ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Να δείξει από την αρχή την δυναμική του

να-δείξει-από-την-αρχή-την-δυναμική-του-782076

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με στόχο το καλό ξεκίνημα και την επίδειξη της δύναμης και της δυναμικής του, ξεκινά την Κυριακή την προσπάθεια του για επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, που στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό στάδιο στις 3 μ.μ. τον Αστέρα Πετριτή από την Κέρκυρα.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο γήπεδο την Κυριακή για επίσημο ματς μετά από 8 μήνες …και στη Γ’ Εθνική μετά από εννιά χρόνια όταν από το μπαράζ με τη Ρόδο στο Περιστέρι, κέρδισε άνοδο …και από την Κυριακάτικη πρεμιέρα θέλει να δείξει ότι θα είναι περαστικός από την κατηγορία αυτή…

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αστέρα Πετριτή, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016 στις 15.00.Συγκεκριμένα:-Γενική είσοδος: 10€ , -Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών κι άνω): 5€ , -Άνεργοι (με την επίδειξη κάρτας ανεργίας και ταυτότητας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα) και σε άλλη ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου για το ματς με τον Αστέρα Πετριτή την Κυριακή αναφέρονται τα εξής: «Αυτή την Κυριακή η ομάδα μας ξεκινά την αγωνιστική της δράση για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Ήρθε η στιγμή να χειροκροτήσουμε και να εμψυχώσουμε τους παίκτες μας. Ήρθε η στιγμή για να σταθούμε όλοι δίπλα στην ομάδα μας, δίπλα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 15.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται τον Αστέρα Πετριτή για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Να είστε όλοι εκεί! Στηρίξτε την ομάδα μας με ένα εισιτήριο διαρκείας! Γίνεται κι εσείς συμμέτοχος στην πορεία του Ολυμπιακού Βόλου!

Οι ενδιαφερόμενοι για εισιτήρια διαρκείας μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, καθημερινά, από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 18:00 – 21:00 (εκτός Σαββατοκύριακου).

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι τριών κατηγοριών.

Οι τιμές που έχουν οριστεί είναι οι εξής:

Εισιτήρια διαρκείας Gold: 250€ (αφορά τα δερμάτινα καθίσματα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο)

Εισιτήρια διαρκείας Silver: 150€ (αφορά στις δύο κερκίδες αριστερά και δεξιά των επισήμων )

Εισιτήρια διαρκείας Red: 100€ (αφορά όλες τις υπόλοιπες κερκίδες)

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου αναλογιζόμενη την δυσχερή οικονομική κατάσταση που επικρατεί, διαθέτει και 100 εισιτήρια διαρκείας (RED) για ανέργους, οι οποίοι μπορούν να τα προμηθευτούν στην τιμή των 70€. Η διάθεση των εν λόγω εισιτηρίων διαρκείας γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τα γραφεία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Εισιτήρια διαρκείας διατίθενται σε άλλα τρία σημεία:

-Πρακτορείο ΟΠΑΠ των Δημήτρη Καραντάκου και Παναγιώτη Καψιώχα «Το Γούρικο», το οποίο βρίσκεται στην οδό Ιωλκού 3Δ (μεταξύ Δημητριάδος και Ιάσονος) στο κέντρο του Βόλου

-TrafficCafe στη συμβολή των οδών Τοπάλη με Σωκράτους στο κέντρο του Βόλου

-Πρακτορείο ΟΠΑΠ «Παναγιώτα Δήμου» -Εθνικής Αντιστάσεως 6, Αγριά»

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο προπονητής Παναγιώτης Τζαναβάρας, που σήμερα (12.30μ.μ.) έχει συνέντευξη τύπου εν όψει της πρεμιέρας στο πρώτο επίσημο ματς δεν θα έχει στη διάθεση τους ανέτοιμους προερχόμενους από τραυματισμό Παναγιώτη Ζώνα και Δήμο Κόκκα και δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα ζητώντας από όλους σοβαρότητα αφου ο Αστέρας Πετριτή είναι ένας θεωρητικά εύκολος αντίπαλος, αλλά αυτό παράλληλα είναι η μεγάλη παγίδα της συγκεκριμένης αναμέτρησης, κατά την οποία οι φίλοι της ομάδας περιμένουν σκορ και θέαμα.

Μποτσιβάλης: «Μόνο νίκες»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε σε τηλεοπτικές του δηλώσεις στο TRT ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακού Βόλου Παναγιώτης Μποτσιβάλης μιλώντας για την έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο κ. Μποτσιβάλης έθεσε ως στόχο να επικρατήσει οικογενειακό κλίμα στο γήπεδο, όπως ακριβώς συμβαίνει και στην ομάδα. Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Δ.Ε. υποστήριξε χαρακτηριστικά «Πιστεύουμε στην βοήθεια του κόσμου για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ξεκινάμε την Κυριακή το μεσημέρι στις 15:00 στο Πανθεσσαλικό και εύχομαι μόνο νίκες. Έχουμε κάνει μία καλή ομάδα και ευχαριστώ τους παίκτες μας που με εμπιστεύτηκαν να έρθουν στην Γ’ Εθνική. Θέλω από τον κόσμο του Βόλου να μην έχουμε προβλήματα στο γήπεδο. Δεν θέλω ούτε βεγγαλικά , ούτε υβριστικά συνθήματα στην κερκίδα. Δεν πετυχαίνουμε τίποτα με αυτά. Θέλω να έρχονται οικογένειες με παιδιά στο γήπεδο. Όπως οικογενειακό είναι το κλίμα στην ομάδα με τα παιδιά που έχουν έρθει».

Κάλεσμα από τον ΣΦΟΒ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦΟΒ με την οποία καλεί τους φιλάθλους να στηρίξουν τον Ολυμπιακό, να δώσουν βροντερό «παρών» στο Πανθεσσαλικό και να είναι οι αγώνες του Ολυμπιακού γιορτή. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΦΟΒ: «Φίλοι του Ολυμπιακού,την Κυριακή η αγαπημένη μας ομάδα αρχίζει τον μαραθώνιο της Γ’ Εθνικής.

Μετά από ηρωικές προσπάθειες και πρωτοβουλίες του Ερασιτέχνη και της Επιτροπής ποδοσφαίρου, σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου παρουσιάζει μια αξιοπρεπή ομάδα με δυνατότητες ανώτερης κατηγορίας, μία ομάδα με καλό κλίμα, ποιοτικούς παίκτες και σπουδαίους χαρακτήρες.

Η επιτροπή ποδοσφαίρου απέδειξε συνέπεια σε ό,τι μας είπε και δεσμεύθηκε από τις αρχές του καλοκαιριού και «έχτισε» από το μηδέν μια νέα και δυνατή ομάδα. Με σοβαρότητα, με σεβασμό σε όλες τις ομάδες χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες κάθε Κυριακή, βήμα – βήμα θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για τον μοναδικό στόχο, την άνοδο στις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Ο κόσμος καλείται να κάνει το καθήκον του απέναντι σ΄αυτή την μεγάλη ομάδα, την κορυφαία επαρχιακή δύναμη της χρονιάς 2010-2011. Να φέρουμε πίσω, σε βάθος χρόνου, τους 17.000 οπαδούς μας, να αποκαταστήσουμε το κύρος και την αίγλη μας και να ξανακατακτήσουμε τον τίτλο της μεγαλύτερης επαρχιακής ομάδας.

Η διοίκηση ποδοσφαίρου θα πρέπει να ασκήσει κοινωνική πολιτική στους αγώνες έδρας, με σκοπό να ζωντανέψουμε τον κόσμο που τα τελευταία χρόνια απέχει. Φτηνό εισιτήριο, (ομάδες Super League έχουν και 5 ευρώ εισιτήριο), γυναίκες, παιδιά, οργανωμένοι, άποροι, άνεργοι, πολύτεκνοι και άλλες ευπαθείς ομάδες πρέπει να έχουνε την ανάλογη αντιμετώπιση. Το Πανθεσσαλικό να γεμίσει κόσμο, ζωντάνια, φωνές και όλα να είναι μία γιορτή».

Συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι προπονήσεις όλων των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου στις Αθλητικές εγκαταστάσεις στην Άλλη Μεριά.

Καθημερινά, οι μικροί αθλητές μας προπονούνται υπό την επίβλεψη των προπονητών τους, με σκοπό να συνεχίσουν την παρά πολύ καλή παρουσία που είχαν την περσινή περίοδο, τόσο στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ, όσο και στα τουρνουά που συμμετείχαν.

Ήδη, έχουν προγραμματιστεί φιλικοί αγώνες με αντίστοιχες ακαδημίες στα Ιωάννινα και στην Θεσσαλονίκη και προγραμματίζεται το ταξίδι για φιλικούς αγώνες την άνοιξη του 2017 στο εξωτερικό, που είχε υποσχεθεί ο υπεύθυνος οργάνωσης των τμημάτων κ. Ανδρέας Μπονόβας.

Η Διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να είναι παρόντες στον αγιασμό των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό την αγάπη και το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Η ημερομηνία του αγιασμού θα γίνει γνωστή με νέα ανακοίνωση. Η έναρξη των εγγραφών που αφορά παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2002 έως και το 2011 έχει ξεκινήσει από την Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016 στις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Άλλη Μεριά από 17.30 έως 20.00 και συνεχίζεται καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, όπου μπορούν όσοι επιθυμούν να ενταχτούν στα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου να παραλαμβάνουν το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6979002709.

Αναβολή εκδήλωσης βραβεύσεων χορηγών

Η προγραμματισμένη , για την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 στο RESTAURANT-BAR “LA NAVE” , εκδήλωση αφιερωμένη στους Χορηγούς των ομάδων μπάσκετ του Ολυμπιακού Β., για την αθλητική περίοδο 2015 -16 και η παρουσίαση των νέων αποκτημάτων σε γυναίκες και άνδρες αναβάλλεται , υπό το φόβο δυσμενών καιρικών φαινομένων και για τη σίγουρη επιτυχία της εκδήλωσης , για τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 19.00 στην αίθουσα του Α’ Ορόφου του Συνεδριακού Κέντρου FOROUM, Δεληγιώργη – Πολυμερη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου