ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επίσημα και ο Κόλλαρντ

επίσημα-και-ο-κόλλαρντ-409253

Οπως είχε αποκαλύψει στις 11 Ιουλίου ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, ο Μπέντζαμιν Κόλλαρντ, θα έρχονταν στη Νίκη Βόλου προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους κυανόλευκους. Μάλιστα ο Ελβετός μέσος με αγγλική καταγωγή, έδωσε το παρών και στην «πρώτη» του συλλόγου δίχως ωστόσο να ανακοινωθεί. Αυτό έγινε χθες το βράδυ με τον 21χρονο μέσο να αποτελεί και επίσημα μέλος της οικογένειας της Νίκης Βόλου.

Γεννημένος στις 9 Ιουλίου στην Ελβετία, από Αγγλο πατέρα και Ελβετίδα μητέρα, ο Κόλαρντ αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος, παίζοντας και στην πρώτη κατηγορία της χώρας με τις Τουν και Γιανγκ Μπόις στην Α’ κατηγορία, ενώ τελευταίος του σύλλογος ήταν η Σουγκ 94 στην Λίγκα Κλάσικ. Είναι δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται πότε ως αμυντικός μέσος και πότε ως «8άρι».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον Benjamin Collard. Ο Βenjamin Collard γεννήθηκε στις 09/07/1994 (κάτοχος αγγλικού διαβατηρίου με καταγωγή και από την Ελβετία) και αγωνίζεται ως μέσος. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στην Ελβετία από την BSC YB U16 το 2009. Αναβαθμίστηκε το 2010 στην BSC YB U18 και στη συνέχεια μετεγγράφηκε στην FC Dürrenast (13 συμ./5 γκολ). Το 2012 συνέχισε στην Thun II (13 συμ.), από όπου πέρυσι μεταπήδησε στην Zug 94 (24 συμ./2 γκολ). Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου