Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

«Ισως φορέσουμε κουστούμι για ευρωπαϊκό ταξίδι»

ισως-φορέσουμε-κουστούμι-για-ευρωπα-852224

Σίγουρος ότι ο Βόλος εξασφάλισε από τώρα την είσοδο στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ 1 εμφανίστηκε ο Αχιλλέας Μπέος στον χαιρετισμό που έκανε στην εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης κοπής πίτας του Α.Σ. Βόλος.

Ο πρόεδρος της κυανέρυθρης ΠΑΕ, αλλά και δήμαρχος Βόλου εκτός από την αναφορά του στα ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου, μίλησε και για τη μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα, που βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, εκφράζοντας ουσιαστικά τη βεβαιότητα ότι θα παίξει στα πλέι οφ, ενώ έκανε λόγο και για το κυνήγι μίας θέσης που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπέος τόνισε: «Καλή χρονιά σε όλες και σε όλους και ιδιαίτερα στους μικρούς μας φίλους. Πραγματικά είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος, γιατί, μία προσπάθεια που ξεκίνησε το 2017, αν κοιτάξετε την αίθουσα θα καταλάβετε αν αυτή η προσπάθεια πέτυχε, έχει μέλλον και αν αξίζει όλο αυτό που προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε.

Η πόλη που γεννήθηκα, η πόλη που αγαπάω και υπηρετώ έχει ανάγκη να διεκδικήσει ένα κομμάτι στον αθλητισμό. Η προχειρότητα, η μιζέρια, η κακομοιριά και οι αντιπαλότητες πρέπει να πάρουν ένα τέλος. Στον σύγχρονο αθλητισμό υπάρχει το «η ισχύς εν τη ενώσει». Η σημερινή παρουσία σας εδώ τόσο των μικρών αθλητών όσο και των γονιών τους αποδεικνύει ότι είμαστε σε καλό δρόμο.

Θέλω από την πλευρά μου να συγχαρώ όλους αυτούς που συμμετέχουν σ’ αυτήν την προσπάθεια, που είναι δίπλα στα παιδιά και να δεσμευτώ ότι ο Βόλος σε όλα τα επίπεδα έχει μέλλον και κοιτά μπροστά.

Η πρώτη ομάδα στο ποδόσφαιρο εμπνέει και όλοι εσείς ακολουθείτε. Αυτή τη στιγμή εξασφάλισε την είσοδό της στα πλέι οφ μέσα σε πέντε χρόνια και ίσως φορέσουμε και κουστούμι για ευρωπαϊκό ταξίδι. Και να μην το καταφέρουμε, έχουμε ήδη καταφέρει πολλά. Το σημαντικότερο είναι ότι ο Βόλος πλέον έχει γίνει μία ποδοσφαιρική δύναμη κι αυτό οφείλεται και στα μικρά παιδιά. Εχουμε παρουσία σε όλες τις ηλικίες και το σωματείο αναγνωρίζεται ως η ανερχόμενη δύναμη. Για να συνεχίσουμε έτσι, θέλουμε τη συμπαράστασή σας.

Επειδή είμαι πατέρας πέντε παιδιών και λατρεύω τις μικρές ηλικίες και επειδή έχουν προκύψει κάποια ζητήματα υγείας, από τη Δευτέρα τόσο στο μπάσκετ όσο και στο ποδόσφαιρο σε όλα τα τμήματα θα υπάρχει και απινιδωτής το γήπεδο, αν χτύπα ξύλο συμβεί κάτι.

Να ευχηθώ σε όλα τα παιδάκια καλή πρόοδο, γιατί το σημαντικότερο είναι γίνετε σωστοί άνθρωποι στην κοινωνία και μετά καλοί μαθητές και καλοί αθλητές. Με τον αθλητισμό είστε σε καλό δρόμο. Υγεία, πρόοδο και ο Βόλος πολύ ψηλά».

Θέλει θετικό αποτέλεσμα με Αρη

Με «οδηγό» την περσινή πρώτη νίκη στη Θεσσαλονίκη θα αγωνιστεί αύριο Σάββατο ο Βόλος στο Κλ. Βικελίδης με τον Άρη και με άλλον «αέρα» μετά και την εκτός έδρας νίκη την περασμένη Δευτέρα στη Νίκαια επί του Ιωνικού, που έφερε τη βολιώτικη ομάδα ένα βαθμό πιο ψηλά από τους «κίτρινους».

Ο Βόλος, μετά το διπλό επί του Άρη την προηγούμενη σεζόν, τον κέρδισε και στον α’ γύρο στο Πανθεσσαλικό, και θέλει τώρα στη 19η αγωνιστική της Super League να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί και να διατηρήσει ή και να αυξήσει τις αποστάσεις από τον αυριανό του αντίπαλο και από τον Ατρόμητο, ο οποίος είναι στο μείον έξι από την ομάδα του Κώστα Μπράτσου.

Θετικό επίσης για τον Βόλο είναι ότι στα εκτός έδρας παιχνίδια του στον β’ γύρο της Super League είναι αήττητος και δεν έχει δεχτεί γκολ, ενώ η τεχνική ηγεσία παιχνίδι με παιχνίδι βλέπει να έχει και περισσότερες επιλογές, περιμένοντας σιγά σιγά και την επιστροφή ως το τέλος του μήνα και του Τάσου Τσοκάνη.

Παρελθόν ο Ουές

Πάντως παίκτες που δεν πρόσφεραν όσα περίμενε η βολιώτικη ΠΑΕ και δεν υπολογίζονταν αποχωρούν και έτσι ο Αμπντούλ Ουές που είχε μείνει και εκτός αποστολής στο τελευταίο ματς χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, μετά και την απόκτηση του Αρούνα Σι, αποτελεί παρελθόν.

Ο 24χρονος Σύριος δεξιός μπακ Αμπντούλ Ουές τερμάτισε χθες τη συνεργασία του με την ομάδα στην οποία ήρθε το καλοκαίρι ως ελεύθερος από τον ΟΦΗ, έχοντας καταγράψει 14 συμμετοχές σε Κύπελλο και πρωτάθλημα και αγωνιζόμενος συνολικά για 733 λεπτά.

Τελικά, όμως, η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε πρόωρα μετά από κοινή απόφασή τους, με τον παίκτη να έχει συμφωνήσει με την Καλλιθέα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου: «H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον Αμπντούλ Ουές, στον οποίο εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Ο Κατοίκος διαιτητής

Ο Κωνσταντίνος Κατοίκος της Ένωσης Αθηνών ορίστηκε από την ΚΕΔ ΕΠΟ διαιτητής στην αναμέτρηση Άρης-Βόλος, αύριο Σάββατο 21 Ιανουαρίου (20:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για τη 19η αγωνιστική της Super League.

Ο Κατοίκος ήταν διαιτητής στη φετινή πρώτη νίκη του Βόλου στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού (2-3).

Βοηθοί του ορίστηκαν οι Ιορδάνης Απτόσογλου και Μιχάλης Νιδριώτης από την Ένωση Αθηνών, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Σταύρος Τσιμεντερίδης της Ένωσης Κοζάνης.

Στο VAR θα βρίσκονται οι Ανδρέας Γκάμαρης και Ανδρέας Φωτόπουλος, επίσης από την Ένωση Αθηνών, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Γιώργος Μπίκας από την Ένωση Χαλκιδικής.

Οι ορισμοί της 19ης αγωνιστικής:

Σήμερα (20/1)

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα

Διαιτητής: Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Σάββατο (21/1)

17:00 ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

20:00 Άρης – Βόλος

Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών)

Κυριακή (22/1)

16:00 Ιωνικός – ΑΕΚ

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδ/σου)

17:00 Λεβαδειακός – Λαμία

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

19:30 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Κουλμπάκοφ (Λευκορωσίας)

20:30 Ατρόμητος – Ολυμπιακός

Διαιτητής: Μανούσος (Αργολίδας)

Τρεις οι αμφίβολοι του Αρη

Ο Ράφαελ Καμάτσο είναι το νέο πρόβλημα για τον Άλαν Πάρντιου. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αισθάνεται ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, ενώ είναι αμφίβολος για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Βόλο στο Κλεάνθης Βικελίδης. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, μαζί με τους Καμαρά και Νταμπό, θα κρίνουν τη συμμετοχή τους στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου