ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μετά το Super Cup το πρωτάθλημα

μετά-το-super-cup-το-πρωτάθλημα-784666

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο της Νίκης Βόλου μετά την κατάκτηση του Super Cup της ΕΠΣΘ την περασμένη Κυριακή, όπου οι κυανόλευκοι μπορεί να μην είχαν την απόδοση που θα ήθελαν, γλίτωσαν ωστόσο το στραπάτσο απέναντι στον ψυχωμένο Ηρακλή και τον τερματοφύλακα του, Σπύρο Πολυμέρου.

Ομως με τρεις αποκρούσεις στα τέσσερα πέναλτι ο τερματοφύλακας της Νίκης, Νίκος Τζήμας κέρδισε αναμφίβολα τον τίτλο του mvp στην ψυχοφθόρο διαδικασία, κλέβοντας από τον αντίπαλο του τη δόξα του 90λεπτου, ο οποίος με τρομερές αποκρούσεις κράτησε το μηδέν στην άμυνα μετά από 97 λεπτά αγώνα, στα οποία η Νίκη σφυροκοπούσε αλλά γκολ δεν έβαζε.

Ο προπονητής των κυανόλευκων Λεωνίδας Μπίλης δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο μέρος, όπου μπορεί να μην κατάφερε να σκοράρει δημιούργησε ωστόσο πολλές ευκαιρίες, έστω κι αν κάποια από αυτές δεν κατέληξε στα δίχτυα της αντίπαλης ομάδας.

Πλέον οι Βολιώτες κοιτάζουν την πρεμιέρα με αντίπαλο τον Εθνικό στην Φιλιππιάδα την ερχόμενη Κυριακή και αυτή την φορά για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπου καλώς εχόντων των πραγμάτων θα υπάρχει και η πρώτη σέντρα της νέας χρονιάς.

Η πρώτη συμμετοχή του Νικλητσιώτη, ο οποίος κάλυψε την αριστερή πτέρυγα αντί του Βουρδάκη σίγουρα άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή της Νίκης, η οποία θα πρέπει να βρει τα πατήματα της, έτσι ώστε να μπει με το δεξί πλέον και στο πρωτάθλημα.

Αναμφίβολα ο τρόπος που ήρθε το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να μην χαροποίησε κάποιους στο Π. Μαγουλάς, που περίμεναν μια ευρεία νίκη σε βάρος ενός αντιπάλου χαμηλότερης κατηγορίας και αυτό αναμφίβολα έχει προβληματίσει πρώτα απ’ όλα τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι από σήμερα ξεκινούν και πάλι προπονήσεις με στόχο να παρουσιάσουν ένα καλύτερο πρόσωπο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οσοι ποδοσφαιριστές δεν αγωνίστηκαν την Κυριακή απέναντι στον Ηρακλή προπονήθηκαν κανονικά χθες, ενώ η επιστροφή για τους υπόλοιπους θα γίνει σήμερα με μία πρωινή προπόνηση αρχικά στο Πανθεσσαλικό όπου θα γίνουν ασκήσεις με βάρη, ενώ έχει προγραμματιστεί και απογευματινή προπόνηση. Ερωτηματικό συνεχίζουν να αποτελούν οι Φάνης Μαλακασιώτης και Μιχάλης Σουάρες, που είναι τραυματίες.

Ευχαριστήριο Νίκης και Ηρακλή

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον τελικό του Super Cup εξέδωσε η Νίκη Βόλου αναφέροντας: «Ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου Σάκης Τζήμας προσωπικά, καθώς και η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου ευχαριστούν την ΕΠΣ Θεσσαλίας για την άριστη διοργάνωση του “Super Cup 2016” και ειδικά τον πρόεδρο της ΕΠΣΘ κ. Περικλή Λασκαράκη, τον γεν. γραμματέα κ. Μιλτιάδη Καλόγηρο, τον ταμία κ. Δημήτρη Φραντζή και το Μέλος και Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Ένωσης κ. Δημήτρη Λαμπρογιώργο, που παραβρέθηκαν στον αγώνα αυτό, γιορτή του ποδοσφαίρου της Μαγνησίας».

Ανακοίνωση εξέδωσε όμως και ο Ηρακλής Βόλου τονίζοντας: «Ο Α.Σ. Ηρακλής Βόλου θέλει να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και την ΕΠΣΘ για την άψογη οργάνωση του Super Cup. Επίσης συγχαρητήρια στην ομάδα της νίκης βόλου για την κατάκτηση του κυπέλου και ευχόμαστε καλή πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Τέλος ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων για τον πολύ συναρπαστικό τελικό που πρόσφεραν σε όλο τον κόσμο».

Ευχές σε Ελευθεριάδη από Τζήμα

Ιδιαίτερες ήταν οι ευχές που έστειλε στον κ. Ελευθεριάδη, ο κ. Τζήμας, με αφορμή την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΠΟ, με τους δύο άντρες να γνωρίζονται από παλιά μιας και διετέλεσαν παράγοντες σε ομάδες της Πιερίας. Η σχετική ανακοίνωση του κ. Τζήμα: «Ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου Σάκης Τζήμας εύχεται στο πρόεδρο της ΕΠΣ Πιερίας καλή επιτυχία και δηλώνει σχετικά με το θέμα:

Μετά από τρεις μήνες σκληρής δουλειάς, τόσο δικής μου, όσο και της Δ.Ε, μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για τις γερές βάσεις που δημιουργήσαμε σε όλα τα επίπεδα, ομάδα, ακαδημίες , υποδομές μάρκετινγκ, δημόσιες σχέσεις και πολλά ακόμη. Εκλεγμένος πλέον πρόεδρος στην ιστορική αυτή ομάδα, σε Γενική Συνέλευση που είχε πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Forum, όπου με 114 «ΝΑΙ» και μόλις 10 «ΟΧΙ», εκλέχθηκα πανηγυρικά.

Ως πρόεδρος μέχρι τότε ερασιτεχνικού σωματείου στην Πιερία και μετά την εκλογή μου ως προέδρου της Νίκης Βόλου, αντευχήθηκα από καρδιάς όσους με συνεχάρησαν, στους έως τότε συμπολίτες μου, δημοσιογράφους καθώς και άρχοντες της Πιερίας και ΔΕΝ ήταν λίγοι. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ κ. Ελευθεριάδης και πλέον υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, φρονώ θεώρησε σωστό αντ’ αυτού, όπως και τελευταία κυκλοφορεί ΚΑΙ ουδόλως με ενδιαφέρει, να σπεύσει να με χαρακτηρίσει τηλεφωνικά σε Βολιώτη. Ό,τι είναι αυτός μάλλον και όχι εγώ Δεν με απασχόλησε ποτέ το γεγονός , καθόσον η καθαρότητα και τα πιστεύω μου για το ποδόσφαιρο, ήταν αυτή που με οδήγησε στην ηγεσία της Νίκης Βόλου, μιας ομάδος πλέον καθαρής, ιστορικής που θα αγωνίζεται όπως παλιά για την φανέλα, μόνο που φοράμε την φανέλα είπα πολλές φορές, της Νίκης Βόλου πρέπει να την ματώνουμε.

Η αναπαραγωγή του ότι στον κ. Ελευθεριάδη είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για δωροδοκία-δωροληψία στο πλαίσιο του σκανδάλου των στημένων αγώνων, γνωστό και ως Koriopolis δεν με απασχολεί. Εγώ προσωπικά του εύχομαι καλή επιτυχία»!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου