί ακόμη ότι οι τυχόν ενδιαφερόμενοι δεν μπορεί να είναι άτομα όπως πέρσι ο Βαγγέλης Πλεξίδας που η υπόθεσή του εξελίχθηκε σε σίριαλ!

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, πάντως, δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν κάποια πράγματα για το μέλλον του Ολυμπιακού, με ορισμένους Βολιώτες επιχειρηματίες, που επιθυμούν να εμπλακούν με τα διοικητικά, να κρατούν στάση αναμονής.

Η ανησυχία των ποδοσφαιριστών είναι μεγάλη, καθώς περιμένουν να πληρωθούν τα οφειλόμενα της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που σκέφτονται να καταθέσουν προσφυγή για να διασφαλίσουν τα χρήματά τους.

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, ο οποίος έκανε προσφυγή, πήρε το ποσό των 4.200 ευρώ και πλέον δεν μπορεί να φύγει από την ομάδα,

Ο πρώτος σκόρερ των «ερυθρόλευκων» στη φετινή σεζόν είδε να μπαίνει στον τραπεζικό του λογαριασμό ένα μέρος των οφειλομένων, που αντιστοιχεί σε κάτι περισσότερο από 4.000 ευρώ, οπότε αναμένεται να αποσύρει την προσφυγή του. Επίσης προσφυγή πρέπει να κατέθεσε και ο Μσκρυδημήτρης, ενώ θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί λύση και με τον Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ, προκειμένου ο Σκοπιανός επιθετικός να πάρει κάποια χρήματα και να λύσει το συμβόλαιό του κοινή συναινέσει με την ΠΑΕ.

*Τη στρατιωτική του θητεία κλήθηκε να υπηρετήσει ο Σταμάτης Καρράς. Ο αμυντικός των «ερυθρολεύκων» παρουσιάστηκε την περασμένη Παρασκευή στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Νεοσυλλέκτων Πεζικού στο Μεσολόγγι. Ο Καρράς θυμίζουμε πως έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και τη νέα χρονιά. Εφόσον….παραμείνει στην ομάδα και πάρει μετάθεση σε στρατιωτική μονάδα του Βόλου, θα μπορεί να μετέχει στις προπονήσεις των «ερυθρολεύκων», όταν ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα χρονιά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου