ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επιτέλους νίκη για τη… Νίκη!

επιτέλους-νίκη-για-τη-νίκη-333

Την πρώτη της νίκη ύστερα από οκτώ αναμετρήσεις πανηγύρισε η Νίκη Βόλου η οποία επιβλήθηκε 2-0 του Βύζαντα Μεγάρων και πλησίασε τις θέσεις των play-off.

Ένα σερί οκτώ αγώνων όπου αγνοούσε τη νίκη έβαλε τέλος η Νίκη Βόλου, η οποία φιλοξένησε τον Βύζαντα Μεγάρων επικρατώντας 2-0. Έτσι, βρέθηκε ξανά κοντά στις θέσεις των play-off και θέλει ένα καλό… finish για να διεκδικήσει την άνοδό της.

Η πίεση των γηπεδούχων ήταν αρκετή από το ξεκίνημα και δικαιώθηκαν στο 28’ όταν ο Σκούφαλης σε κενή εστία άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Όλα, τελείωσαν στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους.

Συγκεκριμένα στο 43’ ο Ψιάνος έκανε την κάθετη πάσα στον Παππά ο οποίος έδωσε έτοιμο γκολ στον Σκούφαλη ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Βούρας, Ψιάνος, Κοντοδήμος, Χατζής, Καρατζάς, Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης (82’ Πγέτρα), Κυριάκος, Σκούφαλης, Παππάς (61’ Ουέλινγκτον), Φλίγκος (78’ Τζιώρας).
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Πουρής, Νικολόπουλος, Λιόλιος, Χαρτσιάς (81’ Σιώκος), Κρολ, Γρομητσάρης, Μπιτσάκος, Γκεμίσης, Μανδύλης, Ταμπάκης (67’ Πούρνος), Αρναρέλης (46’ Σπάγης).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου