ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο ΠΑΟ έδωσε ελπίδες στον Ολυμπιακό Βόλου

ο-παο-έδωσε-ελπίδες-στον-ολυμπιακό-βόλ-36348

Η χθεσινή επικράτηση των πρασίνων επί του Παναιτωλικού, κράτησε στο… παιχνίδι τους Βολιώτες

Με τον Μάρκους Μπεργκ να σκοράρει στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 3-1 του Παναιτωλικού στη Λεωφόρο, και, κάνοντας το «2 στα 2» στον 8ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας, κατέκτησε το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης.

Παράλληλα, αυτό το αποτέλεσμα κράτησε χωρίς βαθμούς τον Παναιτωλικό, διατηρώντας τις ελπίδες πρόκρισης για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οσον αφορά τον Μπέργκ, αντικατέστησε τον Πέτριτς στο 75’ και πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή, μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του και εννέα λεπτά αργότερα πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, με σουτ έξω από την περιοχή.

Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ με τον Κλωναρίδη στο 50’, οκτώ λεπτά αργότερα ο Μπούι με το πρώτο του τέρμα με το τριφύλλι έκανε το 2-0, πριν ο Κουτρομάνος μειώσει στο 62’. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κούσας αποβλήθηκε στο 77ο λεπτό, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. Πλέον, με τους πράσινους να έχουν προκριθεί ήδη στην επόμενη φάση και τον Παναιτωλικό να βρίσκεται στους μηδέν βαθμούς, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης με διπλό στο Αγρίνιο, ενώ στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου συμπεριλαμβάνεται και το παιχνίδι Χανιά – Παναθηναϊκός, με τους γηπεδούχους να τα παίζουν όλα για όλα με στόχο την πρόκριση.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αναστασίου): Κοτσόλης, Χουχούμης, Μέντες, Κλωναρίδης, Λαγός, Μπαϊράμι, Δώνης, Ρισβάνης (75’ Τριανταφυλλόπουλος), Μπούρμπος, Μπούι, Πέτριτς (75’ Μπεργκ)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Κοπύσας, Κόρμπος (70’ Μορέινο), Αλβες, Καπέλ, Καλογέρης, Μύγας (46’ Γοδόι), Εντζενγκέλε, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου (60’ Μαρτίνες).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου