ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επαναπατρισμός Μπουργάνη για λογαριασμό της Νίκης

επαναπατρισμός-μπουργάνη-για-λογαρι-886666

Ο Νίκος Μπουργάνης φόρεσε τη φανέλα της Νίκης Βόλου σε επίπεδο νέων της Super League το 2014 και πλέον οι δρόμοι του όλα δείχνουν ότι ξανασμίγουν με την κυανόλευκη ΠΑΕ.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο Αγριώτης πορτιέρο την περσινή σεζόν έπαιξε στον ίδιο όμιλο με τη Νίκη Βόλου στο πρωτάθλημα της Super League 2, αλλά σε κανένα παιχνίδι από τα δύο με τους κυανόλευκους δεν έπαιξε ως αντίπαλος. Μέτρησε συνολικά 12 συμμετοχές και πλέον, όπως συγκλίνουν όλες οι πληροφορίες, θα παραμείνει στη Super League 2, αλλά θα επιστρέψει στη γενέτειρά του και το σπίτι του, συμφωνώντας με τη Νίκη Βόλου.

Γεννημένος στις 21/4/1997 ο Θησέας Αγριάς ήταν η πρώτη του ομάδα, πριν μεταπηδήσει στην Κ19 της Νίκης Βόλου, παίζοντας στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League.

Από τότε μέχρι σήμερα ο Μπουργάνης αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου στη Γ’ Εθνική (2 συμμετοχές) την περίοδο 2016-17 και επόμενος σταθμός του ήταν ο Βόλος ΝΠΣ, με τον οποίο πανηγύρισε διαδοχικές ανόδους, από τη Γ’ (27 παιχνίδια) στη Β’ (7 παιχνίδια) και από την Α’ Εθνική, μετρώντας συνολικά 34 παρουσίες.

Οι εμφανίσεις του κέντρισαν το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, από τον οποίο δόθηκε ως δανεικός στην ΑΕ Καραϊσκάκης, παίζοντας σε 16 παιχνίδια της Super League 2 τη διετία του 2019-2021.

Την περίοδο 2020-21 ήταν μέλος της πρώτης ομάδας του δικεφάλου του Βορρά και πέρυσι υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία και πάλι αγωνίστηκε μαζί με τον ΠΑΟΚ Β’ στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Πλέον, όπως όλα δείχνουν σε ηλικία 25 χρόνων θα επιστρέψει στον Βόλο, προκειμένου να αποτελέσει δίδυμο με τον Σέρβο Βλάντιμιρ Μπάγιτς, κάτω από τα δοκάρια της Νίκης, από την οποία αποχώρησε ο Μάνος Αποστολίδης, κρεμώντας τα γάντια του, αλλά και ο Κώστας Περιστερίδης.

Κανένα ενδιαφέρον για Μάναλη

Το όνομα του Γιώργου Μάναλη ήταν ανάμεσα σε άλλα που ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες περί ενδιαφέροντος της Νίκης Βόλου, αλλά τη δεδομένη στιγμή ο επιθετικός του Ιωνικού δεν βρίσκεται στα «θέλω» της ομάδας. Ο Μάναλης κατέγραψε φέτος 25 παρουσίες στο πρωτάθλημα της Super League 1 με την ομάδα της Νίκαιας, αλλά μόλις σε 3 από αυτές ήταν βασικός.

Για την επιθετική της ενίσχυση η Νίκη Βόλου έχει πάντα στα υπόψιν της την περίπτωση του Μιχάλη Μανιά, αλλά τη δεδομένη στιγμή προτεραιότητα είναι να ανανεώσουν οι περσινοί ποδοσφαιριστές. Εφόσον γίνει αυτό η Νίκη θα εξετάσει και τις υπόλοιπες θέσεις, που θα θέλει ενίσχυση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου