ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ξανά στην κορυφή

ξανά-στην-κορυφή-45710

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα της για τον πρώτο γύρο θα δώσει αύριο η Νίκη Βόλου φιλοξενώντας την Παναχαϊκή στη 17η αγωνιστική της FootballLeague στις 3 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Με όλα τους τα όπλα οι κυανόλευκοι θέλουν τη στήριξη του κόσμου τους για να βρεθούν ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μετά το πέρας της 16ης αγωνιστικής και την ισοπαλία απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου η Νίκη Βόλου παρέμεινε στη 2η θέση της βαθμολογίας, όπου συγκατοικεί πλέον με τον Εργοτέλη στους 28 βαθμούς και τον Απόλλωνα Σμύρνης να προηγείται με 30.

Αύριο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο οι κυανόλευκοι θέλουν να πάρουν τη δεύτερη νίκη τους μέσα στο 2013 μετά το εντυπωσιακό 3-0 επί του Παναιτωλικού στο ίδιο γήπεδο στην πρώτη αγωνιστική της νέας χρονιάς.

Η Νίκη «τρέχει» ένα αήττητο σερί έξι παιχνιδιών στα τελευταία παιχνίδια, όπου έχει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στα οποία έχει πετύχει δέκα τέρματα και έχει δεχθεί μόλις δύο στους αγώνες με Αναγέννηση Επανομής και Εθνικό Γαζώρου πρόσφατα.

Στόχος της Νίκης είναι πάντα οι τρεις βαθμοί, για να γίνει όμως και αύριο αυτό οι παίκτες του Στέλιου Μανωλά θα πρέπει να δείξουν και αύριο στον αγωνιστικό χώρο το καλό τους πρόσωπο και με τη βοήθεια του κόσμου να φθάσουν στην 9η φετινή τους νίκη.

Η Παναχαϊκή μπορεί να μην είναι αρκετά ψηλά στη βαθμολογία μιας και σε 16 αγώνες έχει μόλις 17 βαθμούς, αποτελεί όμως έναν επικίνδυνο αντίπαλο ο οποίος σε οκτώ παιχνίδια μακριά από την Πάτρα έχει μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Αυτό είναι κάτι που γνωρίζει πάρα πολύ καλά η τεχνική ηγεσία και έχει επισημάνει όλη την εβδομάδα που πέρασε στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δηλώνουν αποφασισμένοι να επιστρέψουν και πάλι στα θετικά αποτελέσματα μετά την ισοπαλία στις Σέρρες με τον Εθνικό Γαζώρου η οποία ήρθε στο 94ο λεπτό.

Η προετοιμασία των κυανόλευκων κύλησε δίχως προβλήματα για την τεχνική ηγεσία που είδε όλους τους ποδοσφαιριστές της να προπονούνται κανονικά, ενώ δεν υπάρχουν προβλήματα από κάρτες ή παλαιότερους τραυματισμούς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου