ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιχάλης Ζιώγας: «Ο κόσμος είναι η μεγάλη μας δύναμη»

μιχάλης-ζιώγας-ο-κόσμος-είναι-η-μεγάλ-337173

Αρκετά ικανοποιημένος φάνηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Μιχάλης Ζιώγας, μετά την λήξη του νικηφόρου φιλικού με 1-0, εναντίον της Καλλιθέας. Παράλληλα, τόνισε το γεγονός ότι η ομάδα του δουλεύει συνεχώς για την περαιτέρω βελτίωσή της. Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, έκαναν μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Όπως έχω αναφέρει εξ αρχής, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα, η οποία θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο μέσα στο γήπεδο και θα ευχαριστεί τον κόσμο», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός.

Όσον αφορά την στήριξη του φίλαθλου κοινού των ερυθρολεύκων, συμπλήρωσε: «Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που είναι δίπλα μας, ούτως ή άλλως αυτός είναι η μεγάλη μας δύναμη. Τον χρειαζόμαστε να μας συμπαραστέκεται και να παίρνουμε κουράγιο και δύναμη από το χειροκρότημα του.

Σχετικά με την έκβαση του αγώνα δήλωσε: «Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να πετύχουμε δυο-τρία γκολ ακόμη. Απεναντίας, στο δεύτερο μέρος, όπως είναι λογικό οι παίκτες κουράστηκαν. Ωστόσο, κάναμε και σωστή διαχείριση, ώστε να αποφύγουμε πιθανούς τραυματισμούς».

Τέλος επεσήμανε: «Δουλεύουμε καθημερινά και θα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Μέσα από την δουλειά και την οργάνωση που διαθέτουμε ως ομάδα και μέσα από την βοήθεια της διοίκησης, θεωρώ ότι μέρα με τη μέρα θα βελτιωνόμαστε».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου