ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνέχεια στα δυνατά «τεστ» με Καλλιθέα

συνέχεια-στα-δυνατά-τεστ-με-καλλιθέ-338506

Σήμερα στις 6 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό η αθηναϊκή ομάδα θα είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού Βόλου

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ένα ακόμη φιλικό προετοιμασίας, αυτή τη φορά με την Καλλιθέα, θα δώσει σήμερα Κυριακή 27/8 στις 18.00 ο Ολυμπιακός Βόλου, με τους ερυθρολεύκους 20 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής να δείχνουν βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι, και παράλληλα να «δοκιμάζεται» και με δυνατούς αντιπάλους…

Το σημερινό ματς θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους» να μετρήσουν τις δυνάμεις τους σ’ ένα δυνατό φιλικό, με την τεχνική ηγεσία να χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή της.

Ο προπονητής Μιχάλης Ζιώγας, που είναι ευχαριστημένος από την πορεία της προετοιμασίας, προβληματίζεται από μικροτραυματισμούς παικτών, και στη λίστα αυτή είναι οι Ανδρέας Κόκας, Γιάννης Καραμπάς και Χρήστος Σκανδάλης. Ο πρώτος τραυματίστηκε στον αγώνα με το Βελούχι, ο δεύτερος στο ματς με τη Νίκη και ο Σκανδάλης εξακολουθεί να κάνει θεραπεία λόγω του τραυματισμού στους κοιλιακούς-προσαγωγούς στο μέσον του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στη Σαμαρίνα.

Για το σημερινό φιλικό του Ολυμπιακού Β. με την Καλλιθέα, σε ανακοίνωση της ΔΕ αναφέρεται: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τη διοργάνωση φιλικού παιχνιδιού μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και της Καλλιθέας, ομάδα που θα αγωνίζεται στη Football league.

Ο εν λόγω φιλικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί τ Κυριακή 27 Αυγούστου 2017, στις 18:00 στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Η είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ».

«Μέσα από τα φιλικά παιχνίδια προσπαθούμε να μοντάρουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την ομάδα και να μην έχουμε τραυματισμούς. Θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και πιστεύω πώς θα παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και είμαι σίγουρος πως θα είναι ικανοποιημένος από αυτό που θα βλέπει στο γήπεδο», δηλώνει ο Μ. Ζιώγας, ενώ ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου Παναγιώτης Μποτσιβάλης, έχει αφήσει ανοικτό το θέμα για δύο ακόμη μεταγραφές και ο ένας θα είναι Έλληνας και ο άλλος φορ από την Ευρώπη… τονίζοντας ότι μόλις υπογράψουν οι παίκτες θα ανακοινωθούν.

Για τον Έλληνα παίκτη έχει ακουστεί πως υπάρχει ενδιαφέρον για έναν Γρεβενιώτη που έχει αγωνιστεί και στην ΑΕΚ και τελευταία στον Κισσαμικό, ενώ για τον ξένο έχει προταθεί ένας Ούγγρος, ένας Πολωνός και ένας που ήδη αγωνίζονταν στην Ελλάδα…

Τα εισιτήρια διαρκείας

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου για τους αγώνες έδρας της περιόδου 2017-18. Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία στο Πανθεσσαλικό στάδιο και άλλα επιλεγμένα σημεία.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι εξής:

Εισιτήρια διαρκείας Gold: 250 ευρώ (αφορά τα δερμάτινα καθίσματα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ο κάτοχός του έχει δικαίωμα να παρκάρει το όχημά του στο πάρκινγκ του σταδίου).

Εισιτήρια διαρκείας Silver: 80 ευρώ.

Εισιτήρια διαρκείας γυναικών: 50 ευρώ.

Εισιτήρια διαρκείας νέων: 40 ευρώ (αφορά νέους ηλικίας 13 έως 18 ετών).

Να σημειωθεί πως η είσοδος των παιδιών έως και 12 ετών θα είναι ελεύθερη, πάντα με την παρουσία του κηδεμόνα τους.

Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν μόνο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (όχι για τα πλέι οφ) αλλά και για το Κύπελλο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του Ολυμπιακού Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο, προκειμένου να λάβουν το εισιτήριο διαρκείας τους, Δευτέρα και Τετάρτη από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ και Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Οι φίλαθλοι της ομάδας, εκτός από τα γραφεία στο Πανθεσσαλικό στάδιο, μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια διαρκείας τους (Silver, γυναικών και νέων) και από τα παρακάτω σημεία:

– Πρακτορείο ΟΠΑΠ των Δημήτρη Καραντάκου και Παναγιώτη Καψιώχα «Το Γούρικο», Ιωλκού 3Δ (μεταξύ Δημητριάδος και Ιάσονος).

– Sports café «Da Luz», Δεληγιώργη 4Β.

– Caps coffee (Καψιώτης Χρήστος), Κασσαβέτη 122Α με Εθνικής Αντιστάσεως.

Δωρεάν προπονήσεις

Κάθε μέρα, εκτός Σαββατοκύριακου, στις 6 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στην Άλλη Μεριά, θα διεξάγονται ΔΩΡΕΑΝ προπονήσεις ποδοσφαίρου για αθλητές γεννημένους το 2003, το 2004 και το 2005, προκειμένου να γίνει η προεπιλογή αυτών που θα συγκροτήσουν τρεις αγωνιστικές ομάδες. Οι προπονήσεις θα διαρκέσουν έως τις 30 Αυγούστου. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 6937441383, 6937148271 και 69790027

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου