ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με στόχο το πρώτο «διπλό»

με-στόχο-το-πρώτο-διπλό-34800

Η μόνη σκέψη για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι η νίκη αύριο στον Εύοσμο κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα

Μετά την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και μετά τη θετική εμφάνιση στο κύπελλο ο Ολυμπιακός Βόλου βλέπει μόνο τη νίκη και το πρώτο διπλό στο αυριανό ματς στον Εύοσμο με τον Αγροτικό Αστέρα για την 4η αγωνιστική της Football League.

Ο Ολυμπιακός πιστεύει στη νίκη αύριο και ο Νίκος Παντελής έχει περισσότερες επιλογές για την ενδεκάδα αφού σε σχέση με τα προηγούμενα ματς μόνο ο νεαρός Αλέξανδρος Νικολιάς, μπορεί να αποτελεί μέχρι στιγμής το ερωτηματικό για τον αγώνα.

Θετικό πάντως είναι πως υπήρξαν παίκτες που… κέρδισαν πόντους με την εμφάνισή τους στο ματς κυπέλλου με τα Χανιά, άρπαξαν την ευκαιρία και πλέον διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα.

Σίγουρα στο βασικό σχήμα θα επιστρέψουν οι Πινάρες, Μπιτάνγκ και Κούτσι. Από κει και πέρα ο Μπάρμπας εξέτισε την ποινή του, ενώ παρών δηλώνει και ο Στρατός Χιντζίδης.

Ο Χιντζίδης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τη Ζάκυνθο. Ο αμυντικός των «ερυθρολεύκων» έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή, ωστόσο, δεν αναμένεται να ξεκινήσει βασικός.

Κασμερίδης, Κεσίδης και Μέζα ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν και… βάζουν δύσκολα στον Νίκο Παντελή δημιουργώντας του έναν ευχάριστο πονοκέφαλο για την ενδεκάδα.

Μετά την πρώτη νίκη στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος και μετά την υποχρέωση στο κύπελλο ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει πλέον να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα στο τρίτο ματς για τους ερυθρόλευκους με Θεσσαλονικείς, αυτή τη φορά στον Εύοσμο. Εκεί ο Ολυμπιακός έχει να κερδίσει από τον Δεκέμβριο του 1997.

Για τον Αγροτικό Αστέρα στο αυριανό παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου ο μοναδικός που παραμένει αμφίβολος είναι ο Σέρβος Βούγιοβιτς, καθώς ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα. Όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Παναγιώτη Διλμπέρη

Τηλεοπτικό με Λάρισα

Με τηλεοπτική μετάδοση θα διεξαχθεί το θεσσαλικό ντέρμπι Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΛ την 5η αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ την Κυριακή 9 Νοεμβρίου. Η σέντρα ορίστηκε για τις 18:00, ενώ ο επόμενος αγώνας των ερυθρολεύκων, την Τετάρτη 19/11 στην Κατερίνη κόντρα στον Πιερικό δεν θα έχει κάλυψη από το ΟΤΕ tv.

Εθελοντική αιμοδοσία από τον Ολυμπιακό Βόλου

Για ακόμη μια φορά ο Ολυμπιακός Βόλου δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο. Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ που αναλαμβάνει κάθε χρόνο μία σειρά από δράσεις, για να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες του Βόλου να βοηθούν και να στηρίζουν τους συνανθρώπους τους, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στην παραλία του Βόλου, την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου. Φυσικά και το καλό παράδειγμα θα δώσουν πρώτοι απ’ όλους οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου πιστή στις αξίες της, συνεχίζει το κοινωνικό της έργο με σκοπό να σταθεί δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ετσι λοιπόν, την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014 η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στην παραλία του Βόλου από τις 5.30 μ.μ. έως τις 7.30 μ.μ. (έξω από την καφετέρια Caramelo).

Αρωγοί της προσπάθειας αυτή θα σταθούν οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, δίνοντας αίμα.

Γιατί δίνοντας ΑΙΜΑ, δίνουμε ΖΩΗ και ΕΛΠΙΔΑ σε όλους».

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Αγώνας δρόμου για Καρρά και Ρόκα

Αγώνα δρόμου κάνουν πλέον ο Σταμάτης Καρράς και ο Στάθης Ρόκας για να επιστρέψουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. Ηδη άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή τόσο του Σταμάτη Καρρά που λείπει από πέρσι όσο και του Στάθη Ρόκα στην ενεργό δράση.

Ο Ρόκας μάλιστα ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς και έχει αρχίσει να βγάζει μέρος της προπόνησης, βάσει του προγράμματος που ακολουθεί. Υπολογίζεται πως από την ερχόμενη εβδομάδα ο Ρόκας θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας και ίσως τον δούμε να είναι στην αποστολή του ντέρμπι με τη Λάρισα. Σίγουρα υπολείπεται σε φυσική κατάσταση, καθώς έχασε πολλές προπονήσεις. Αν πάντως ο ποδοσφαιριστής δεν είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, θα είναι σίγουρα έτοιμος για την αναμέτρηση με τον Πιερικό στην Κατερίνη για την 7η αγωνιστική στις 19 Νοεμβρίου. Το ίδιο ισχύει και για τον Καρρά που έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και αναμένεται η επιστροφή του σε αγώνες ενώ στο ματς με τον Πιερικό υπολογίζεται και η επιστροφή του Κορνελάτου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου