ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ποιότητα και εμπειρία

ποιότητα-και-εμπειρία-411709

Πρόσθεσε η Νίκη Βόλου με την απόκτηση του 31χρονου μέσου Δημήτρη Γιουβανέλη

Εμπειρία και ποιότητα προσθέτει η Νίκη Βόλου στο χώρο της μεσαίας γραμμής με την απόκτηση του Δημήτρη Γιουβανέλη. Ο 31χρονος μέσος ανακοινώθηκε χθες και επίσημα από τους κυανόλευκους, οι οποίοι σήμερα θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση πριν την… άνοδο στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο Γιουβανέλης τις τελευταίες ημέρες βρίσκονταν στις προπονήσεις της Νίκης Βόλου και θα παραμείνει σε αυτές, μιας και έπεισε τον τεχνικό Λεωνίδα Μπίλη για την αγωνιστική του κατάσταση, περνώντας μάλιστα και με επιτυχία τις εργομετρικές εξετάσεις του περασμένου Σαββατοκύριακου.

Τελευταία του ομάδα ήταν πέρυσι η Αχαϊκή με την οποία είχε 20 συμμετοχές και τρία τέρματα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο αριστεροπόδαρος μέσος διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάσταση και μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αμυντικός μέσος, όσο και σαν συνδετικός κρίκος με την επίθεση, παίζοντας στις θέσεις 8 και 10. Από την Προοδευτική τον Γενάρη του 2007 μεταγράφηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, δίχως ωστόσο να αγωνιστεί, μιας και επέλεξε να ολοκληρώσει τις σπουδές του στο ΤΕΙ Πειραιά και στο τμήμα Ηλεκτρολογίας, παίζοντας στη συνέχεια με τον ΠΑΟ Ρουφ.

Ο ίδιος μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ σχολίασε αναφορικά με τις πρώτες του εντυπώσεις: «Αναμφίβολα, οι πρώτες εντυπώσεις που αποκόμισα από το σύλλογο είναι πολύ θετικές. Η Νίκη έχει μια δυναμική ομάδα και έχει ως στόχο να πρωταγωνιστήσει. Ξέρω ότι έχω έρθει σε ένα σύλλογο με μεγάλο όνομα και ιστορία και γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να δώσω το 101% των δυνάμεών μου, για να δικαιώσω τον προπονητή και τη διοίκηση που με επέλεξαν. Εχω ξεκινήσει να δουλεύω από την πρώτη μέρα με την ομάδα και αυτό που βλέπω μέχρι σήμερα είναι πως όλοι επιθυμούν να επιτευχθούν οι στόχοι. Είμαι πεπεισμένος πως όλοι μαζί και με τη δουλειά που γίνεται μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Η ανακοίνωση της Νίκης Βόλου: «Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας της ομάδας με τον Δημήτρη Γιουβανέλη. Ο Δημήτρης Γιουβανέλης γεννήθηκε στις 30/10/1984 και αγωνίζεται ως μέσος. Η σταδιοδρομία του ως σήμερα: 2004/05 Αχαρναϊκός 3/0, 2005/06 Αχαρναϊκός 10/0, 2006/07α Προοδευτική 3/0, 2006/07β ΠΑΣ Γιάννινα, 2007/11 ΠΑΟ Ρουφ 32/2, 2011/12 Ηλυσιακός 14/0, 2012/13α Εθνικός Αστέρας, 2012 β/14 Εθνικός Πειραιώς 21/4 γκολ, 2014/15 Αχαϊκή 20/3 γκολ. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Διπλή προπόνηση

Με διπλή προπόνηση κύλησε η χθεσινή μέρα για παίκτες και τεχνικό τιμ της Νίκης Βόλου, μιας και το πρωί πραγματοποίησαν ασκήσεις με βάρη και το απόγευμα αναλώθηκαν σε ασκήσεις με μπάλα και τακτικής, στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Για σήμερα Τετάρτη οι κυανόλευκοι θα προπονηθούν για τελευταία φορά στο Βόλο, μιας και από αύριο αναχωρούν για τα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας.

Τα φιλικά της Νίκης Βόλου

Το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων, που εντάσσονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, ανακοίνωσε χθες η Νίκη Βόλου, ξεκινώντας αρχικά από την ερχόμενη Κυριακή με την ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ, την οποία θα αντιμετωπίσει στο προπονητικό κέντρο των Πηγαδίων.

Το πρόγραμμα φιλικών αγώνων της ομάδας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, όπως έχει προσδιοριστεί μέχρι σήμερα έχει ως εξής:

Κυριακή 26/7 (3-5 Πηγάδια)

Νίκη Βόλου – Κ20 ΠΑΟΚ

Πέμπτη 6/8 (Στάδιο Φαρσάλων)

Αχιλλέας Φαρσάλων – Νίκη Βόλου

Κυριακή 9/8 (Π. Μαγουλάς)

Νίκη Βόλου – Ρήγας Φεραίος

Πέμπτη 13/8 (Π. Μαγουλάς)

Νίκη Βόλου – Απόλλων Αθηνών

Παρασκευή 14/8 (Ν. Αγχίαλος)

Πύρασος – Νίκη Βόλου

Κυριακή 30/8 (Π. Μαγουλάς)

Νίκη Βόλου – Αναγέννηση Καρδίτσας

Η προγραμματισμένη ώρα έναρξης όλων των αγώνων είναι στις 6 μ.μ.

Καλά τα αποτελέσματα

Πολύ καλά τα αποτελέσματα των εργομετρικών χαρακτηρίζει η Νίκη Βόλου, αναφέροντας σχετικά: «Διενεργήθηκαν το Σαββατοκύριακο 18 & 19/07/2015 σε κεντρικό γυμναστήριο της πόλης τα εργομετρικά τεστ για τους ποδοσφαιριστές της Νίκης. Πρόκειται για μία ειδική διαδικασία στην οποία υποβλήθηκαν και την οποία έφεραν όλοι σε πέρας με πολύ καλά για την εποχή αποτελέσματα. Η προετοιμασία συνεχίζεται με προπονήσεις έως και σήμερα Τετάρτη 22/07/2015, ενώ αύριο Πέμπτη η αποστολή θα αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας».

Ο Γιουβανέλης στην

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου