Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

«Περί τους 400 αθλητές στις ακαδημίες μας»

περί-τους-400-αθλητές-στις-ακαδημίες-μα-852215

Το αδιαχώρητο επικράτησε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενία στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Σ. Βόλος, με παρόντα όλα τα τμήματα υποδομών σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Δεν έλειψαν από την εκδήλωση η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου όπως και η ανδρική ομάδα μπάσκετ, που δέχθηκαν τα συγχαρητήρια για τις ανόδους τους πέρσι, ενώ το παρών έδωσε και η νεοσύστατη γυναικεία ομάδα μπάσκετ.

Ο Μιχάλης Καπουρνιώτης, υπεύθυνος οργάνωσης όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη, ανέβηκε στο βήμα και στον χαιρετισμό μεταξύ άλλων ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή στις ακαδημίες μας γυμνάζονται καθημερινά από τους 20 προπονητές μας, που είναι παρόντες, περί τους 400 αθλητές.

Αφού ευχαριστήσουμε τους μικρούς μας αθλητές και αθλήτριες και τους συγχαρούμε για τη σοβαρότητα που επιδεικνύουν στις προπονήσεις, για το ήθος που δείχνουν στους αγώνες, αλλά και για τις επιτυχίες που φέρνουν στον σύλλογο, οφείλουμε να συγχαρούμε και τους 20 προπονητές μας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ για την επαγγελματική τους δουλειά αλλά και την άψογη συμπεριφορά τους, καθώς μιλάμε για παιδιά και διάπλαση χαρακτήρων.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς για την άψογη συνεργασία και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν.

Μεγάλη αναφορά θέλω να κάνω και στους συνεργάτες-εθελοντές που ξοδεύουν πολλές εργατοώρες, ώστε να παρέχουμε στα παιδιά μας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που πίστεψε από την αρχή στο όραμά μας, ώστε να δημιουργηθεί αυτή η μεγάλη αθλητική οικογένεια και όπως καταλάβατε αναφέρομαι στον δήμαρχο Βόλου, τον κ. Αχιλλέα Μπέο, που βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας, μάς δίνει λύσεις, ενώ η αγάπη του για τα παιδιά και τον αθλητισμό είναι ασταμάτητη και τεράστια. Για παράδειγμα φέτος μας έκανε δώρο τον αθλητικό εξοπλισμό τόσο στις ακαδημίες όσο και στις αγωνιστικές μας ομάδες».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου