ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με άλλο «αέρα» για άνοδο

με-άλλο-αέρα-για-άνοδο-356541

Με άλλο «αέρα», με διαφορετικό… μάτι, με καλύτερη ψυχολογία, περισσότερες λύσεις περισσότερο χρόνο ξεκούρασης και ανάσες, βλέπει τη συνέχεια για την άνοδο ο Ολυμπιακός Βόλου, που θέλει την καλύτερη συγκομιδή στα 4 ματς που απομένουν.

Ολα αυτά προκύπτουν από την προχθεσινή νίκη (4-0 τον Φωστήρα) που αλλάζει πολλά στον Ολυμπιακό καθώς φαίνεται ότι «τελείωσε» και η κακοδαιμονία που είχε η ομάδα στην διαδικασία των πλέι οφ. Το 4-0 ήταν η πρώτη νίκη για τους ερυθρόλευκους στο Βόλο και η πρώτη μετά το εκτός έδρας 2-1 της πρεμιέρας επί της Κέρκυρας (ακολούθησε απολογισμός 5 ισοπαλιών και 3 ηττών) και η ομάδα πέτυχε (3 γκολ ) ότι σε 9 αγώνες.

Ο Ολυμπιακός είχε προχθές ευκαιρίες για ανάσες και στο δεύτερο 45λεπτο στο αρχικό σχήμα βρέθηκαν οι νεαροί Κολημήτρας, Ντινόπουλος, Κόμνος, την ώρα που ήδη ήταν βασικοί οι Παπανικόλας Ζέρης, Νικολιάς, με τον μέσο όρο ηλικίας της ενδεκάδας να πέφτει στα 26 χρόνια, ενώ στον αγώνα του πρώτου γύρου των playoffs κόντρα στην ίδια ομάδα, στον Ταύρο, ο μέσος όρος της ενδεκάδας των «ερυθρολεύκων» ήταν… 33 χρόνια!

Eνα από τα θετικά για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι ότι δεν προέκυψαν προβλήματα με κάρτες, ενώ υπάρχει χρόνος για ξεκούραση έως το εντός έδρας ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών την Τρίτη (20/5 – 5 μμ). Ενώ προχθές δεν φάνηκαν οι 8 απουσίες (Κριστόμπαλ, Καρίλ, Καρράς, Καπετάνος, Κωστούλας, Γιαλούσης, Πινδώνης και Κατσίκης), είχε κέρδος τους νεαρούς και πλέον με άλλο αέρα θέλει συνέχεια με καλό τέλος.

Την ερχόμενη Τρίτη 20/5 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ηρακλή Ψαχνών, το Σάββατο 24/5 παίζει στην Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή, την τελευταία Τετάρτη του Μαΐου (28/5) έρχεται στο Βόλο ο Αιγινιακός και την πρώτη Κυριακή του Ιουνίου (1/6 ) ο Ολυμπιακός θέλει να πανηγυρίζει την άνοδο στα Χανιά.

Στα δύο παιχνίδια που απέμειναν στο ΕΑΚ Βόλου για τον Ολυμπιακό, την Τρίτη 20/5 με τον Ηρακλή Ψαχνών και αυτό της 13ης αγωνιστικής με τον Αιγινιακό, η βολιώτικη ΠΑΕ όρισε γενική είσοδο 10 ευρώ και εισιτήρια στη μισή τιμή για γυναίκες και παιδιά. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Συνεδρίασε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και αποφάσισε με γνώμονα το καλό της ομάδας στους δύο εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες των playoffs της ομάδας να ορίσει γενική είσοδο 10 ευρώ και 5 ευρώ για γυναίκες και παιδιά».

Στα αγωνιστικά, η ομάδα την Τρίτη θα έχει επιπλέον λύσεις καθώς μετράει επιστροφές. Ο Νίκος Παντέλης κόντρα στα Ψαχνά θα έχει στη διάθεσή του επιπλέον τρεις παίκτες που προχθές ήταν τιμωρημένοι και αυτοί είναι οι Γιαλούσης, Πινδώνης και Κατσίκης.

Στο ερυθρόλευκο τιμ περιμένουν τις επόμενες ημέρες να δουν και την κατάσταση των Καρίλ και Γκούρμα. Ο πρώτος είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου και γι’ αυτό δεν αγωνίστηκε με τον Φωστήρα, ενώ ο Γκούρμα ήταν στον πάγκο, αλλά δεν ρίσκαρε τη συμμετοχή του ο Νίκος Παντέλης, καθώς νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν η ομάδα του Ολυμπιακού θέλει την καλύτερη συγκομιδή και με 4 νίκες είναι σίγουρα στην μεγαλύτερη κατηγορία, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν και από τα αποτελέσματα που θα έχουν τα Χανιά που έχουν θεωρητικά το καλύτερο πρόγραμμα αφού από τα 4 ματς θα δώσουν τρία στην Κρήτη. Ο Ολυμπιακός πάντως βλέπει ένα – ένα τα ματς και το ζητούμενο είναι η νίκη την Τρίτη με τον Ηρακλή Ψαχνών, ομάδα που έχει τρεις αγώνες εκτός έδρας.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου