ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν κινείται τίποτα

δεν-κινείται-τίποτα-447009

Προβληματισμός και διστακτικότητα για διοικητική λύση στον Ολυμπιακό Βόλου

Δεν κινείται τίποτα πλέον στον Ολυμπιακό Βόλου αφού οικονομικοπολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα φέρνουν σε δεύτερη μοίρα τα περισσότερα θέματα και μοιραία και το ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα όλα να έχουν «παγώσει» και να υπάρχει διστακτικότητα για την διοικητική λύση στον Ολυμπιακό. Ηδη φαίνεται να κάνουν δεύτερες σκέψεις κάποιοι άνθρωποι που είχαν εκφράσει την επιθυμία να ασχοληθούν με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ κάποιοι άλλοι έκαναν πίσω όταν διαπίστωσαν πως δεν θα μπορέσουν να υλοποιήσουν το όραμά τους για την ομάδα.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ετσι σε συνδυασμό με την κρίση που φαίνεται να αγγίζει τους περισσότερους και μετά από ένα ευχάριστο διάλειμμα στο σερί δυσάρεστων ειδήσεων που αφορούν στον Ολυμπιακό Βόλου, φαίνεται πως η παρένθεση έκλεισε πολύ γρήγορα.

Και αυτό γιατί λίγες ώρες μετά την απόφαση για το δημοψήφισμα, είναι πολλοί οι επιχειρηματίες που αντιλαμβάνονται πως τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή υπάρχουν πράγματα πολύ πιο σημαντικά από το ποδόσφαιρο.

Κάποιοι εξ αυτών κάνουν δεύτερες σκέψεις πλέον και φαίνεται πως τουλάχιστον για λίγες ημέρες έχουν «παγώσει» παρακολουθώντας τις εξελίξεις.

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη Βολιώτες που παρουσιάζονται θετικοί στο να αναλάβουν ως ομάδα επιχειρηματιών την ΠΑΕ, αλλά έχουν ξεκαθαρίσει πως αυτό θα γίνει μόνο με τους δικούς τους όρους.

Ολα αυτά βέβαια είναι σκέψεις αφού δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό και στον Ολυμπιακό Βόλου φαίνεται να μην κινείται φύλλο, όσον αφορά τα διοικητικά, όταν μάλιστα κανείς δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το μέλλον της Ελλάδας, με τις τράπεζες να είναι κλειστές.

Πάντως δεν υπάρχει η οικονομική πίεση της περασμένης εβδομάδας αλλά κυρίως η πίεση τώρα είναι χρονική. Με την παράταση στις ρυθμίσεις που θα πρέπει να πληρωθούν σε ΙΚΑ και εφορία και αφορούν ένα ποσό των 35-40 χιλιάδων ευρώ δεν ισχύει το τελεσίγραφο …τέλος του μήνα. Ο μήνας τελειώνει σήμερα όμως, δόθηκε παράταση μέχρι τις 30 Ιουλίου για όσες επιχειρήσεις μπουν στη ρύθμιση των 100 δόσεων στην εφορία, ενώ μέχρι τις 15 Ιουλίου θα πρέπει να πληρωθεί η δόση στο ΙΚΑ.

Αυτό σημαίνει πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κερδίζει χρόνο και τα χρήματα αυτά θα τα καταβάλει η νέα διοίκηση που θα προκύψει (εφόσον προκύψει) τις αμέσως προσεχείς μέρες…

Εκτός αυτών υπάρχουν προσφυγές παικτών οι οποίοι ζητούν να διασφαλίσουν τα χρήματα που τους οφείλονται με τους περισσοτέρους πάντως από αυτούς να αναζητούν και τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Πάντως και η επόμενη μέρα για τον Ολυμπιακό είναι γεμάτη αμφιβολία και αβεβαιότητα όπως και το μέλλον της χώρας.

Κανονικά το Volos Cup 2015

Σε κανονικούς ρυθμούς μπήκε από χθες (την Κυριακή δεν έγινε το εναρκτήριο ματς λόγω κακοκαιρίας) το τουρνουά παιδικού Ποδοσφαίρου με την επωνυμία Volos Cup 2015 που γίνεται από τον ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 και θα ολοκληρωθεί αύριο Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015.

Το τουρνουά που ξεκίνησε το 2011, έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια, ενώ φέτος συμμετέχει και η ΤΣΣΚΑ Σόφιας και είναι αφιερωμένο στον αγώνα κατά της βίας στα γήπεδα του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.

Το τουρνουά γίνεται σε γήπεδα του Βόλου, της Ι.Μ. Δημητριάδος, της Αλλης Μεριάς και της Πορταριάς με επίσημους διαιτητές της ΕΠΣΘ, απαραίτητη παρουσία γιατρού και ομίλους σε 5 κατηγορίες, με περίπου 500 παιδιά που έχουν γεννηθεί το 1997 – 1998 – 1999, το 2000 – 2001, το 2002 – 2003, το 2004 – 2005 και το 2006 – 2007.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου