ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δυναμώνει κι άλλο με Μέτσε

δυναμώνει-κι-άλλο-με-μέτσε-424866

Είπε το «ναι» ο 20χρονος μέσος και θα φορέσει ξανά τα κυανόλευκα

Το πολυπόθητο «ναι» είπε μετά από ασφυκτικό πρέσινγκ της Νίκης Βόλου, ο 20χρονος αμυντικός μέσος Νέτι Μέτσε και έτσι θα φορέσει και πάλι τα κυανόλευκα, ενώ αναμένεται και συνέχεια στις ανακοινώσεις.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ενας ποδοσφαιριστής που ανδρώθηκε με τη Νίκη Βόλου επιστρέφει και πάλι σε γνώριμα λημέρια, με τη διοίκηση των κυανόλευκων να κάμπτει τις όποιες αντιστάσεις του νεαρού Μέτσε, προκειμένου να τον ντύσει ξανά με τη φανέλα του συλλόγου.

Το ντεμπούτο στις επαγγελματικές κατηγορίες ήταν ονειρικό για τον ίδιο πέρυσι, παίζοντας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ο 20χρονος πλέον ποδοσφαιριστής είχε αποκομίσει τα θετικότατα σχόλια με την εμφάνισή του, αλλά η συνέχεια δεν ήταν το ίδιο χαρούμενη για τον ίδιο αλλά και για το σύλλογο, που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Ο Μέτσε προσπάθησε να κάνει το βήμα παραπάνω το Γενάρη και να πάρει μεταγραφή για το εξωτερικό κάτι που όμως δεν καρποφόρησε και έτσι έμεινε χωρίς ομάδα και ανενεργός για ένα εξάμηνο. Η Νίκη τον περίμενε, πίεσε για την απόκτησή του και τελικά από τη συνεργασία αναμένεται και οι δύο πλευρές να βγουν κερδισμένες, με το Μέτσε να έχει και πάλι την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει και να ανεβάσει τις μετοχές του και τη Νίκη να διαθέτει έναν ποδοσφαιριστή με πλούσιο ταλέντο και μεγάλο ποδοσφαιρικό iq.

Ο Μέτσε θα συμμετάσχει στη νέα προσπάθεια της ομάδας και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αφήνοντας πίσω του τις έξι συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League με τον Ολλανδό τεχνικό Βίλιαν Φλουτ να πιστεύει αρκετά στο ταλέντο του νεαρού άσσου.

Γεννημένος στις 11 Αυγούστου του 1995 είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Νίκη Βόλου διάρκειας τριών ετών, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα Κ19 της Football League, στο οποίο και είχε εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα του Παντελή Βαρβέκη.

Από εκεί ξεχώρισε και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, αποτελώντας παράλληλα την ευχάριστη έκπληξη σε μία χρονιά που εν τέλει αποδείχθηκε καταστροφική για το σύλλογο, αλλά και για τον ίδιο μιας και μετά το Δεκέμβριο δεν συνέχισε σε άλλο σωματείο, ενώ υπήρχαν και δημοσιεύματα που τον ήθελαν να μεταπηδά στον Παναθηναϊκό.

Πλέον, περνά στα χέρια του Λεωνίδα Μπίλη, ο οποίος και ήθελε από την πρώτη στιγμή τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ που χτίζονταν, με τον ίδιο να έχει και συμμετοχές με τις μικρές ομάδες (ελπίδων και νέων) της εθνικής Αλβανίας.

Στην ανακοίνωση της Νίκης Βόλου αναφέρονται: «Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας της ομάδας με τον Neti Mece. Γεννήθηκε στις 11/08/1995 και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Γέννημα-θρέμμα της ομάδας, αγωνίστηκε στην Κ-19 της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στα πρωταθλήματα της Football league, ενώ πέρυσι ήταν μέλος της ομάδας στο πρωτάθλημα Super League, με την οποία είχε έξι παρουσίες. Εχει κληθεί και αγωνίζεται με την U-21 της Εθνικής Αλβανίας. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Και Βέργος σήμερα

Μετά τον Μέτσε συμφωνία αναμένεται να υπάρξει και με τον Γιάννη Βέργο, με τον 27χρονο αμυντικό μέσο να έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον προπονητή Λεωνίδα Μπίλη. Η προσφορά του στον Πύρασο το τελευταίο εξάμηνο ήταν πολύτιμη, ωστόσο αυτό που προβληματίζει είναι ότι ο ποδοσφαιριστής ξεκινά σε λίγες μέρες τη στρατιωτική του θητεία και έτσι αναμένεται να χάσει μέρος της προετοιμασίας.

Ο Μέτσε στο ντεμπούτο του στη Super League

Επιβεβαίωση του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ από τις 24 Ιουνίου

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου