ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πάτσης: «Ισως η καλύτερη περίοδος»

πάτσης-ισως-η-καλύτερη-περίοδος-45716

Για όλους και για όλα μίλησε ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της Νίκης Βόλου Ανδρέας Πάτσης, τονίζοντας πως η σημερινή περίοδος είναι ίσως μία από τις καλύτερες περιόδους στην ιστορία της ομάδας. Ο ισχυρός άνδρας των κυανόλευκων φιλοξενήθηκε στον αέρα του Blue Star Fm και στην εκπομπή του Νίκου Μακρίδη δηλώνοντας αρχικά:

«Όλος ο κόσμος έχει αντιληφθεί τι γίνεται και πως πορεύεται η ομάδα. Υπάρχει απόλυτη ηρεμία και σύμπτυξη απόψεων μεταξύ εμού και του τεχνικού επιτελείου. Οι παίκτες είναι μια δεμένη ομάδα όχι μόνο ποδοσφαιρικά και αγωνιστικά την ώρα του αγώνα. Χρειάστηκε ένα χρονικό περιθώριο να αγωνιστούν και να αποκτήσουν μια χημεία και να γνωρίσει ο ένας τον άλλον καλύτερα και φάνηκε στην πορεία ότι οι επιλογές μας ήταν επιτυχής. Τον Δεκέμβρη κάναμε μία αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού και προχωρήσαμε σε αποδεσμεύσεις και νέες μεταγραφές. Ξεκινήσαμε καλά τη χρονιά όπως και καλά την κλείσαμε. Θέλουμε να πιστεύουμε όμως ότι θα παρουσιάζουμε ακόμη πιο ποιοτικό ποδόσφαιρο γιατί αυτό είναι το πρώτο μας μέλημα».

Για τα διοικητικά: «Υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα και ανοιχτά μέτωπα παντού. Συνεχίζουμε όμως να αγωνιζόμαστε για να μπορούμε να κλείνουμε τις τρύπες κάτι που όμως θα κρατήσει σε βάθος αφού το πρόβλημα είναι πάρα πολύ μεγάλο. Είχα πει από την αρχή ότι φτιάχνω μια ομάδα η οποία θα είναι ανταγωνιστική και προφανώς θα κάνει πρωταθλητισμό, δεν μπορώ να ξέρω όμως το τελικό αποτέλεσμα αλλά όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα είναι υπερήφανοι. Ξεκινήσαμε με όνειρα και φιλοδοξίες χωρίς έπαρση και αλαζονεία. Δεν είμαστε από αυτούς που όταν παίρνουν ένα αποτέλεσμα μιλάνε για Super League και όταν χάνουν τα βάφουνε μαύρα. Ξέρουμε τι υλικό έχουμε ξέρουμε τι κάνουμε και μας αρέσει αυτό που έχουμε δημιουργήσει».

Για τη δήλωση του περί Vip κελιών: «Η εξυγίανση δεν έχει να κάνει με την τιμωρία αυτών που είναι υπεύθυνοι. Ούτως η άλλως η εξυγίανση έχει ξεκινήσει και είναι ένα πάρα πολύ βαρύ έργο. Το χειρότερο από όλα και εκεί που πιάστηκα αδιάβαστος είναι ότι δεν μπορούσα να φανταστώ τις πιέσεις που θα δεχόμουν στη λογική «εδώ και τώρα τα πάντα».

Για τον προπονητή Αλεξίου: «Ο κ. Αλεξίου με την προσωρινή διαταγή πληρωμής που είχε στα χέρια του προχώρησε σε εκτέλεση της απόφασης και πήγε στην ΕΕΑ και υπέβαλε αίτημα κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής την οποία και πέτυχε όπως και το Χάνι του Ζήση, που πήραν τα χρήματα τους και ξοφλήθηκαν. Δεν δεχτήκαν τη τελευταία στιγμή κανένα διακανονισμό. Συμπεριφέρθηκαν στυγνά και στεγνά. Δεν είναι κακό αλλά εκμεταλλεύθηκαν την παρουσία μου στην ομάδα μιας και μέχρι τώρα δεν είχαν κινηθεί ποτέ».

Για τις προσφυγές: «Οι προσφυγές είναι απίστευτα πολλές και δεν έχουν καμία σχέση με ότι είχε ειπωθεί στην αρχή αφού είναι περίπου 60. Οι ποδοσφαιριστές δεν δείχνουν καμία διάθεση εξυπηρέτησης της ομάδας. Για παράδειγμα ο Νάστος που με πήρε 30 φορές τηλέφωνο για να επιστρέψει στην ομάδα γιατί πολύ την αγαπάει τον Ιούνιο μας γονάτισε με την προσφυγή για να πάρει τις 10 χιλ. ευρώ».

Για τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει: «Ο Γιάκομπ έχει κάνει προσφυγή όπως επίσης οι Μκρτσιαν και Χολέβας. Εμείς κάναμε καταγγελία και υπάρχει ένα διαδικαστικό κομμάτι. Με τους Μήτση, Ρόππα και Τάσιτς έχει γίνει συνεννόηση λύσης των συμβολαίων τους. Οι προσφυγές που μας κοινοποιήθηκαν τον Οκτώβριο (Μπουσινάκης-Ζάγκας-Βλάχος-Πετράς) ήταν περίπου στις 160 χιλ. ευρώ».

Για τα σχόλια που έχουν ακουστεί περί θέλησης του Κυριάκου να αποχωρήσει: «Ο Κυριάκος πέρα από την εικόνα που παρουσιάζει στο γήπεδο και νομίζω είναι η καλύτερη χρονιά του είναι ο άνθρωπος που μας συμβουλεύει και για ποδοσφαιριστές όπως έγινε με τον Κοντοδήμο που υπερθεμάτισε υπέρ της ομάδας μας για να αρνηθεί άλλες προτάσεις. Εχει συμβόλαιο για δύο χρόνια και παρά το γεγονός ότι δέχθηκα προτάσεις συνολικά για τέσσερις ποδοσφαιριστές δεν δέχθηκα να χαλάσω την χημεία της ομάδας, ούτε κάποιος παίκτης μου ζήτησε να φύγει παρά το γεγονός ότι τους ζήτησαν και ομάδες της Super League».

Για νέα μεταγραφή: «Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Εμείς λειτουργούμε βάσει των οδηγιών του προπονητή. Εάν όμως προκύψει παίκτης ο οποίος μπορεί να κάνει την διαφορά ίσως προχωρήσαμε. Για τον Τσιμπάμπα ας πούμε έχει συμβόλαιο όπως και ο Σίσιτς. Το θέμα δεν είναι να πάρουμε καλούς παίκτες αλλά να κάνουμε καλή ομάδα και σύνολο».

Για τον κόσμο: «Πρέπει πλέον όλοι να αισθάνονται περήφανοι για την ομάδα τους. Η ομάδα επανέκτησε το κύρος και το ειδικό βάρος στα ποδοσφαιρικά δρώμενα και αυτό πρέπει να δημιουργεί πέρα από ένα αίσθημα υπερηφάνειας και αισιοδοξίας. Ο κόσμος της Νίκης έχει διαπιστώσει παρά τις δυσκολίες πως έχουμε μία συνέπεια και πως έχουμε την ομάδα μας εκεί που πρέπει να είναι. Πρέπει να εμπιστευθεί πάνω από όλα αυτή την ομάδα γιατί το αξίζει και ίσως να είναι η πρώτη φορά και η αφετηρία για πάρα πολύ μεγάλα πράγματα. Μέσα από τον κυκεώνα των προβλημάτων ίσως ζούμε μία από τις καλύτερες περιόδους μας. Η δύναμη της ομάδας είναι ο κόσμος».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου