Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Γυρίζει σελίδα για να μείνει ψηλά

γυρίζει-σελίδα-για-να-μείνει-ψηλά-878976

Να γυρίσει σελίδα, να δείξει και πάλι το καλό του πρόσωπο και να επιστρέψει στις νίκες που τον διατηρούν στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας θέλει πλέον ο Βόλος μετά τη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό και έχοντας άλλα τρία παιχνίδια σε λιγότερο από 15 ημέρες μέχρι το τέλος του α’ γύρου και τη μεγάλη διακοπή.

Ο Βόλος μπορεί να γνώρισε την πιο βαριά ήττα έδρας και ο Παναθηναϊκός να πέτυχε 5 γκολ εκτός έδρας μετά από 5 χρόνια, αλλά η βολιώτικη ομάδα έχει δείξει ώς τώρα πως έχει τις δυνατότητες να πετύχει φέτος τον στόχο της εξάδας και είναι μάλιστα στην 3η θέση μαζί με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, έχοντας πίσω του ΠΑΟΚ, Αρη και 8 βαθμούς διάφορα από την 7η θέση μετά από 10 αγώνες!

Πλέον, για την 11η αγωνιστική, το ερχόμενο Σάββατο (5/11) θα αγωνιστεί στη Λαμία (15:45), θέλοντας να επανέλθει στις επιτυχίες, στη 12η αγωνιστική, θα υποδεχτεί ημέρα Πέμπτη (10/11) τον ΠΑΣ Γιάννινα (19:00) στο Πανθεσσαλικό, ενώ στο φινάλε του α’ γύρου 13η αγωνιστική και Κυριακή (13/11) θα αγωνιστεί στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ (21.30).

Μάλιστα, θέλοντας να κλείσει την κακή αγωνιστικά παρένθεση αφού «έσπασε» ένα σερί πέντε συνεχόμενων νικών στο πρωτάθλημα, ο Βόλος όχι μόνο απλά θέλει να κάνει νέα σερί και ρεκόρ, αλλά έχει ξεκινήσει να «δουλεύει» και την περεταίρω ενίσχυσή του για να είναι ακόμη καλύτερος στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος…

Μπέος: «Συγχαρητήρια

στους φιλάθλους»

Την αγωνιστική ανωτερότητα του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε ο Αχιλλέας Μπέος, σε δήλωσή του, μετά το τέλος της αναμέτρησης του Πανθεσσαλικού. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος, έδωσε συγχαρητήρια στους φιλάθλους και των δύο ομάδων για τη συμπεριφορά τους καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Αναλυτικά η δήλωση του Αχιλλέα Μπέου: «Ο Βόλος δεν έχασε γιατί ήταν κακός, έχασε γιατί απέναντί του είχε μία πάρα πολύ καλή ομάδα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους φιλάθλους, τόσο του Βόλου, ας ήταν πιο λίγοι, αλλά κυρίως του Παναθηναϊκού που σεβαστήκαν τη φιλοξενία και παρακολουθήσαμε έναν πολύ ωραίο αγώνα. Δυστυχώς χάσαμε, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Με τον Γιοβάνοβιτς μας συνδέει μία σχέση αρκετών ετών και αναγνωρίζω, πρώτον, ότι είναι πολύ καλός προπονητής και δεύτερον ότι είναι φοβερός άνθρωπος».

Με κόσμο στη Λαμία

Η Λέσχη φίλων Βόλου διοργανώνει εκδρομή για τον αγώνα με τη Λαμία που θα διεξαχθεί το Σάββατο 5/11/2022 και ώρα 15:45. Διατίθενται δύο πούλμαν ΔΩΡΕΑΝ για τη μεταφορά των φιλάθλων με ώρα αναχώρησης από Βόλο στις 14:00 και με σημείο συνάντησης και αναχώρησης το Δημαρχείο του Βόλου.

O Παναθηναϊκός των ρεκόρ

Την καλύτερη επίδοση της ιστορίας του στην Α’ Εθνική/Super League έσπασε ο Παναθηναϊκός με την επικράτησή του με 5-1 στον Βόλο και έφτασε τις δέκα νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια από την αρχή του πρωταθλήματος. Με αυτό το ρεκόρ, άφησε πίσω του το 9 στα 9 που είχε από το 1994-95 και πλέον βλέπει τα υπόλοιπα ορόσημα που έχει μπροστά του, όπως σχετικά αναφέρει η ιστοσελίδα της λίγκας.

Το κορυφαίο σερί που έχουν δημιουργήσει οι Πράσινοι είναι οι 13 διαδοχικές νίκες σε ένα πρωτάθλημα, κάτι που είχε συμβεί για πρώτη φορά στην εναρκτήρια σεζόν της Α’ Εθνικής/Super League, το 1959-60 και το 1963-64 που κατέκτησε το αήττητο πρωτάθλημα.

Ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς πάντως στο ΑΠΟΕΛ είχε 17 σερί νίκες αν και δεν ήταν απο την αρχή του πρωταθλήματος Κύπρου!

ΔΣ μέσω τηλεδιάσκεψης

Σήμερα Τρίτη, 1η Νοεμβρίου 2022, στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

  1. Επαγγελματική Διαιτησία.
  2. Τοποθέτηση του συνεταιρισμού ενόψει της Γ.Σ. της Ε.Π.Ο. της 2/11/2022 για το ζήτημα του πλεονάσματος (4%) εκ της μείωσης του ποσοστού παρακράτησης υπέρ της Ε.Π.Ο. εκ των συμβάσεων παραχώρησης ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων των αγώνων.
  3. Κατάρτιση τελικού πίνακα Παρατηρητών τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
  4. Αίτημα της European Leagues σε σχέση με τη σύμβαση παραχώρησης betting rights.
  5. Ζητήματα οφειλής τρίτων προς το συνεταιρισμό.
  6. Διάφορα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου