ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ανεβάζει στροφές με Αναγέννηση

ανεβάζει-στροφές-με-αναγέννηση-357205

Ενα από τα πλέον δυνατά φιλικά της προετοιμασίας της θα δώσει σήμερα στις 6 μ.μ. η Νίκη Βόλου, φιλοξενώντας την Αναγέννηση Καρδίτσας, στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κιτρινόμαυροι θα συμμετέχουν και φέτος στο πρωτάθλημα της Football League, όπου και είχαν συναντηθεί πριν από δύο χρόνια με τη Νίκη Βόλου και πάλι, όταν οι κυανόλευκοι μετά το 0-0 στην Καρδίτσα είχαν επιβληθεί με 1-0 στο Πανθεσσαλικό στην τελευταία αγωνιστική πριν την έναρξη των playoffs της ανόδου…

Μάλιστα οι Καρδιτσιώτες από τη Νίκη του 2013/14 έχουν πλέον στο ρόστερ τους τρεις παλιούς γνώριμους, οι οποίοι είναι οι Ζαν Ακασού, Θωμάς Τσίτας και Αντώνης Πιτταράς, οι οποίοι είτε λίγο είτε πολύ συνέβαλαν στην πορεία της ανόδου στην Super League.

Το σημερινό είναι κατά σειρά το 8ο φιλικό των κυανόλευκων από τις 15 Ιουλίου, οπότε και ξεκίνησαν επίσημα την προετοιμασία τους, με το Λεωνίδα Μπίλη να θέλει να δει τα ίδια καλά στοιχεία που έδειξε η ομάδα του στα φιλικά με αντιπάλους ανώτερης κατηγορίας όπως ο Απόλλωνα Λάρισας και η ΑΕΛ, αλλά φυσικά και λιγότερα λάθη.

Απών από το σημερινό φιλικό θα είναι ο Κώστας Κρεββατάς, με τον υψηλόσωμο φορ να προφυλάσσεται λόγω κόπωσης, επιστρέφοντας στο φιλικό με τον Τύρναβο.

Είσοδος με 7 ευρώ

Οπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης η Νίκη Βόλου, η τιμή εισιτηρίου για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας σήμερα Κυριακή στις 6μ.μ. ορίστηκε στα 7 ευρώ, ενώ θα μπορούν να το παρακολουθήσουν και φιλοξενούμενοι. Αναλυτικά: «Σήμερα Κυριακή 30/08 και ώρα 6μ.μ. στο γήπεδο Π. Μαγουλάς θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας προετοιμασίας της ομάδας μας με φιλοξενούμενη την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι φίλαθλοι της Νίκης μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη σκεπαστή και από τη βόρεια κερκίδα (θύρα 3). Οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από την κερκίδα επί της οδού Μαιάνδρου. Τιμή εισιτηρίου (γενική είσοδος): (7) ευρώ. Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα ανοίξουν στις 5μ.μ.».

Η συνέχεια

Μετά το σημερινό φιλικό ο Λεωνίδας Μπίλης έχει κλείσει ακόμη τρία φιλικά για την ομάδα του, αντιμετωπίζοντας κατά σειρά την ερχόμενη Τετάρτη (2/9) τον Τύρναβο στο «Παντελής Μαγουλάς», για να ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις στην Τσαριτσάνη με τον Οικονόμο (Κυριακή 6/9 6μ.μ.) και με τη Φαρκαδόνα Τρικάλων, την οποία πιθανότατα θα συναντήσουν και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, στο Παντελής Μαγουλάς (Κυριακή 13/9).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου