ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Συνέχεια στα φιλικά

συνέχεια-στα-φιλικά-358084

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με τα όποια θετικά αλλά και αρνητικά συμπεράσματα από τα δύο τελευταία φιλικά παιχνίδια απέναντι σε Σαρακηνό και ΠΟ Ελασσόνας, η Νίκη Βόλου δίνει συνέχεια αύριο στις φιλικές αναμετρήσεις αντιμετωπίζοντας τον Παγασητικό στο Πανθεσσαλικό, και την ερχόμενη Πέμπτη τον Παναιγιάλειο.

Στόχος των προπονητών Στέφανου Ξηροφώτου και Φάντζιο Μπούις είναι οι παίκτες τους να παρουσιάζονται κάθε μέρα και καλύτεροι,και μέσα από τα φιλικά παιχνίδια να γίνονται όλο και περισσότερο ομάδα. Στο τελευταίο τεστ που δόθηκε στη Λάρισα, οι κυανόλευκοι μπορεί να εμφάνισαν δύο πρόσωπα, ένα σε κάθε ημίχρονο, αλλά σίγουρα αυτό που τους έλειψε ήταν το γκολ, με τη δυστοκία βέβαια να μην αποτελεί πονοκέφαλο για το τεχνικό δίδυμο προς το παρών.

Η συνέχεια στις φιλικές αναμετρήσεις θα δοθεί αύριο Δευτέρα με αντίπαλο τον Παγασητικό, ενώ η συνέχεια θα δοθεί την Πέμπτη με αντίπαλο τον πολύ πιο δυνατό Παναιγιάλειο επίσης στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Με ανακοίνωσή τους οι κυανόλευκοι αναφέρουν: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας για τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας για την επόμενη εβδομάδα.

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Νίκη Βόλου-Παγασητικός

Πανθεσσαλικό Στάδιο

Ωρα: 18:30

Είσοδος: ελεύθερη

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Νίκη Βόλου-Παναιγιάλειος

Πανθεσσαλικό Στάδιο

Ωρα: 18:30

Γενική είσοδος: 5€/Παιδιά: ελεύθερη».

Μπούις: «Κοντά με Γενιτσαρίδη,

πιθανή η αποχώρηση κάποιου ξένου»

Για την παρουσία των ποδοσφαιριστών του στο ισόπαλο φιλικό με την Ελασσόνα τοποθετήθηκε ο εκ των τεχνικών των κυανόλευκων, Φάντζιο Μπούις, με τον Βέλγο προπονητή να αναφέρει αρχικά: «Πιστεύω ότι πρέπει να κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο που ήμασταν πολύ καλοί και μας έλειπε το γκολ. Δεν έχουμε δουλέψει και στα τελειώματα, και δεν είναι ο πρώτος στόχος μας αυτά τώρα, αλλά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το δεύτερο ημίχρονο.

Οι φάσεις έγιναν, δεν είχαμε τα τελειώματα ή γινόταν κάποιο λάθος στην τελευταία πάσα. Νομίζω ότι υπάρχουν και θέματα κούρασης και οι παίκτες φαίνεται ότι είναι κουρασμένοι. Σ’ αυτή τη φάση που βρισκόμαστε θέλουμε τα παιδιά να δουλεύουν. Σίγουρα θέλουμε να κερδίσουμε και τα φιλικά, αλλά δεν είναι ο πρώτος στόχος μας. Στόχος μας είναι να γίνεται δουλειά, να κουραστούν οι παίκτες σ’ αυτή τη φάση και πιστεύω ότι σ’ αυτόν τον τομέα είμαστε ευχαριστημένοι».

Όσον αφορά την περίπτωση αποχώρησης κάποιου εκ των ξένων ποδοσφαιριστών, μιας και δικαίωμα συμμετοχής στην ενδεκάδα έχουν 4 και όχι 5, όσοι είναι αυτή τη στιγμή στη Νίκη, ο κ. Μπούις επιφυλάχθηκε να απαντήσει, αναφέροντας ωστόσο πως η ομάδα είναι κοντά στην απόκτηση του δεξιοπόδαρου μπακ Μάνου Γενιτσαρίδη: «Αυτή η απόφαση θα παρθεί μετά τον Δεκαπενταύγουστο, καθώς χρειάζεται λίγος χρόνος, για να δούμε πώς θα προχωρήσουμε. Είμαστε σε περίοδο που ακόμη κάνουμε δοκιμές και το ίδιο έγινε και με τον ΠΟ Ελασσόνας. Αυτό είναι καλό από τη μία να δούμε κάποια παιδιά, από την άλλη είναι εναντίον της ομάδας, γιατί υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν έρθει σε όλες τις προπονήσεις. Σιγά σιγά θα διορθώσουμε τα πράγματα. Απ’ όσους δοκιμάζονται με τον Γενιτσαρίδη οικονομικά είμαστε πολύ κοντά».

Από Πέμπτη διαρκείας και εγγραφές

Οπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η Δ.Ε. των κυανόλευκων, λόγω της εορτής του Δεκαπενταύγουστου, τα γραφεία των ακαδημιών ποδοσφαίρου όπου γίνεται και η διάθεση των καρτών διαρκείας θα είναι κλειστά έως την Τετάρτη και θα επαναλειτουργήσουν από την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017.

Οι εγγραφές των Ακαδημιών: «Τα γήπεδα προπόνησης θα είναι το κεντρικό του Παντελής Μαγουλάς και το βοηθητικό του ΟΣΕ που προετοιμάζονται από τον Μάιο να υποδεχθούν τα παιδιά μας, ενώ στις 4 Σεπτεμβρίου προγραμματίζεται η έναρξη των δραστηριοτήτων μας.

Αναλυτικά πληροφορίες για τις εγγραφές:

Εγγραφή: 10 ευρώ

Όσοι αθλητές ήταν πέρυσι στις ακαδημίες και είναι τακτοποιημένοι οικονομικά θα εγγραφούν, αλλά δεν θα πληρώσουν το παραπάνω αντίτιμο.

Τιμή Box: 55€ περιλαμβάνει πλήρη στολή όμοια της πρώτης ομάδας, φόρμα και μπουφάν.

Η μηνιαία συνδρομή ορίστηκε στα 27€ και περιλαμβάνει υποχρεωτική ασφάλιση όλων των παιδιών από το σπίτι τους στην προπόνηση, στη διάρκεια αυτής έως και την επιστροφή τους ξανά στο σπίτι».

Προπονητές στην ακαδημία αναλαμβάνουν οι κ.κ. Γιώργος Παρασκευαΐδης, Χρήστος Κοντοβάς, Γιάννης Παπανικολάου, Τάκη Παρισσάκης και Νίκος Σκουφογιάννης, με τον πρώτο να αναλαμβάνει και την ομάδα των Νέων Αθλητών.

Τα διαρκείας

Με τιμές για όλα τα βαλάντια και προσφορές σε κάθε κατηγορία, η κυανόλευκη Δ.Ε. ελπίζει ότι στην επιστροφή της ομάδας στο Πανθεσσαλικό στάδιο να υπάρξει η ανάλογη στήριξη των φιλάθλων. Στην ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας, αναφέρεται:

Για τη φετινή χρονιά έχουν προβλεφθεί 6 κατηγορίες καρτών και όλες περιλαμβάνουν προσφορές και εκπτωτικά προνόμια, από επιχειρήσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών. Επίσης, έχουν προβλεφθεί επί των αρχικών τιμών συγκεκριμένων κατηγοριών επιπλέον εκπτώσεις για ανέργους, ΑμΕΑ, παλαιά και νέα μέλη του Ερασιτέχνη. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης μέσα από το www.nikifc.gr, ώστε να μειωθεί ο χρόνος εξυπηρέτησης των φιλάθλων.

Οι τιμές των καρτών: Gold: 250€, Basic: 100€, Fans: 70€, Ladies: 50€, Kids: 20€, Family: 130€

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου