ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Προτεραιότητα η Νίκη Βόλου

προτεραιότητα-η-νίκη-βόλου-521925

Για τον προπονητή Κώστα Μπράτσο που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την ομάδα Νέων των κυανόλευκων

Την περασμένη Κυριακή με τη φιλική αναμέτρηση στη μνήμη του Αλέξανδρου Σκοπελίτη, οι υποχρεώσεις για την ομάδα Νέων της Νίκης Βόλου ολοκληρώθηκαν, όχι μόνο για τους ποδοσφαιριστές των κυανόλευκων αλλά και για τον προπονητή Κώστα Μπράτσο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Περίπου δύο μήνες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, ο φέρελπις Βολιώτης προπονητής έκλεισε τον κύκλο της εργασίας, που είχε αναλάβει με τους κυανόλευκους, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως ολοκληρώθηκε έτσι η «σχέση» των δύο πλευρών.

Αρχικά του είχε γίνει πρόταση να αναλάβει ηγετικό ρόλο στις Ακαδημίες του Συλλόγου, για κάτι όμως που δεν έδειξε να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα, μιας και τα τελευταία χρόνια είχε συνηθίσει σε έναν περισσότερο ενεργό ρόλο, κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού με τις ομάδες στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ.

Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον Αρη Μελισσατίκων στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, ο Κώστας Μπράτσος ευχαρίστησε όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους δούλεψε για το τελευταίο διάστημα, όμως αυτό δεν ήταν το τελευταίο αντίο, μιας και το ραντεβού αναμένεται να ανανεωθεί και πάλι αύριο στο γήπεδο Olimpico, όπου η Νίκη Βόλου θα τσεκάρει εκ νέου ποδοσφαιριστές και εκεί αναμένεται να βρίσκεται και ο κ. Μπράτσος.

Το βέβαιο είναι πως επιθυμία και προτεραιότητα του Βολιώτη προπονητή αποτελεί η ομάδα της Νίκης Βόλου, την ίδια ώρα που ομάδες από το τοπικό πρωτάθλημα του έχουν χτυπήσει την πόρτα. Ολα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας και μετά τη συνάντηση που θα γίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Εξάλλου όπως είχε αναφέρει και η Επιτροπή Ποδοσφαίρου των κυανόλευκων κατά την έλευση του Κ. Μπράτσου: «Είναι μία συνεργασία προοπτικής και ευελπιστούμε να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο στην προσπάθεια που θα γίνει το καλοκαίρι για τη δημιουργία – σύσταση των δύο ομάδων του συλλόγου (μία στο Β’ Τοπικό και μία στη Γ’ Εθνική) ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου».

Διαψεύδει τα περί επαφών…

Με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Ποδοσφαίρου των κυανόλευκων διαψεύδει τα περί επαφών με ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά:

«Προκειμένου να αποφευχθούν παρεξηγήσεις με αξιωματούχους ομάδων, ποδοσφαιριστές, γονείς ποδοσφαιριστών και για να μη δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις στο φίλαθλο κοινό, σας γνωρίζουμε ότι οποιεσδήποτε ειδήσεις κυκλοφορούν στα Μ.Μ.Ε. και αφορούν στην ομάδα μας και σε δήθεν επαφές ή ενδιαφέρον για ποδοσφαιριστές εντός ή εκτός νομού, αλλά και σε διαδικασίες οργάνωσης και στελέχωσης, είναι προσωπικές απόψεις των γραφόντων (γιατί όχι και εκ του πονηρού) και τουλάχιστον άκαιρες.

Στο βωμό της «αποκλειστικότητας» και της πρόωρης είδησης δεν θα επιτρέψουμε να δημιουργηθούν προβλήματα στην ομάδα μας. Σεβόμενοι το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη τα Playoffs και Playout της Football League, αλλά και τα μπαράζ ανόδου ομάδων στη Γ’ Εθνική το μόνο που κάνουμε είναι να καταγράφουμε παίκτες που πιθανόν στο μέλλον να απασχολήσουν το Τεχνικό Επιτελείο μας.

Εχοντας ως γνώμονα τον σεβασμό προς όλες τις ομάδες θα ήταν άκομψο από μέρους μας να κάνουμε κάτι τέτοιο και να αποπροσανατολίσουμε παίκτες από τις υποχρεώσεις των ομάδων τους. Βεβαιώνουμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας ότι οι διαδικασίες από μέρους μας προς πάσα κατεύθυνση συνεχίζονται, ώστε η ομάδα να είναι καθόλα έτοιμη για τη νέα χρονιά, αλλά και για το μέλλον.

Γίνονται πράγματα που δεν λέγονται και λέγονται πράγματα που δεν γίνονται. Ισχύει μόνο ό,τι ανακοινώνεται με δελτία Τύπου από την διοικούσα επιτροπή και σύντομα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας».

Διαρκείας σε Αλμυρό και Θεσσαλονίκη

Από τη Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του συλλόγου ανακοινώνεται ότι οι φίλοι της ομάδας που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη μπορούν να κάνουν αίτηση προεγγραφής, για να αποκτήσουν Εισιτήριο Διαρκείας ενόψει της νέας χρονιάς, μπορούν να απευθύνονται στην εταιρεία Αδελφών Ξάνθη, στο τέρμα της οδού Ολύμπου στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Τηλ. επικοινωνίας 2310544523. Επίσης, όσοι φίλαθλοι της ομάδας στην επαρχία Αλμυρού επιθυμούν να κάνουν προεγγραφή, μπορούν να απευθύνονται στο Κρεοπωλείο «Ο ΣΤΕΛΙΟΣ» στην οδό Βασ. Κωνσταντίνου στον Αλμυρό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου