ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αποκτά δύο για τα άκρα η Νίκη

αποκτά-δύο-για-τα-άκρα-η-νίκη-362983

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση των άκρων στην άμυνα θα προχωρήσει άμεσα η Νίκη Βόλου, με τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται ήδη με τα κυανόλευκα, ενώ σήμερα (2.30 μ.μ.) έρχεται στην Ελλάδα ο Ουκρανός στόπερ.

Με τον πήχη να ανεβαίνει κάθε μέρα όλο και ψηλότερα, οι κυανόλευκοι προσπαθούν καθημερινά να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους, αλλά και να γίνουν ομάδα, θέλοντας τη νέα χρονιά να έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους.

Ετσι, μέσα στις επόμενες μέρες, ίσως και σήμερα οι κυανόλευκοι θα προχωρήσουν σε τρεις ακόμη ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα μπορούν άμεσα να συνεισφέρουν. Ο ένας εξ’ αυτών αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ, έχοντας παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν αγωνίστηκε και πάλι σε ομάδα της Μαγνησίας και μάλιστα στην ίδια κατηγορία στην οποία θα βρεθεί με τη Νίκη Βόλου.

Ο δεύτερος μπακ, είναι και αυτός παρών στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών και η τεχνική ηγεσία έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή τους.

Από κει και πέρα δεδομένη θεωρείται η απόκτηση και του Ουκρανού αμυντικού Ντένις Βασίλιεφ, ο οποίος έρχεται, όχι απλώς για να κάνει παρέα στους συμπατριώτες του, αλλά και να κάνει τη διαφορά στην ηλικία των 30 ετών και ενώ έχει παραστάσεις και από τα πρωταθλήματα του Καζακστάν και της Γεωργίας.

Η τριάδα των προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών δεν αποκλείεται να δώσει το παρών στο σημερινό πρώτο φιλικό των κυανόλευκων, το οποίο και έχει προπονητικό χαρακτήρα και για το λόγο αυτό θα δοθεί στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου με αντίπαλο τον Σαρακηνό.

Τα φιλικά των κυανόλευκων

Μετά το σημερινό παιχνίδι με τον Σαρακηνό, που θα πραγματοποιηθεί στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού (πιθανότατα στις 6μ.μ. ή 6.30μ.μ.), οι κυανόλευκοι δύο μέρες αργότερα θα παίξουν και απέναντι στον Π.Ο. Ελασσόνας.

Τρεις μέρες αργότερα, ακόμη ένας αντίπαλος από το τοπικό πρωτάθλημα θα τεθεί αντιμέτωπος των κυανόλευκων και θα είναι ο Παγασητικός, με την αναμέτρηση να έχει οριστεί για τη Δευτέρα 14 Αυγούστου.

Στη συνέχεια, το 4ο και πιο δυνατό φιλικό θα δοθεί στις 17 Αυγούστου με την ομάδα του Παναιγιάλειου, η οποία τερμάτισε πέρυσι στην 8η θέση της Football League, και από την οποία μετεγράφηκε και το τελευταίο απόκτημα των κυανόλευκων, ο Σεραφείμ Μωυσίδης.

Από κει και πέρα, οι υπόλοιπες φιλικές αναμετρήσεις που έχουν προγραμματιστεί είναι με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο το Σάββατο 26 Αυγούστου στο Βελεστίνο, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τον Αχιλλέα Φαρσάλων και την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου κόντρα στον Πύρασο.

Ετσι, το μέχρι στιγμής καλεντάρι των φιλικών για τη Νίκη Βόλου διαμορφώνεται ως εξής:

Σήμερα

Νίκη Βόλου-Σαρακηνός

Παρασκευή 11 Αυγούστου

Νίκη Βόλου-ΠΟ Ελασσόνας

Δευτέρα 14 Αυγούστου

Νίκη Βόλου-Παγασητικός

Πέμπτη 17 Αυγούστου

Νίκη Βόλου-Παναιγιάλειος

Σάββατο 26 Αυγούστου

Ρήγας Φεραίος-Νίκη Βόλου

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου

Αχιλλέας Φαρσάλων-Νίκη Βόλου

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου

Νίκη Βόλου-Πύρασος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου