ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά…

ξεκίνησαν-τα-δοκιμαστικά-530014

Διήμερο δοκιμών ποδοσφαιριστών ξεκίνησε από χθες Τετάρτη και θα συνεχιστεί και σήμερα Πέμπτη για την ομάδα της Νίκης Βόλου. Περισσότερα από 90 παιδιά συμμετείχαν τη χθεσινή μέρα και εφόσον οι αιτήσεις… συνεχιστούν δεν αποκλείεται να υπάρχει και συνέχεια τις επόμενες ημέρες. Οι παράγοντες της Νίκης Βόλου θεωρούν σημαντικό να βρεθούν όσο το δυνατόν περισσότερα ταλέντα είτε από το νομό Μαγνησίας είτε εκτός από αυτόν και χθες αρκετά παιδιά μεταξύ 15 έως 20 ετών δώσανε το παρών στις εγκαταστάσεις του Olimpico Sport Club. Ο Λεωνίδας Μπίλης έπιασε δουλειά από χθες και μαζί με τους νέους του συνεργάτες θα συνεχίσουν και σήμερα στον ίδιο ρυθμό, δίνοντας την ευκαιρία σε νεαρούς ποδοσφαιριστές να δείξουν το ταλέντο τους και γιατί όχι, να κερδίσουν και μία θέση στην ομάδα στο μέλλον. Αλλωστε η επανεκκίνηση του συλλόγου επιτάσσει στροφή στο ντόπιο στοιχείο και ο σύλλογος να αναγεννηθεί από τις στάχτες του.

Τα δοκιμαστικά θα συνεχιστούν και σήμερα στα γήπεδα των εγκαταστάσεων Olimpico Sport Club από 9 π.μ. – 10.30 π.μ. και από 6.30 μ.μ. – 8μ.μ.

Στην ανακοίνωσή της η Επιτροπή Ποδοσφαίρου αναφέρει: «Από την Επιτροπή ποδοσφαίρου του Συλλόγου ανακοινώνεται η διοργάνωση camp προκειμένου να δοκιμαστούν ποδοσφαιριστές γεννημένοι από το 1995-2000. Καλούνται όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, να βρίσκονται μισή ώρα νωρίτερα στο γήπεδο με δικό τους ιματισμό και παπούτσια για πλαστικό χλοοτάπητα. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 6951784000 (κ. Θάνο Θεοδώρου)».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου