ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ξεκινούν τα δοκιμαστικά…

ξεκινούν-τα-δοκιμαστικά-532053

Από σήμερα για την εύρεση νέων ταλέντων στη Νίκη Βόλου, ενώ παρουσιάζεται ο Μπίλης και οι συνεργάτες του

Διήμερο δοκιμών ποδοσφαιριστών διοργανώνει για σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη η Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, θέλοντας να βρει ό,τι καλύτερο σε ποδοσφαιριστές μέχρι 20 ετών από το τοπικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο μιας και μέχρι σήμερα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να παραστούν στο camp και ποδοσφαιριστές από άλλες περιοχές.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Το διήμερο camp θα διεξαχθεί στα γήπεδα των εγκαταστάσεων Olimpico Sport Club 9 π.μ. -10.30 π.μ. και 6.30 μ.μ. – 8 μ.μ. Αναμφίβολα πρώτο μέλημα είναι να βρεθούν ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα μπορούν να σταθούν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και από εκεί και πέρα εάν υπάρχουν ποδοσφαιριστές μικρότεροι ηλικιακά μπορούν να ενταχθούν στους Νέους Αθλητές, οι οποίοι και θα συμμετέχουν εκ νέου στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ.

Στην ανακοίνωσή της η Επιτροπή Ποδοσφαίρου αναφέρει: «Από την Επιτροπή ποδοσφαίρου του Συλλόγου ανακοινώνεται η διοργάνωση διημέρου camp προκειμένου να δοκιμαστούν ποδοσφαιριστές γεννημένοι από το 1995-2000.

Θα διεξαχθεί σήμερα Τετάρτη 06/05 και αύριο Πέμπτη 07/05 στα γήπεδα των εγκαταστάσεων Olimpico Sport Club (Τέρμα Ζαλόγγου) στον Βόλο και στις ώρες 09:00 – 10:30 και 18:30 -20:00.

Καλούνται όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, να βρίσκονται μισή ώρα νωρίτερα στο γήπεδο με δικό τους ιματισμό και παπούτσια για πλαστικό χλοοτάπητα.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 6951784000 (κ. Θάνο Θεοδώρου)».

Παρουσιάζονται Μπίλης και συνεργάτες

Σήμερα Τετάρτη θα γίνει η παρουσίαση του νέου τεχνικού τιμ της Νίκης Βόλου, με τον Λεωνίδα Μπίλη να έχει ανακοινωθεί ήδη από τη Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου των κυανόλευκων από τις 24 Απριλίου. Μία μέρα νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως το πόστο του τεχνικού διευθυντή αναλαμβάνει ο Θάνος Θεοδώρου με τους δύο αλλά και την Επιτροπή να τρέχουν τις τελευταίες μέρες, όλα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την όσο δυνατόν καλύτερη οργάνωση του συλλόγου, ενόψει της νέας χρονιάς, που θα βρει την ομάδα να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οπως αποκάλυψε χθες ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ δύο εκ των άμεσων συνεργατών του 47χρονου τεχνικού θα είναι οι κ.κ. Νίκος Τσιαντάκης και Νίκος Αθανασιάδης και σήμερα αναμένεται να παρουσιαστούν με τη σειρά τους, πλάι στον τεχνικό από την Αλεξανδρούπολη. Από εκεί και πέρα αναμένεται και η πρόσληψη ενός προπονητή τερματοφυλάκων.

Ο Λεωνίδας Μπίλης επιστρέφει και πάλι σε γνώριμα λημέρια, μετά την παρουσία του στον πάγκο της Νίκης Βόλου την αγωνιστική περίοδο 2012-13, όταν και υπήρξε βοηθός του Στέλιου Μανωλά στο πρωτάθλημα της Football League.

Η παρουσίαση του Λεωνίδα Μπίλη θα γίνει σήμερα Τετάρτη στο ξενοδοχείο Valis στην Αγριά και θα ξεκινήσει στις 4μ.μ.

Στην ανακοίνωση της Επιτροπής Ποδοσφαίρου αναφέρεται: «Ανακοινώνεται ότι σήμερα Τετάρτη 06/05/2015 και ώρα 16:00 στο Ξενοδοχείο Valis Resort στην Αγριά, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου από την Επιτροπή ποδοσφαίρου, στην οποία θα παρουσιαστούν ο νέος προπονητής της ομάδας κ. Λεωνίδας Μπίλης και οι συνεργάτες του. Για θέματα οργάνωσης και λειτουργίας της ομάδας θα μιλήσουν ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Θάνος Θεοδώρου, καθώς και ο κ. Μπίλης. Σας καλούμε να παρευρεθείτε, για να ενημερωθείτε για την επόμενη μέρα της ΝΙΚΗΣ».

Ξεκινούν τα έργα

Παράλληλα με την ανοικοδόμηση της Νίκης Βόλου στο ποδοσφαιρικό της κομμάτι, αναμένεται να ξεκινήσουν και τα έργα ανάπλασης στο Παντελής Μαγουλάς, ξεκινώντας σε πρώτο λόγο από την ανακατασκευή του χλοοτάπητα και στη συνέχεια ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες να γίνουν και άλλες παρεμβάσεις. Οι πόρτες της Κλούβας θα κλείσουν από Δευτέρα και τα πρώτα έργα θα ξεκινήσουν, προκειμένου να μη χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος, με την ευχή όλων η «Κλούβα» να ζήσει και πάλι ιστορικές στιγμές.

Εκτακτη Γ.Σ.

Εκτακτη Τακτική γενική συνέλευση θα διεξαχθεί σήμερα Τετάρτη στις 7.30μ.μ. στο BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 Π.ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ, το οποίο καλεί τα μέλη του με βασικό θέμα την ενημέρωση για την καινούργια αρχή της ομάδας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου