ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κάρλος Καλδερόν για Νίκη Βόλου

κάρλος-καλδερόν-για-νίκη-βόλου-889505

Μπορεί η Νίκη Βόλου μέχρι σήμερα 26/6 να μην έχει προχωρήσει σε κάποια ανακοίνωση απόκτησης ποδοσφαιριστή πέραν του Μπρούνο Μορέιρα, ωστόσο οι συζητήσεις και οι προτάσεις δεν έχουν σταματήσει τις τελευταίες ημέρες.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ενας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί και εξετάζονται από τους κυανόλευκους, είναι ο Κάρλος Καλδερόν, με τον 27χρονο Ισπανό να παίζει στα άκρα της επίθεσης και τα δεξιά, εκεί όπου θα μπορούσε να αγωνιστεί και ο Μιράντα, εφόσον η περίπτωση του δεν έχει κλείσει ακόμη για τους κυανόλευκους.

Ο Καλδερόν έχει γεννηθεί στις 14 Απριλίου του 1995 στην Αλμάνσα της Ισπανίας και έχει ύψος 1,83.

Την περίοδο 2014-15 και από την ομάδα Κ19 της Λεβάντε προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του συλλόγου, αλλά αγωνίστηκε με τη Λεβάντε Β σε 14 παιχνίδια. Από τη δεύτερη ομάδα της Λεβάντε ακολούθησε μεταγραφή του στη δεύτερη ομάδα της Μαγιόρκα το 2015-16, έχοντας 31 συμμετοχές και τρία τέρματα.

Τη διετία 2016-18 ακολούθησε η Χετάφε Β, ομάδα και του Μιράντα, στην οποία αγωνίστηκε συνολικά σε 69 αγώνες, για να πετύχει ρεκόρ τερμάτων και συγκεκριμένα να φτάσει τα 26, που του άνοιξαν και την πόρτα της πρώτης ομάδας της Μαδρίτης, παίζοντας στη La Liga, αλλά μόλις σε ένα ματς. Αυτό ήταν στις 21 Οκτώβρη του 2017, όταν και πέρασε ως αλλαγή στο ισόπαλο με 1-1 παιχνίδι κόντρα τη Λεβάντε.

Οι επόμενες δύο χρονιές τον βρήκαν να υπογράφει αρχικά τριετές συμβόλαιο με τη Λούγκο, αλλά ως δανεικός πήγε στην Ιντερ της Μαδρίτης, όπου σε 26 αγώνες είχε 1 τέρμα, ενώ στη συνέχεια διέκοψε το συμβόλαιό του με τη Λούγκο, για να μεταπηδήσει στην Τουδελάνο, με 5 αγώνες και 1 τέρμα μέσα στο 2020 κι από εκεί στη Λογρονιές, με την οποία είχε 40 συμμετοχές, 36 πέρυσι, και επτά συνολικά τέρματα.

Μέσα στη σεζόν που πέρασε ξεκίνησε ως βασικός στα 28 παιχνίδια, ενώ 8 χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή, σημειώνοντας τέσσερα τέρματα.

Αναμονή μέχρι… Αύγουστο για Μιράντα

Την ίδια ώρα στη Νίκη Βόλου πιστεύουν ακόμη στην περίπτωση του Χοσέτε Μιράντα, ακόμη και αν ακολουθήσει την προετοιμασία της Χετάφε και στο τέλος «κοπεί» από τον Κίκε Φλόρες.

Οι κυανόλευκοι θα μπορούν να διεκδικήσουν εκ νέου τον ποδοσφαιριστή, ίσως και πάλι ως δανεικό, από τη στιγμή που στην ομάδα τον ξέρουν πλέον καλά, αλλά και ο ίδιος προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις της Νίκης και τις συνθήκες της πόλης, κάτι που θα χρειαστεί για οποιονδήποτε άλλο ξένο ποδοσφαιριστή αποκτηθεί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου