ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Να παρουσιαστεί πανέτοιμος

να-παρουσιαστεί-πανέτοιμος-286872

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει της μεγάλης πρόκλησης στα πλέι οφ

Οι ημέρες προς τα πλέι οφ πλησιάζουν… Εκεί, όπου θα κριθούν τα πάντα όσον αφορά τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός Βόλου, υπό τις οδηγίες του Ντράγκαν Κοκότοβιτς, προετοιμάζεται για το μίνι πρωτάθλημα – φωτιά με στόχο την καλύτερη δυνατή παρουσία του και την υλοποίηση της μεγάλης φετινής επιθυμίας της ανόδου.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Η απόδοσή των ερυθρολεύκων καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου, έφερε τους Βολιώτες σε πλεονεκτική θέση σε σχέση με τους αντιπάλους τους, μιας και θα ξεκινήσουν τις προσπάθειές τους, έχοντας έξι βαθμούς, όσους έχει και η Κέρκυρα, ενώ η Νίκη Βόλου θα ξεκινήσει με δύο, Αιγινιακός, Χανιά και Φωστήρας με έναν και Ηρακλής Ψαχνών, Ηρακλής Θεσσαλονίκης με κανέναν.

Ο Ολυμπιακός Βόλου θα μάθει το πρόγραμμα των δεκατεσσάρων αναμετρήσεων στην κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί κατά την αυριανή συνεδρίαση (1 μ.μ.) του Διοικητικού Συμβουλίου της FootballLeague (εφόσον επικυρωθεί η βαθμολογία, καθώς ο Παναιγιάλειος έκανε καταγγελία ΣΕΛ. 23).

Συνεχίζονται οι υψηλοί ρυθμοί

Χωρίς απρόοπτα συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία των ερυθρολεύκων με διπλή προπόνηση (πρωί – απόγευμα) ενόψει των πλέι οφ, τα οποία -εκτός απροόπτου- ξεκινούν την ερχόμενη Τετάρτη (9/4). Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς θέλει να προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του με τέτοιο τρόπο, ώστε να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν καλύτεροι στο δύσκολο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ. Ο Σέρβος τεχνικός είχε όλους τους ερυθρόλευκους παίκτες ετοιμοπόλεμους, γεγονός που βοηθά το έργο του, καθώς μπορεί να προετοιμάσει τα πλάνα του χωρίς προβλήματα απουσιών.

Για ακόμη μία ημέρα, οι ρυθμοί των προπονήσεων παρέμειναν υψηλοί αλλά θα πέσουν όσο πλησιάζουν οι αγώνες, με τον Σέρβο -ωστόσο- να έχει προγραμματίσει ακόμη μία διπλή προπόνηση αύριο. Χθες το πρωί οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν κυρίως στην ταχυδύναμη, ενώ το απόγευμα ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς επικέντρωσε το πρόγραμμα στην τακτική, προκειμένου οι ερυθρόλευκοι να βελτιωθούν περισσότερο στον συγκεκριμένο τομέα ενόψει των πλέι οφ, όπου εκεί θα φανεί η δουλειά που έχει κάνει η κάθε ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι και τα επικείμενα παιχνίδια. Παράλληλα, σημαντικό ρόλο θα παίξει η προετοιμασία των ομάδων ανάμεσα στα παιχνίδια, ώστε να αποφευχθεί η κούραση, που μπορεί να αποβεί μοιραία.

Προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύει και ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς, ο οποίος θέλει να βελτιώσει τα στοιχεία των ερυθρολεύκων και να τους δει να παρουσιάζονται έτοιμοι στη μεγάλη «μάχη» της ανόδου.

Και οι μικροί παίζουν το ρόλο τους

Ο,τι καλύτερο μπορεί, θα πάρει ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Κ19, ενόψει των επίπονων και συχνών παιχνιδιών. Ο Σέρβος πολύπειρος τεχνικός έδειξε από την πρώτη μέρα της έλευσής του στο Βόλο ότι υπολογίζει και τους νέους ποδοσφαιριστές, στους οποίους μάλιστα έδωσε και την ευκαιρία να αποδείξουν κατά πόσο μπορεί να υπολογίζει σε αυτούς στο μίνι πρωτάθλημα. Ο 61χρονος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά πως στις 14 αγωνιστικές των πλέι οφ μπορεί να προκύψουν απουσίες (λόγω καρτών ή τραυματισμών) κι έτσι όλοι οι παίκτες είναι χρήσιμοι και οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να χρειαστεί να μπουν στη… μάχη για να βοηθήσουν.

Με την ευκαιρία των πολλών απουσιών στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Βύζαντα Μεγάρων, ο Σέρβος χρησιμοποίησε τους νεαρούς Μιχάλη Παπανικόλα, Θανάση Μπόρα, Αλέξανδρο Ζέρη, αλλά και τον Δημήτρη Κόμνο (ο οποίος ωστόσο φέτος έχει αγωνιστεί σε αρκετά παιχνίδια), με τον Σέρβο να δηλώνει ευχαριστημένος με την απόδοσή τους -κατά τη συνέντευξη Τύπου του εν λόγω παιχνιδιού-, πετώντας τους το… μπαλάκι, ώστε να συνεχίσουν με το ίδιο σθένος την προσπάθειά τους. Οσον αφορά τον Μπόρα, στο γήπεδο των Μεγάρων πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή σε επαγγελματικό πρωτάθλημα, με τον 19χρονο να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο στο 71’.

Η ζήτηση έφερε… παράταση

Την παράταση της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τα πλέι οφ μέχρι την Τρίτη, 8 Απριλίου (παραμονής της έναρξη των παιχνιδιών) ανακοίνωσε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ, λόγω της αυξημένης ζήτησης.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση: «Λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων διαρκείας η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι η διάθεση τους παρατείνεται μέχρι την Τρίτη 8 Απριλίου, παραμονή της έναρξης των πλέι οφ. Επιπλέον, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φίλων της ομάδας, τα γραφεία της ΠΑΕ θα λειτουργούν καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως τις 9.00 μ. (συνεχές ωράριο)».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου