ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στην Αμφισσα για νίκη

στην-αμφισσα-για-νίκη-715886

Σήμερα στις 3μ.μ. με Φωκικό για την 29η αγωνιστική της Football League

Στην Αμφισσα βρίσκεται από χθες η αποστολή της Νίκης Βόλου όπου σήμερα στις 3μ.μ. θα αγωνιστεί κόντρα στον Φωκικό θέλοντας μόνο τους τρεις βαθμούς σε μία δύσκολη έδρα. Εκτός οι Τάντιτς και Βέρτζος επιστρέφουν Σαμαράς και Λαλίν για την 29η αγωνιστική.

Το σημερινό είναι το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα εκτός παιχνίδια για τους κυανόλευκους για τους οποίους ακολουθεί την ερχόμενη Τετάρτη η αναμέτρηση στη Λάρισα με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών τη Νίκη περιμένουν δύο εκτός έδρας πολύ κρίσιμα παιχνίδια στα οποία αρχής γενομένης από το σημερινό καλείται να φύγει με τους τρεις βαθμούς προκειμένου να ανέβει ακόμη περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα όπου σήμερα κατέχει την 8η θέση μαζί με την Δόξα Δράμας.

Η πρώτη νίκη μετά από 10 αγωνιστικές στις οποίες η Νίκη είχε επτά ισοπαλίες και δύο ήττες ήρθε την περασμένη Κυριακή με αντίπαλο τον Βύζαντα Μεγάρων και αυτό που θέλει σήμερα ο Απόστολος Χαραλαμπίδης από τους παίκτες του είναι να δείξουν το ίδιο πάθος και θέληση προκειμένου να πανηγυρίσουν ένα δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες με ένα πρωινό χαλάρωμα στο Πανθεσσαλικό και στη συνέχεια η αποστολή αναχώρησε για την Άμφισσα με τους Μπόζινταρ Τάντιτς και Άγγελο Βέρτζο να μένουν εκτός. Ο πρώτος δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο προσαγωγό και γι’ αυτό ακολούθησε όλη την εβδομάδα ατομικό πρόγραμμα με την ελπίδα να προλάβει το παιχνίδι με τη Λάρισα ενώ ο δεύτερος θα εκτίσει την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του επιστρέφοντας κανονικά στο παιχνίδι της Τετάρτης.

Αντίθετα στο σημερινό παιχνίδι επιστρέφουν οι Αλαν Λαλίν και Δημήτρης Σαμαράς με τον πρώτο να έχει αποθεραπευθεί πλήρως και τον δεύτερο να έχει εκτίσει την τιμωρία του λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων καρτών που τον κράτησε εκτός από το τελευταίο παιχνίδι.

Ετσι την 18μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Βούρας, Καρακούτσης, Ψιάνος, Λαλίν, Φλίγκος, Κοντοδήμος, Παπαδόπουλος, Ουέλινγκτον, Καρατζάς, Σαμαράς, Κυριάκος, Πουρτουλίδης, Τζιώρας, Σκούφαλης, Χατζής, Παππάς, Ριζογιάννης, Πιέτρα.

Αναφορικά με την ενδεκάδα σε σχέση με το τελευταίο αγώνα απέναντι στον Βύζαντα ο Απόστολος Χαραλαμπίδης προσανατολίζεται στο να κάνει μόλις μία αλλαγή με τον Σαμαρά να επιστρέφει στην άμυνα αντί του Χατζή. Έτσι κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Βούρας και στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Ψιάνος, Καρατζάς, Σαμαράς και Κοντοδήμος.

Στη μεσαία γραμμή ως αμυντικά χαφ οι Ριζογιάννης και Πουρτουλίδης ενώ στα δεξιά ο Σκούφαλης με τον Παππά στα αριστερά και τον Κυριάκο σε ρόλο επιτελικού πίσω από τον Φλίγκο.

Ο αντίπαλος Δύο νίκες στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις μετρά ο Φωκικός ο οποίος έχει πάρει και τους έξι βαθμούς στην έδρα του αγωνιζόμενος απέναντι σε Εθνικό Γαζώρου και Θρασύβουλο.

Η ομάδα της Άμφισσας είχε ηττηθεί με 1-0 στον πρώτο γύρο από τη Νίκη στο ντεμπούτο του Στέλιου Μανωλά με τέρμα του Ουέλινγκτον στα τελευταία πέντε λεπτά. Από το σημερινό παιχνίδι ο τεχνικός Πέτρος Δημητρίου δεν μπορεί να υπολογίζει στους στρατευμένους Θωμόπουλο και Παπαζούδη, στον τιμωρημένο Μαρτίνο, όπως επίσης και στους τραυματίες Μπουλούλη, Θέο και Ευσταθίου.

Στην αποστολή για την αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου, συμπεριλήφθηκαν οι:

Γεωργίου, Μανιάτης, Χαλούλος, Σκαρίμπας, Αργυρός, Ταμπάκης, Νάστος, Γκόμες, Γουόρντεν, Αλμπέρτο, Εσόνο, Καραπέτσας, Κωστόπουλος, Λουκίνας, Σουλελές, Λίτσος, Γεωργουσόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Σορώκος.

Αμφισσα όπως Πανθεσσαλικό

Την προσπάθεια της Νίκης για το σημερινό διπλό θα ενισχύσει και ο κόσμος της με τους συνδέσμους των οργανωμένων φιλάθλων να ετοιμάζουν εκδρομές για την πόλη της Άμφισσας.

Συγκεκριμένα οι τρεις σύνδεσμοι ΟΦ Νίκης, Blue Club και Blue Angels διοργανώνουν εκδρομές ενώ ανακοίνωση-κάλεσμα εξέδωσε και ο πρόεδρος των γηπεδούχων κ. Παπαδημητρίου αναφέροντας:

«Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Παπαδημητρίου καλεί προσωπικά τους φιλάθλους της ιστορικής ομάδας της Νίκης Βόλου στο γήπεδο την Κυριακή για να τους προσφέρουμε την ζεστή φιλοξενία μας με την ευχή για ένα όμορφο και ποιοτικό παιχνίδι.

Ο εν λόγω αγώνας πρέπει να αποτελέσει «γιορτή του ποδοσφαίρου» για όλους μας και για αυτό σύσσωμη η οικογένεια του Φωκικού καλεί τους φιλάθλους των φιλοξενούμενων να μη διστάσουν να δώσουν το παρών και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών τους στην Άμφισσα.

Επιπλέον ενημερώνει ότι, η διοίκηση του Φωκικού θα διαθέσει μέρος των κερκίδων του γηπέδου για τους οπαδούς των φιλοξενούμενων, για την άνετη παρακολούθηση της αναμέτρησης».

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου