ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λύση της τελευταίας στιγμής

λύση-της-τελευταίας-στιγμής-453031

Αυτό περιμένουν στον Ολυμπιακό Βόλου ώστε να βγει η ομάδα από το διοικητικό αδιέξοδο!

Τη λύση της τελευταίας στιγμής περιμένουν στον Ολυμπιακό Βόλου ώστε η ομάδα να βγει από το διοικητικό αδιέξοδο και να μπορέσει να εμφανιστεί ανταγωνιστική και στο νέο πρωτάθλημα, όπου όπως έχει τονιστεί θα είναι και η τελευταία ευκαιρία για άνοδο. Μέχρι τότε όμως πρέπει να γίνουν όλες εκείνες οι κινήσεις που απαιτούνται για τη βιωσιμότητα της ΠΑΕ.

Εδώ και αρκετό καιρό γίνονται επαφές και συναντήσεις, υπάρχουν κινήσεις ενδιαφέροντος και συμβολής σε ένα καλύτερο αύριο κι ενώ τίποτα δεν έχει γίνει χειροπιαστό και ανακοινώσιμο εν τούτοις υπάρχει μια αισιοδοξία ότι όπως και πέρσι έτσι και τώρα όλα στο τέλος θα πάνε καλά.

Τα προβλήματα και οι οφειλές είναι γνωστές σε όσους διοίκησαν και όσους ενδιαφέρθηκαν και το ζητούμενο πλέον είναι η λύση καθώς η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα πρέπει να καταβάλει άμεσα ένα σημαντικό ποσό για να μπει στη ρύθμιση των 100 δόσεων, ενώ ως τη Δευτέρα θα πρέπει να πληρωθούν και κάποιες άλλες ρυθμίσεις, καθώς σε αντίθετη πρόπτωση θα αναβιώσει ένα χρέος που αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Αν δεν βρεθεί άμεσα λύση, αν κάποια άτομα δεν κάνουν μπροστά, βάζοντας χρήματα για να τακτοποιηθούν οι άμεσες υποχρεώσεις, τότε κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποια θα είναι η επόμενη μέρα για τον Ολυμπιακό μετά την 30η Ιουνίου.

Ενώ το σήμερα και οι προσεχείς μέρες είναι κρίσιμες για το μέλλον του Ολυμπιακού φαίνεται να εξαντλείται και η υπομονή από κάποιους παίκτες, που σκέφτονται και αυτοί την προσφυγή.

Πέντε παίκτες ήδη έχουν κάνει προσφυγή, οι υπόλοιποι διεμήνυσαν ότι θα κάνουν μερικές ημέρες ακόμη υπομονή, ωστόσο η λύση που όλοι περιμένουν δεν έχει έρθει έστω και αν από τις 14/6 οι άνθρωποι της ΠΑΕ, υπέβαλαν παραίτηση αλλά επειδή ενδιαφέρονται για την ομάδα ψάχνουν για τη λύση.

«Τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιήσαμε πολλές συναντήσεις με Βολιώτες επιχειρηματίες με μοναδικό σκοπό να βγει ο Ολυμπιακός Βόλου από το διοικητικό – οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει. Στόχος μας ήταν να βρεθεί ένας ικανός αριθμός προσώπων που μαζί με εμάς θα αναλάμβανε να «τρέξει» την ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο και να την οδηγήσει σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, υλοποιώντας το μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκα.

Ωστόσο, και παρά το γεγονός ότι εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια, η μέχρι τώρα προσπάθεια μας δεν απέδωσε, καθώς ήταν ελάχιστοι οι επιφανείς Βολιώτες που έδειξαν θετικοί σε αυτό το εγχείρημα. Ως εκ τούτου, είμαστε αναγκασμένοι να παραιτηθούμε από τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς αδυνατούμε μόνοι μας να σηκώσουμε το οικονομικό βάρος μίας τόσο μεγάλης ΠΑΕ και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Παράλληλα, ως κάτοχοι του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, δηλώνουμε ότι παραχωρούμε στον Ερασιτέχνη τις μετοχές μας, οι οποίες είναι στη διάθεση οποιουδήποτε επιθυμεί να αναλάβει τις τύχες της ομάδας, χωρίς το παραμικρό οικονομικό αντίτιμο.

Επιπλέον, ενημερώνουμε τον κάθε ενδιαφερόμενο που προτίθεται να αναλάβει τις τύχες του Ολυμπιακού Βόλου, ότι εφόσον επιθυμεί, θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια του για ένα καλύτερο «αύριο» της αγαπημένης μας ομάδας» είχαν δηλώσει από κοινού Βαρούτσικος και Τόρης κι ενώ κανένα φως δεν φαίνεται στο τούνελ και στο διοικητικό αδιέξοδο που έχει μπει ο Ολυμπιακός οι ίδιοι κάλυψαν αρκετά οικονομικά ανοίγματα με το ερώτημα που πλανάται να είναι ως πότε;

Ετσι η υπομονή εξαντλείται και από τους κ.κ. Βαρούτσικο και Τόρη και η σημερινή μέρα αναμένεται κρίσιμη.

Αθλητικό τριήμερο

Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού και υπό την αιγίδα του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ πραγματοποίησε παιχνίδια ποδοσφαίρου και μπάσκετ το τριήμερο 22-24 Ιουνίου, με σκοπό αφενός τη γνωριμία με τα αθλήματα του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ και αφετέρου την σύσφιξη των σχέσεων την ανάπτυξη της φιλίας και της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των παιδιών.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με την ευθύνη του πατρός Κωνσταντίνου Κατσινούλα, και του πατρός Θεοδώρου Παπασακελλαρίου. Συμμετείχαν παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου των Ενοριών Αγίου Γερασίμου και Αγίου Βασιλείου.

Οι αγώνες ποδοσφαίρου έγιναν στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στην Αλλη Μεριά Βόλου, υπό την επίβλεψη των προπονητών του Ολυμπιακού, παρουσία του π. Θεόδωρου Παπασακελλαρίου, ο οποίος μάλιστα έπαιξε και ο ίδιος ποδόσφαιρο με τα παιδιά. Οι αγώνες μπάσκετ πραγματοποιήθηκαν προχθές Τετάρτη 24 Ιουνίου στο γήπεδο μπάσκετ της Πρόνοιας του Δήμου Βόλου στη Χιλιαδού.

Και τις τρεις μέρες το «παρών» στους αγώνες έδωσε ο αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, γυμναστής Μιχάλης Καπουρνιώτης.

Από Κυριακή το VOLOS CUP 2015

Η Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 διοργανώνει από την Κυριακή 28 Ιουνίου έως την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015 Τουρνουά παιδικού Ποδοσφαίρου στο Βόλο με την επωνυμία VOLOS CUP 2015. Το τουρνουά που ξεκίνησε το 2011, έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια, προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από όλη την Ελλάδα και βοηθά την τοπική οικονομία με την προσέλευση πάρα πολλών αθλητών και των οικογενειών τους, που πέρα από τους αγώνες γνωρίζουν τις ομορφιές της πόλης μας και της περιοχής μας.

Τη φετινή χρονιά το VOLOS CUP 2015 είναι αφιερωμένο στον αγώνα κατά της βίας στα γήπεδα του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.

Με τη συμμετοχή τους οι αθλητές δεν χαίρονται απλά το παιχνίδι, αποδεικνύουν ότι μέσα από το ποδόσφαιρο καλλιεργείται η ευγενής άμιλλα και ο αθλητικός πολιτισμός.

Το τουρνουά θα γίνει σε ομίλους και σε 5 κατηγορίες, για παιδιά που έχουν γεννηθεί το 1997 – 1998 – 1999, το 2000 – 2001, το 2002 – 2003, το 2004 – 2005 και το 2006 – 2007.

Οι αγώνες θα γίνουν σε γήπεδα του Βόλου και της περιφέρειας με επίσημους διαιτητές της ΕΠΣΘ και απαραίτητη παρουσία γιατρού σε κάθε αγώνα.

Οσες από τις ομάδες του Βόλου ή της Περιφέρειας θέλουν να συμμετάσχουν με κάποιο τμήμα τους στο VOLOS CUP 2015 μπορούν να επικοινωνούν μέχρι τη Δευτέρα 21 Ιουνίου 2015 στα τηλέφωνα 6979002709 και 6944207820

Λιγότερα εκτός έδρας στο Κύπελλο

Σε μια μικρή αλλαγή όσον αφορά το σύστημα διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδας προχώρησε χθες Πέμπτη (25/6) η ΕΠΟ.

Οπως ανακοινώθηκε, σε γενικές γραμμές θα ακολουθηθεί το ίδιο μοντέλο και τη σεζόν 2015-16, με μία διαφοροποίηση όσον αφορά τη 2η φάση.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε οι δύο ομάδες της Σούπερ Λίγκας που θα συμμετέχουν στον κάθε όμιλο, να δώσουν δύο αγώνες εκτός έδρας κι έναν στο «σπίτι» τους, ενώ για αυτές της Β’ Εθνικής θα ισχύσει το αντίστροφο.

Αναλυτικά η απόφαση: «Εγκρίθηκε η Προκήρυξη Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων 2015/2016. Το σύστημα διεξαγωγής των αγώνων παραμένει ίδιο με αυτό της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, εκτός της πρόβλεψης ότι στη 2η φάση (φάση ομίλων) οι δύο ομάδες της Super League σε κάθε όμιλο θα δώσουν δύο (2) αγώνες εκτός έδρας και έναν στην έδρα τους, ενώ οι δύο ομάδες της Football League το αντίστροφο».

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου