ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε αναμονή και εγρήγορση ο Ολυμπιακός Βόλου

σε-αναμονή-και-εγρήγορση-ο-ολυμπιακός-102017

Περιμένοντας απαντήσεις κινείται και για την επόμενη μέρα

Περιμένοντας τις επίσημες και γραπτές απαντήσεις από την ΕΠΟ για το τι ισχύει στην περίπτωση του Ολυμπιακού Βόλου μετά την αποχώρησή του από το πρωτάθλημα οι άνθρωποι του ερασιτέχνη, έχουν αρχίσει να σχεδιάζουν και την επόμενη μέρα θέλοντας να ξεκινήσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα τη δημιουργία μιας νέας ομάδας αλλά και τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Για τον Ολυμπιακό προηγείται η απάντηση για όλα τα δεδομένα σχετικά με την κατηγορία που θα παίξει του χρόνου η ομάδα, αλλά και τα χρέη, αφού όπως έχει τονιστεί στόχος είναι να υπάρξει η δυνατότητα η ομάδα με την επιστροφή της στα επαγγελματικά πρωταθλήματα να μπορεί να πάρει αδειοδότηση.

Ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου ήδη με ανακοίνωσή του ενημέρωσε για τις κινήσεις που έκανε η τριμελής επιτροπή που ταξίδεψε στην Αθήνα για τους σκοπούς αυτούς και είχε συναντήσεις με τους υπεύθυνους του υφυπουργείου Αθλητισμού και της ΕΠΟ, ενώ επισημαίνεται πως υπάρχει κοινή πλεύση με τον Εργοτέλη και ότι επίσης οι «ερυθρόλευκοι» καλούν τον κόσμο να γίνει μέλος του Ερασιτέχνη.

Μάλιστα το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 συνεδρίασε και αποφάσισε να απευθύνει δημόσια το κάλεσμα στους φίλους της ομάδας να εγγραφούν μέλη στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό τονίζοντας ότι εγγραφή γίνεται καθημερινά (από Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 18.00 έως τις 20.00 στα γραφεία του Συλλόγου στη θύρα 6 του ΕΑΚ Βόλου, με το ποσό των 20 ευρώ για όλη τη χρονιά.

Ακόμη στον Ολυμπιακό περιμένουν στήριξη και στα άλλα τμήματα όπως το μπάσκετ που την Κυριακή η γυναικεία ομάδα που παίζει στην Α2 έχει το ντέρμπι με τον Παναθλητικό το οποίο θα κρίνει πολλά στη μάχη της ανόδου καθώς η ερυθρόλευκη ομάδα θέλει νίκη και διαφορά 7 πόντων για να παραμείνει ζωντανή στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Υπάρχει και 20η αγωνιστική

Ο Ολυμπιακός Βόλου μετά την τρίτη του απουσία από το γήπεδο παύει να υπάρχει αλλά Β’ Εθνική συνεχίζεται με τις αναμετρήσεις της 20ης αγωνιστικής και ανακοινώθηκαν οι διαιτητές με τον Μουρτζάκη του Συνδέσμου Ηρακλείου να βρίσκεται στο ματς της πρωτοπόρου ΑΕΛ κόντρα στον Παναιγιάλειο.

Στο παιχνίδι της Κέρκυρας με τον Πανελευσινιακό θα είναι ο Ζαραβίνος του συνδέσμου Αθηνών, ενώ σε αυτό του Απόλλωνα Σμύρνης στο Μενίδι με τον Αχαρναϊκό ο Γρατσάνης του Συνδέσμου Τρικάλων.

Ακόμη, στην ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της Καλλιθέας με τα Τρίκαλα, άρχων του αγώνα θα είναι ο Μπλάνας από τη Μεσσηνία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Αύριο, Παρασκευή

15.00: Αχαρναϊκός – Απόλλων Σμύρνης

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)

Κυριακή (21/2)

15.00: Κέρκυρα – Πανελευσινιακός

Διαιτητής: Ζαραβίνος (Αθηνών)

15.00: Αγροτικός Αστέρας – Πανσερραϊκός

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

15.00: Κισσαμικός – Ζάκυνθος

Διαιτητής: Μιχελής (Πειραιά)

18.00: ΑΕΛ – Παναιγιάλειος

Διαιτητής: Μουρτζάκης (Ηρακλείου)

Δευτέρα (22/2)

15.00: Παναχαϊκή – Αναγέννηση Καρδίτσας

18.00: Καλλιθέα – Τρίκαλα Διαιτητής: Μπλάνας (Μεσσηνίας)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου