ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κάθε μέρα και πιο δυνατή

κάθε-μέρα-και-πιο-δυνατή-357617

Φιλικές δοκιμασίες ετοιμότητας για τη Νίκη Βόλου

σήμερα με την ΑΕΔ και αύριο με την Αναγέννηση Καρδίτσας

Κάθε μέρα και καλύτερη θέλει να είναι η Νίκη μπαίνοντας στην τελική ευθεία περιμένοντας την κλήρωση και την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής …και φυσικά να χρησιμοποιήσει τη φυσική της έδρα μετά τις θετικές για την ΕΠΣΘ εξελίξεις που θα την επαναφέρουν ως ομάδα της Μαγνησίας.

Μετά τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ ο προπονητής Λεωνίδας Μπίλης περιμένει να δει σήμερα και αύριο την ετοιμότητα των παικτών παίζοντας φιλικά με ΑΕΔ και Αναγέννηση κι ενώ έχουν κλειστεί και άλλα τρία δυνατά τεστ.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με τους Νάκα, Τάχο και Κολημήτρα να αποτελούν τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, ενώ έφυγαν οι Μπλούχος, Αζίζ, Γιουβανέλης όλα δείχνουν πως η Νίκη αν χρειαστεί θα κάνει κι άλλες διορθωτικές κινήσεις για να είναι πιο δυνατή και σε καλύτερη ετοιμότητα με αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις ως το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Οι δοκιμές μέσα από τους φιλικούς αγώνες θα είναι καθοριστικές για τη Νίκη Βόλου που μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματισμένους συνολικά πέντε αγώνες. Η αρχή γίνεται σήμερα στις 6 το απόγευμα με το φιλικό στο Διμήνι απέναντι στην ΑΕΔ, με μέρος των εσόδων να διατίθεται υπέρ του Γηροκομείου Βόλου και την τιμή του εισιτηρίου να έχει οριστεί στα 5 ευρώ από τους γηπεδούχους.

Η αναμέτρηση κλείστηκε και στο πλαίσιο της συμφωνίας για τη μετακίνηση του Σπύρου Αναστασίου από την ΑΕΔ στη Νίκη Βόλου, με το Λεωνίδα Μπίλη να παρατάσσει νέους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα, μιας και αύριο στις 6μ.μ. ακολουθεί ένα πολύ πιο δυνατό τεστ, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας στο «Παντελής Μαγουλάς».

Για την αυριανή αναμέτρηση με την Καρδίτσα το εισιτήριο ορίστηκε στα 7 ευρώ, όπως αναφέρει και σχετική ανακοίνωση. «Αύριο, Κυριακή 30/08 και ώρα 6 μ.μ. στο γήπεδο Π. Μαγουλάς θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας προετοιμασίας της ομάδας μας με φιλοξενούμενη την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι φίλαθλοι της Νίκης μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη σκεπαστή και από τη βόρεια κερκίδα (θύρα 3).

Οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από την κερκίδα επί της οδού Μαιάνδρου. Τιμή εισιτηρίου (γενική είσοδος): (7) ευρώ. Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα ανοίξουν στις 5μ.μ.».

Ακόμη την ερχόμενη Τετάρτη 2/9 η Νίκη θα φιλοξενήσει τον Τύρναβο, την Κυριακή 6/9 θα παίξει στην Τσαριτσάνη με τον Οικονόμο και την Κυριακή 13/9 θα φιλοξενήσει την Φαρκαδόνα. Και τα τρία αυτά ματς είναι τεστ πρωταθλήματος καθώς αν καθυστερήσει ακόμη περισσότερο, οι κυανόλευκοι θέλουν να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Οσον αφορά το ρόστερ σίγουρα θα υπάρχει μείωση στον αριθμό των παικτών, ενώ η ενίσχυση ίσως συνεχιστεί μετά τις σημαντικές προσθήκες των Νάκα και Κολημήτρα και με έναν ακόμη Βολιώτη, τον 24χρονο αμυντικό Χρήστο Χολέβα.

Οι ακαδημίες

Την πρώτη συγκέντρωση των Ακαδημιών της ανακοίνωσε η Νίκη Βόλου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου στο πίσω γήπεδο του «Π. Μαγουλάς», στις 20:00. Η σχετική ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 01/09/2015 και ώρα 20:00 στο χώρο προπόνησης των Ακαδημιών (πίσω γήπεδο Π. Μαγουλάς), θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των παιδιών που έχουν ήδη εγγραφεί, αλλά και που επιθυμούν να εγγραφούν, συνοδευόμενα -εφόσον το επιθυμούν- από τους γονείς τους. Εκεί θα υπάρξει γνωριμία με τους υπευθύνους και τους προπονητές των Ακαδημιών και περαιτέρω ενημέρωση και προγραμματισμός των προπονήσεων».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου