ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αλλοι ψάχνουν λύση… και άλλοι διαφωνούν για όνομα

αλλοι-ψάχνουν-λύση-και-άλλοι-διαφωνο-468067

Σε σημείο μηδέν ο «ακέφαλος» μεν, αλλά «κινητικός» Ολυμπιακός Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να είναι «ακέφαλος» μετά την παραίτηση των κ.κ. Βαρούτσικου – Τόρη και να βρίσκεται σε σημείο μηδέν διοικητικά, όπως ακριβώς και πέρσι τέτοια εποχή με τους έως την Κυριακή Βολιώτες διοικητικούς ηγέτες να συνεχίζουν να ψάχνουν λύσεις, ωστόσο την ίδια ώρα έχει ξεσπάσει διαμάχη που αφορά ένα θεωρητικό θέμα και συγκεκριμένα αυτό που ακούγεται για την μετονομασία της ομάδας!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Γιώργος Βαρούτσικος μιλώντας χθες στον ΣΠΟΡ FM 89.5 είπε ότι αυτός και ο κ. Τόρης έκαναν τον κύκλο τους και από εδώ και πέρα βοηθούν εθελοντικά για να βρεθεί λύση και να πρωταγωνιστήσει ο Ολυμπιακός Βόλου την επόμενη μέρα επαναλαμβάνοντας την άποψη να υπάρχει ο Ολυμπιακός!

Ομως οι φίλαθλοι εκτός από την ανησυχία αυτή έχουν και την ανησυχία για κάτι που ακούγεται αλλά ποτέ δεν έχει ειπωθεί επίσημα, παρά μόνο από μια έποψη ενός ακόμη φιλάθλου και κάποιων ερασιτεχνικών σωματείων και αφορά την αλλαγή ονομασίας και μιας άλλης ομάδας που θα είναι η μόνη στο Βόλο!

Ετσι υπάρξαν ανακοινώσεις συνδέσμων φιλάθλων αλλά και επιστολές απευθυνόμενες προς το Δήμαρχο Βόλου (αναλυτικά μια από αυτές στην σελ. 33).

Σχετικά με τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό και τα σενάρια που υπάρχουν για μετονομασία της ομάδας μια σκληρή ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού Βόλου Red Eagles Αγριάς όπου αναφέρουν τα εξής: «Κάτι που διαιωνίζεται από τον περασμένο χρόνο σιγά – σιγά βγαίνει σαν αφρός στα ποδοσφαιρικά στέκια της πόλης. 3-4 θεματοφύλακες που αλλάζουν στρατόπεδα και αξίες από μήνα σε μήνα, θέλουν το rename της ομάδας μας.

Ενας από αυτούς ο κ. Κουτρουμπάς, που μια φοράει την μπλε και την άλλη την κόκκινη φανέλα από το συρτάρι του σπιτιού του. ΟΧΙ αυτό δε θα το αφήσουμε. Σαν τους πιο πολύπαθους οπαδούς του κόσμου καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε το κώλυμα κάποιων να μεταλλάξουνε το όνομα της ομάδας μας.

Για ποιο λόγο; Για το έτσι θέλω; Τρίζουν τα κόκκαλα του Τάκη Συνετόπουλου κύριοι, το ξέρετε; Η ομάδα μας ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ που σήμερα έχει οπαδούς 4ης γενιάς, και εσείς θέλετε για δικούς σας λόγους να την πειράξετε. Αυτό δε θα γίνει…

Από ποτέ ένα rename μιας ομάδας δίνει ανόδους και τίτλους; Οταν η ομάδα έπαιζε στην Ευρώπη μάζευε 17.000 κόσμο και καμαρώνατε στα VIP του Πανθεσσαλικού ήταν καλά;

ΤΟ brandname ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ κύριοι έχει ιστορία. Η μια ομάδα που θέλετε στην ΜΑΓΝΗΣΙΑ είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ. Αυτό τα λέει όλα. Αν δε το καταλαβαίνεται αδειάστε μας τη γωνιά και η ομάδα θα τη βρει την λύση και αν δε τη βρει θα την καμαρώνουμε ακόμη και στο Β’ ΤΟΠΙΚΟ (αν υπάρχει και αυτή η κατηγορία με τα κέφια του κ. Μπατζιάκα).

Οσο για τον κ. Κουτρούμπα θα του πούμε πως επάξια έχει κερδίσει το τίτλο του γραφικού της πόλης. Πλέον μόλις πιάσει μικρόφωνο στα χέρια ξέρουνε και οι πέτρες τι θα πει, από τη νέα Δημητριάδα ως τη Νέα Ιωνία. Κύριε Κουτρούμπα άδειασε μας τη γωνιά… 4 Ιουλίου έχει έκθεση στη ΓΚΛΑΣΚΩΒΗ για πιεσόμετρα. Καλό ταξίδι!

Σαν πιστοί οπαδοί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ από την Αγριά, από την ερυθρόλευκη ΑΓΡΙΑ υποσχόμαστε – ορκιζόμαστε στο όνομα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ πως με τις εκδηλώσεις μας θα περάσουν δύσκολες μέρες οι 3-4 ΑΥΤΟΙ θεματοφυλακές.

Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να σταθεί όρθιος, δυνατός και μια γροθιά, όλοι απέναντι στο θέλω αυτών της δημιουργίας της ομάδας TRANSEXUAL με όνομα Τζούλια Μπάρκα F.C.».

Επίσης ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου με επιτολή προς τον Δήμαρχο Βόλου Αχ. Μπέο αναφέρει τα εξής: «Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, σας καλούμε να αγνοήσετε την πρόσφατη επιστολή του κ. Γ. Κουτρούμπα για τους κάτωθι λόγους:

  1. Το 2011 με την δημοσίευση της άδικης δίωξής σας, μέσα στα επόμενα 5 λεπτά είχε παραιτηθεί από το τότε Δ.Σ.
  2. Δεν υπήρχε πουθενά στα 20 πέτρινα χρόνια 1989- 2009, τότε που ο κόσμος μάτωνε για να κρατήσει όρθια την ομάδα.
  3. Μπαινόβγαινε σε γραφεία και σε συνελεύσεις άλλης αντιπάλου ομάδας.
  4. Δώρισε στους οπαδούς του Ολυμπιακού εκατοντάδες κασκόλ βυσσινί της Λάρισας, υποτιμώντας την νοημοσύνη του κόσμου.
  5. Στην πρόσφατη Γεν. Συνέλευση ο κόσμος τον απαξίωσε και τον απομάκρυνε με την απαράδεκτα γραμμένη ομιλία του αφού στα 3 λεπτά ομιλίας αναφέρθηκε 15 φορές στο όνομα άλλης αντιπάλου ομάδας, ενώ το θέμα της συνέλευσης ήτανε άλλο.

Επίσης κ. Δήμαρχε, να αγνοήσετε οποιονδήποτε άλλον ψευτοοπαδό, ψευτοολυμπιακό, μαστουρωμένο και αποτυχημένο, ανθρώπους της διαφθοράς, της μίζας και του παράνομου κέρδους, αγράμματους, ασπούδαστους και άσχημους, με αντιολυμπιακή φιλοσοφία και αντίληψη.

Εμείς κλάψαμε για σας, σας στηρίξαμε μ’ όλες μας τις δυνάμεις στα δύσκολα χρόνια και περιμένουμε τη μεγάλη ημέρα που θα δικαιωθείτε πλήρως και θα επιστρέψετε μεγάλος και γενναίος να πάτε τον Ολυμπιακό μας στην Ευρώπη.

Το ότι ο Ολυμπιακός σήμερα είναι στα σημείο μηδέν, με 1000 φιλάθλους παρόντες και άλλους 16.000 απόντες φταίνε οι κακές επιλογές των προπονητών και των μανατζαρέων. Τα τρία τελευταία χρόνια και οι Καραγιάννης, Βαρούτσικος, Τόρης επένδυσαν ψυχή, χρόνο και χρήμα, εκτέθηκαν όμως από κακούς προπονητές και γκαβούς μανατζαρέους.

Αυτό ήτανε το πρόβλημα και όχι το όνομα και οι συνενώσεις και οι συγχωνεύσεις.

Και οι μεγάλοι άνδρες ενώνουν, δε διχάζουν. Δίνουν χαρά όχι πόνο, σέβονται τις ιστορίες και δεν λεηλατούν τις ψυχές των ανθρώπων χωρίς λόγο.

Δεσμευόμαστε ότι με μια σοβαρή Διοίκηση, με όραμα, με οργάνωση, με στόχους, φέτος θα κινητοποιηθούμε ώστε να διαθέσουμε πάνω από 3000 διαρκείας των 80-100 ευρώ.

Την επιστολή υπογράφουν η Διοίκηση του ΣΦΟΒ και εκπρόσωποι των: Κόκκινη Νέα Ιωνία-Αργοναύτες και Ladys’ club».

Ολη αυτή η διαμάχη γίνεται την ώρα που ο Ολυμπιακός θέλει τη συσπείρωση για να βρεθεί λύση στο αύριο και την ώρα που υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες προς το ποδοσφαιρικό τμήμα και παράλληλα δεν υπάρχει διοίκηση.

Ο Γιώργος Βαρούτσικος στις χθεσινές του δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 89.5.(σήμερα θα φιλοξενηθεί στην ίδια συχνότητα ο Αχ. Μπέος) μίλησε για τις κινήσεις που έγιναν και γίνονται για να βρεθεί λύση λέγοντας μάλιστα ότι αν βοηθήσουν κάποιοι τον Ολυμπιακό Βόλου, θα γίνουμε συμπαίκτες: «Πρέπει αυτοί οι άνθρωποι να παρουσιάσουν κάποιες εγγυήσεις. Δεν γίνεται να πάρει τον Ολυμπιακό Βόλου όποιος θέλει. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλο σωματείο. Εχει μεγάλη δυναμική και πολύ κόσμο. Η άποψή μου είναι ότι τις επόμενες 15 ημέρες θα βρεθεί λύση. Εγώ και ο κ. Τόρης θα είμαστε κοντά στην ομάδα και θα πραγματοποιήσουμε επαφές για την επόμενη μέρα» ανέφερε, ενώ για τις πληρωμές τον παικτών τόνισε ότι θα πρέπει κι αυτοί να κάνουν υπομονή 10 – 15 ημέρες για να πληρωθούν. Τέλος για τη φημολογία περί αλλαγής της ονομασίας του Ολυμπιακού Βόλου υπογράμμισε: «Προτιμάει κάποιος να έχει μια ομάδα με διαφορετικό όνομα ή καμία ομάδα; Εμάς η θέση μας είναι να υπάρχει ο Ολυμπιακός Βόλου. Ομως, σε περίπτωση που δεν ενδιαφερθεί κανένας από τους Ολυμπιακούς για την ομάδα και βρεθεί ένας μεγάλος επενδυτής που θα θέλει την ομάδα να πρωταγωνιστεί με το όνομα Βόλος, ποιον θα ρωτήσει; Δεν θα τον ενδιέφερε να ρωτήσει κάποιον. Πιστεύω ότι καλύτερο θα είναι για τον κόσμο να βλέπει την ομάδα να παίζει μπάλα, παρά να είναι με το όνομα Ολυμπιακός Βόλου και στο τοπικό».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου