ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αποχωρήσεις και νέα τεστ

αποχωρήσεις-και-νέα-τεστ-363098

Παρελθόν Γιουβανέλης και Μπλούχος από τη Νίκη, στο γήπεδο ξανά οι Νέοι Αθλητές

Ημέρα ανακοινώσεων και δη αποχωρήσεων ήταν η χθεσινή για την ομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία πρόσθεσε παράλληλα νέα φιλικά στο καλεντάρι της, ενώ παρελθόν αποτελούν οι Δημήτρης Γιουβανέλης και Χρήστος Μπλούχος, την ώρα που οι Νέοι Αθλητές επέστρεψαν μετά από ένα χρόνο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η Νίκη Βόλου ανακοίνωσε χθες πως οι ποδοσφαιριστές Χρήστος Μπλούχος και Δημήτρης Γιουβανέλης δεν θα συνεχίσουν στα κυανόλευκα, αναφέροντας σχετικά για τον πρώτο, ότι απείχε από τις προπονήσεις των τελευταίων δύο εβδομάδων.

Από την άλλη ο Δημήτρης Γιουβανέλης φαίνεται πως δεν βρίσκονταν στις επιλογές της πρώτης γραμμής για το Λεωνίδα Μπίλη, με τον ποδοσφαιριστή να δίνει κανονικά το παρών στη χθεσινή προπόνηση, αποχαιρετώντας συμπαίκτες και τεχνικό τιμ.

Η ανακοίνωση της Νίκης για το Χρήστο Μπλούχο: «Ανακοινώνεται η διακοπή συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Μπλούχο, καθώς απείχε αδικαιολόγητα τις τελευταίες (15) ημέρες από τις προπονήσεις και τις εκδηλώσεις της ομάδας, χωρίς να ενημερώσει το τεχνικό επιτελείο και τη Διοίκηση της ομάδας».

Η ανακοίνωση της Νίκης για το Δημήτρη Γιουβανέλλη: «Ανακοινώνεται η λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γιουβανέλλη. Η Διοίκηση και το Τεχνικό επιτελείο τον ευχαριστεί για την έως σήμερα παρουσία του στην ομάδα. Του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία του».

Νέα φιλικά

Οι κυανόλευκοι ανακοίνωσαν επίσης χθες τρία ακόμη τους φιλικά παιχνίδια, με το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής να δείχνει πως θα αργήσει μέχρι την πρώτη σέντρα και το τεχνικό τιμ να θέλει να έχει σε πλήρη φόρμα όλους τους ποδοσφαιριστές.

Ετσι το ερχόμενο Σάββατο 29 Αυγούστου θα αντιμετωπίσουν την ΑΕ Διμηνίου στο Διμήνι. Σημειώνεται πως μέρος των εσόδων από τον εν λόγω αγώνα θα δοθεί στο Γηροκομείο Βόλου μετά από πρωτοβουλία της ΑΕΔ με το εισιτήριο να έχει οριστεί στα 5 ευρώ.

Στη συνέχεια και στις 6 Σεπτεμβρίου θα ταξιδέψουν στην Τσαριτσάνη για να αντιμετωπίσουν τον Οικονόμο. Στις 13 Σεπτεμβρίου η συνέχεια θα δοθεί με αντίπαλο την ομάδα της Φαρκαδόνας, αυτή τη φορά στο «Παντελής Μαγουλάς»:

Οι ανακοινώσεις:

ΑΕ Διμηνίου: «Το Σάββατο 29/08/2015 θα διεξαχθεί στο γήπεδο Διμηνίου φιλικός αγώνα με την Α.Ε. Διμηνίου. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00 και είναι στο πλαίσιο της συμφωνίας των δύο ομάδων για την παραχώρηση στην ομάδα μας του ποδοσφαιριστή Σπύρου Αναστασίου».

Οικονόμος Τσαριτσάνης: «Την Κυριακή 06/09/2015 και ώρα 18:00 θα δοθεί αγώνας προετοιμασίας στην Τσαριτσάνη, με αντίπαλο την ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης».

ΑΕ Φαρκαδόνας: «Την Κυριακή 13/09/2015 στο γήπεδο «Π. Μαγουλάς» θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας προετοιμασίας με φιλοξενούμενη την ομάδα της Α.Ε. Φαρκαδόνας».

Σημειώνεται πως οι κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την ερχόμενη Κυριακή 30/8 την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Παντελής Μαγουλάς, ενώ για την επόμενη Τετάρτη 2/9 έχει προγραμματιστεί και αναμέτρηση με τον Τύρναβο, τον οποίο θα βρουν μπροστά τους και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι αναμετρήσεις έχουν ως κοινή ώρα έναρξης τις 6μ.μ.

Επέστρεψαν οι Νέοι Αθλητές

Μετά από ένα χρόνο απουσίας οι Νέοι Αθλητές Νίκης επιστρέφουν στη δράση με την «πρώτη» συγκέντρωση – προπόνηση να πραγματοποιείται την περασμένη Δευτέρα στο «Π. Μαγουλάς», υπό την επίβλεψη του κ. Τάκη Παρισάκη. Στόχος των Νέων Αθλητών είναι η ανάπτυξη του ποδοσφαιρικού υλικού των Ακαδημιών της Νίκης με την ομάδα να συμμετέχει και πάλι στα τοπικά πρωταθλήματα.

Ο τεχνικός της ομάδας είχε καλέσει συνολικά 26 άτομα όμως η προσέλευση ήταν πολύ μεγαλύτερη, αφού στην πρώτη προπόνηση πήραν μέρος 40, αλλά έως την ερχόμενη Δευτέρα ο προπονητής αναμένεται να κατασταλάξει σε 25-26 άτομα. Η προετοιμασία θα διεξάγεται στους δύο βοηθητικούς χώρους του «Π. Μαγουλάς» σε καθημερινή βάση, μέχρι και τα τέλη Σεπτέμβρη, εκτός από Κυριακή που οι παίκτες θα έχουν ρεπό. Μάλιστα το Σάββατο οι προπονήσεις θα είναι διπλές.

Ο τεχνικός της ομάδας κ. Τάκης Παρισάκης, δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Βασικός γνώμονάς μας είναι η δημιουργία μίας νεανικής ομάδας, με παιδιά από τα σπλάχνα της Νίκης. Ο κεντρικός της κορμός θα αποτελείται από παιδιά γεννημένα από το ’99 έως το ’00. Στόχος μας είναι τα παιδιά να προπονούνται παραπλήσια με τη βασική ομάδα, για να έχουν τη δυνατότητα να συμπεριληφθούν σε εκείνη, αυτοί που θα ξεχωρίσουν. Αν γίνουν τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ, σκοπός μας θα είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και αν έρθει και η άνοδος ακόμα καλύτερα. Σε αντίθετη περίπτωση θα δούμε πως θα αγωνισθεί η ομάδα στα πρωταθλήματα Νέων της Λάρισας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου