ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Δυνατός» Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου

δυνατός-α-σ-ολυμπιακός-βόλου-100454

Με αυτό το σύνθημα, αλλά και προϋπόθεση ετοιμάζονται τα πλάνα για την επόμενη σεζόν

Για να υπάρξει δυνατός και ανταγωνιστικός Ολυμπιακός τη νέα χρονιά απαραίτητη προϋπόθεση είναι να υπάρξει ένας δυνατός Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου με τη διοίκηση της ερασιτεχνικής ομάδας που διατηρεί πολλά τμήματα να έχει θύσει ως στόχο τα 500 μέλη.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 Νίκος Τσεκούρας, ήδη έκανε κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού να γίνουν μέλη του Ερασιτέχνη: «Δεν πρέπει να αφήσουμε τον Ολυμπιακό.

Πρέπει να συμβάλουμε στο να υπάρξει συνέχεια για την ομάδα. Καλώ όλους τους παλαιμάχους και τους φιλάθλους να έρθουν κοντά στο σύλλογο, να γραφούν μέλη στον Ερασιτέχνη.

Εχουμε βάλει ως στόχο, να εγγράψουμε το λιγότερο 500 νέα μέλη, για να υπάρξει ένας δυνατός Ερασιτέχνης» ανέφερε στην εκδήλωση των Παλαιμάχων όπου και ενημέρωσε για τις κινήσεις που έκανε η τριμελής επιτροπή που ταξίδεψε στην Αθήνα έχοντας συναντήσεις με τους υπεύθυνους του υφυπουργείου Αθλητισμού και της ΕΠΟ.

Μάλιστα το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 συνεδρίασε και αποφάσισε να απευθύνει δημόσια το κάλεσμα στους φίλους της ομάδας να εγγραφούν μέλη στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό τονίζοντας ότι εγγραφή γίνεται καθημερινά (από Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 18.00 έως τις 20.00 στα γραφεία του Συλλόγου στη θύρα 6 του ΕΑΚ Βόλου, με το ποσό των 20 ευρώ για όλη τη χρονιά.

Θυμίζουμε, πως και οι Austrian Boys καλούν τους φίλους του Ολυμπιακού Βόλου που βοήθησαν οικονομικά την προσπάθεια ενίσχυσης του ποδοσφαιρικού τμήματος να διαθέσουν τα χρήματα αυτά για να γίνουν μέλη του Ερασιτέχνη.

Τώρα για τις επόμενες κινήσεις ο Ερασιτέχνης περιμένει να έχει στα χέρια του τις επίσημες απαντήσεις από τα αρμόδια αθλητικά όργανα και την Πολιτεία, για το τι θα ισχύσει τη νέα χρονιά για τον Ολυμπιακό, ώστε να μιλήσουν για την επόμενη σεζόν και να αναζητήσουν τους παράγοντες που επιθυμούν να αναμειχθούν στα διοικητικά.

Οι απαντήσεις αυτές αναμένονται εντός του Φεβρουαρίου και μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο οριστικά, θα προχωρήσουν και οι κινήσεις από τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη.

Ενίσχυση και στα άλλα τμήματα

Ακόμη στον Ολυμπιακό περιμένουν στήριξη και στα άλλα τμήματα όπως το μπάσκετ. Μάλιστα την Κυριακή η γυναικεία ομάδα που παίζει στην Α2 έχει το ντέρμπι με τον Παναθλητικό το οποίο θα κρίνει πολλά στη μάχη της ανόδου καθώς η ερυθρόλευκη ομάδα θέλει νίκη και διαφορά 7 πόντων για να παραμείνει ζωντανή στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός θα κάνει την προσπάθειά του και εφόσον πετύχει το διπλό στόχο μεθαύριο Κυριακή (στις 12:00 στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου), θα παραμείνει με αξιώσεις στη μάχη για το ένα από τα δύο εισιτήρια ανόδου.

-3 βαθμοί για τρεις

Σε περιπέτειες μπήκαν η Καλλιθέα, η Ζάκυνθος και η Παναχαϊκή, βάσει των αποφάσεων που έλαβε χθες Πέμπτη το Πρωτοβάθμιο Οργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Οπως ανακοινώθηκε σχετικά, οι τρεις ομάδες της Football League δεν πληρούν τις απαιτήσεις της 3ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης, κάτι που έχει ως συνέπεια να τους αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από το πρωτάθλημα, αφού αυτό προβλέπεται από τον κανονισμό. Η ίδια ποινή αφορά και τους Εργοτέλη και τους Ολυμπιακό Βόλου, αλλά προφανώς και δεν έχει καμία σημασία από τη στιγμή που αμφότεροι έχουν αποχωρήσει.

Αντίθετα, οι ομάδες που είναι «ΟΚ» με τη διαδικασία επιτήρησης είναι ο Πανελευσινιακός, τα Τρίκαλα, η Αναγέννηση Καρδίτσας, η ΑΕΛ, ο Πανσερραϊκός και ο Κισσαμικός, όπως ανακοινώθηκε σχετικά.

Αναλυτικά: «Το Πρωτοβάθμιο Οργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση στις 18/2/ 2016 έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις αναφορικά με την διαδικασία επιτήρησης για τις Π.Α.Ε. της Football League.

Οι Π.Α.Ε. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 1931, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΕΛ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ, ΜΟΥΣΙΚΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ και ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, πληρούν τις απαιτήσεις της 3ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης.

Οι Π.Α.Ε. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ 2005, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ, δεν πληρούν τις απαιτήσεις της 3ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης».

Ξεκινά 20η αγωνιστική

Ο Ολυμπιακός αποβλήθηκε από την Β’ Εθνική η όποια όμως από σήμερα συνεχίζεται με μία από τις αναμετρή- σεις της 20ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σήμερα, Παρασκευή

15.00: Αχαρναϊκός – Απ. Σμύρνης Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)

Μεθαύριο, Κυριακή (21/2)

15.00: Κέρκυρα – Πανελευσινιακός Διαιτητής: Ζαραβίνος (Αθηνών)

15.00: Αγρ. Αστέρας – Πανσερραϊκός Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

15.00: Κισσαμικός – Ζάκυνθος Διαιτητής: Μιχελής (Πειραιά)

18.00: ΑΕΛ – Παναιγιάλειος Διαιτητής: Μουρτζάκης (Ηρακλείου)

Δευτέρα (22/2)

15.00: Παναχαϊκή – Αν. Καρδίτσας

18.00: Καλλιθέα – Τρίκαλα Διαιτητής: Μπλάνας (Μεσσηνίας)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου