ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τετ-α-τετ με Τζήμα

τετ-α-τετ-με-τζήμα-832087

Θα έχει σήμερα ο προπονητής Στ. Ξηροφώτος για να συνεχίσει στη Νίκη Βόλου

Με τον προπονητή Στέφανο Ξηροφώτο θα έχει συνάντηση ο νέος ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού τμήματος, Θανάσης Τζήμας, ο οποίος θα εξετάσει την περίπτωση συνέχισης του Βολιώτη τεχνικού στον πάγκο της Νίκης Βόλου.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οπως αποκάλυψε χθες ο κ. Τζήμας το τετ-α-τετ των δύο ανδρών θα γίνει σήμερα στο εξοχικό του πρώτου στην Κατερίνη και δεν αποκλείεται εφόσον οι συζητήσεις έχουν αίσιο τέλος, να ανακοινωθούν άμεσα και τα πρώτα ονόματα ποδοσφαιριστών, με τους οποίους έχει έρθει σε συμφωνία ο 41χρονος τεχνικός, ο οποίος πέρυσι έκλεισε τη χρονιά με δύο παρουσίες στην ομάδα.

Ο κ. Τζήμας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη σχολίασε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω προχωρήσει τόσο πολύ. Αύριο (σ.σ. σήμερα) θα έχουμε μία πρώτη επαφή με τον κ. Ξηροφώτο για να μου αναλύσει το πλάνο του και θα ενημερωθείτε με Δελτίο Τύπου» για να προσθέσει στη συνέχεια πως η συνάντηση θα γίνει στο εξοχικό του κ. Τζήμα στην Κατερίνη.

Εξάλλου ο Κατερινιώτης παράγοντας μιλώντας στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 89.5 σχολίασε αναφορικά με το νέο του εγχείρημα και τη στήριξη που περιμένει απ’ όλους προκειμένου η ομάδα να βρεθεί μία μέρα στη Super League.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ενασχόλησή του με τη Νίκη: «Να μην είμαστε καχύποπτοι, εγώ δεν παίζω ούτε στοιχήματα, ούτε στήνω αγώνες ούτε τίποτα. Είμαι ένας τεχνοκράτης, ένας άλλος άνθρωπος, γνωρίζω το ποδόσφαιρο γιατί έπρεπε να το μάθω για κάποιους διαφορετικούς λόγους, μιας και ο γιος μου είναι ποδοσφαιριστής. Από εκεί είδα τις αδικίες και αφού η δουλειά μου έχει σχέση με τα νομικά και αυτή τη στιγμή παράτησα τις τράπεζες για να βοηθάω τον κόσμο. Ο καθένας διοικεί με το μυαλό του και μετά την ταλαιπωρία που υπέστη η Νίκη Βόλου, έγινε μία προσπάθεια την οποία δεν μπορούμε να μηδενίσουμε».

Για την άνοδο και το υλικό: «Καλώς εχόντων των πραγμάτων πιστεύουμε να ανέβουμε κατηγορία φέτος. Υπάρχει η τεχνογνωσία και θέλουμε να οργανώσουμε τις Ακαδημίες. Εκεί πιστεύω ότι αξίζει το ποδόσφαιρο. Με αυτά τα παιδιά ξεκίνησε η ομάδα με αυτά ανέβηκε κατηγορίες και με αυτά θα συνεχίσουμε.

Η ομάδα δεν θα μείνει μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Θα γίνουν πράγματα που δεν θα γίνονταν σε 20 χρόνια και με άλλες διοικήσεις, όπως γήπεδα και προγράμματα ΕΣΠΑ. Αυτά έχω στο μυαλό μου. Ολα αυτά όμως για να είναι αρεστά και να υπάρχει ενδιαφέρον θα πρέπει να έχουμε μία φοβερή ομάδα και αυτό θα κάνουμε».

Για τον κόσμο και τους εξωγενείς παράγοντες: «Ο κόσμος δεν εγκαταλείπει ποτέ την ομάδα, είτε στα καλά είτε στα δύσκολα. Εγώ θέλω έναν κόσμο να με αγαπήσει και να μη με αφήσει να φύγω. Δεν είναι μόνο τα χρήματα. Χρήματα έρχονται σε όλες τις ομάδες, αλλά χρειάζεται υποδομή. Αυτός ο φανατισμός και η αγάπη του κόσμου φέρνει και το όνειρο. Σας διαβεβαιώνω πως όλα θα πάνε καλά και κανείς δεν θα τολμήσει να αγγίξει την ομάδα, αλλά υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που μαζί θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε. Σε έναν αγώνα δεν αρκεί μόνο να παίξεις καλά, αλλά υπάρχουν και άλλοι παράγοντες τους οποίους έχουμε τις δυνάμεις και τις γνώσεις για να αντιδράσουμε».

Για το Π. Μαγουλάς: «Το γήπεδο θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και οι περιβάλλοντες χώροι όπως και το βοηθητικό. Θα πρέπει να γίνει ένα κουκλί. Πιστεύω αυτά που θα γίνουν από την Τρίτη θα είναι αρκετά και θα έχουμε μία βελτίωση της τάξης του 80%. Οι συνεργάτες μου θα μπουν στη διαδικασία ώστε να βάλουμε αυτό το εγχείρημα σε ένα πρόγραμμα ΕΣΠΑ και αυτό θα είναι προίκα της Νίκης».

Για το Πανθεσσαλικό: «Εχω μία εικόνα και συμβουλεύομαι τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές. Με σκέψη και με συμβουλές του κόσμου και του προπονητή θα δούμε ποια παιχνίδια και αν μας συμφέρει να αγωνιστούμε εκεί. Αγαπάμε την έδρα μας και δεν θέλουμε να θυσιάσουμε δύο πόντους για να πάρουμε 5 ή 10 χιλιάδες ευρώ. Δεν τα έχουμε ανάγκη».

Για τις Ακαδημίες: «Θα σταματήσουν οι αδικίες και τα παιδιά της Νίκης θα παίζουν στην ομάδα και θα εκμεταλλευτούμε όλα τα ταλέντα. Οι Ακαδημίες επίσης θα οργανωθούν με τον τρόπο που θέλω και πρέπει να είναι σε υψηλό επίπεδο κάτι που έκανα επί τέσσερα χρόνια».

Για τους παλαίμαχους: «Αν δεν είχα τους παλαίμαχους δεν θα ξεκινούσα. Εχω δίπλα μου τους ανθρώπους αυτούς, οι οποίοι θα στελεχώσουν και τις Ακαδημίες».

Για τους Νέους Αθλητές: «Το θέμα των Νέων Αθλητών θα το εξετάσω και θα αποφασίσουμε τι ακριβώς θα γίνει. Το σίγουρο είναι πως θα αγωνίζονται. Θα βρούμε μία χορηγία και η ομάδα δεν θα έχει πρόβλημα. Δεν είναι κάτι δύσκολο να το πετύχουμε. Είναι σαν να διατηρείς μία ακόμη ερασιτεχνική ομάδα σε άλλες βάσεις. Σαφώς και είναι καλό να υπάρχει αυτή η ομάδα καθώς στην περίπτωση που ανέβουμε την κατηγορία να έχουμε τη βάση για την ομάδα νέων που θα χρειαστούμε και δεν θα χρειάζεται να τρέχουμε την τελευταία ώρα για να τη στελεχώσουμε».

Για τα γραφεία: «Τη Δευτέρα, το αργότερο ως την Τρίτη θα έχουμε εγκατασταθεί σε καινούργια γραφεία στο Βόλο».

Για την εκκαθάριση: «Η σχέση μου με τα νομικά έχει να κάνει με εξαίρετους καθηγητές και υπάρχει άνθρωπος, από τον οποίο ξεκίνησε η εκκαθάριση. Ηταν παλαίμαχος του Πιερικού και δικηγόρος και γνωρίζει τα της εκκαθάρισης. Να μην ανησυχείτε. Οπως με έχει διαβεβαιώσει και ο κ. Φάτσης έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες και θα πάνε όλα καλά, αλλά υπάρχει και η τεχνογνωσία από τους δικούς μου. Θα είμαστε ένα υγιής σύλλογος».

Για τη Διοικούσα Επιτροπή: «Δεν θα υπάρχει κανείς εκτός της Νίκης Βόλου, παρά μόνο ένας συνεργάτης δικός μου, ο οποίος είναι δικαστικός επιμελητής και άνθρωπος που έχω στις επιχειρήσεις και θα διαφυλάξει την ομάδα από κάθε «στραβή». Την Τρίτη θα ανοιχτεί ο τραπεζικός λογαριασμός της ομάδας και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Οποιος θέλει να βοηθήσει είμαι ανοιχτός άνθρωπος».

Για τους κ.κ. Ξάνθη και Βούλγαρη: «Πιστεύω να έχω δίπλα μου τον κ. Ξάνθη. Πιστεύω πως αγαπάει την ομάδα και αυτό που είπε θα το κάνει πράξη και γνωρίζει πολύ καλά, ότι εγώ μπορώ να διαχειριστώ την κατάσταση. Κάποια στιγμή όταν θα έχει ένα όραμα για όλα τα τμήματα θα το ακούσω με προσοχή.

Θα πρέπει να σεβόμαστε τις προσπάθειες τόσο του κ. Βούλγαρη όσο και του κ. Ξάνθη. Να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Βούλγαρη και τον θέλουμε και αυτόν δίπλα μας. Οπως θέλουμε δίπλα μας όλον τον κόσμο. Τους θέλουμε μαζί μας.

Στις δύσκολες στιγμές αυτοί οι άνθρωποι βοήθησαν, κάνοντας μία νέα αρχή, ώστε στο τέλος να καταφέρουμε να πάμε τη Νίκη στην κατηγορία, που της αξίζει και αυτή είναι η Super League».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου