ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Θέλει εκδίκηση στο Αιγίνιο

θέλει-εκδίκηση-στο-αιγίνιο-339027

Σήμερα στις 3.30μ.μ. η Νίκη Βόλου φιλοξενείται του Αιγινιακού στην πρώτη αγωνιστική του β’ γύρου (TV: OteSport 4)

Εκδίκηση για την ήττα του πρώτου γύρου θέλει να πάρει σήμερα στο Αιγίνιο η ομάδα της Νίκης Βόλου, φιλοξενούμενη του Αιγινιακού για την 8η αγωνιστική των playoffsανόδου της FootballLeague. Με απουσίες οι κυανόλευκοι, που καλούνται να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Το τελικό 2-3 του Πανθεσσαλικού Σταδίου στην πρεμιέρα της διαδικασίας των playoffsαπό την ομάδα της Πιερίας «πλήγωσε» τους παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη, που αν και προηγήθηκαν με 2-0 γνώρισαν την ήττα και έμειναν στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Από εκεί ξεκίνησαν ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων, στους οποίους πέτυχαν τρεις νίκες, ενώ είχαν και δύο ισοπαλίες. Πλέον και μετά την ήττα από τον ουραγό μέχρι την Κυριακή, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, οι κυανόλευκοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας από 13 βαθμούς μαζί με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Στόχος της βολιώτικης ομάδας είναι να βρεθεί και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών και μετά από τρία στείρα αποτελέσματα να ξαναπάρει το μέγιστο δυνατό, που δεν είναι άλλο από τους τρεις βαθμούς της νίκης. Οπως συνέβη και στο πρόσφατο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, οι κυανόλευκοι θα έχουν τη συμπαράσταση και του κόσμου τους, οι οποίοι θα μεταβούν μεμονωμένα, ενισχύοντας την προσπάθεια της ομάδας για την κατάκτηση του διπλού.

Χωρίς Γκότοβο – Ακασού

Στην απόπειρα επιστροφής με το διπλό στις αποσκευές της, η Νίκη Βόλου δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βαγγέλη Γκότοβου αλλά και του Αριάν Ακασού. Ο πρώτος έχοντας ένα χτύπημα στη γάμπα δεν ακολούθησε την αποστολή, ενώ ο μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού έχει συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες. Στις επτά κίτρινες επίσης βρίσκεται και ο Γιώτας, ο οποίος όμως λόγω του προβλήματος που προέκυψε με τον Γκότοβο, συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή. Αναλυτικά στην αποστολή βρίσκονται οι:

Αποστολίδης, Ταΐρης, Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Παπαδόπουλος, Πινιέιρο, Μπακάλης, Σουλίδης, Πιτταράς, Ρεπετσάς, Μανουσάκης, Γιώτας, Μπιτσάκος, Ισαάκ, Ανιέτε, Τσουκάνης, Ρονκάτο, Τσίτας και Τζιώρας.

Οσον αφορά το αρχικό σχήμα: Ο Αποστολίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τον Ζουλιώτη να επιστρέφει και πάλι σε θέση δεξιού οπισθοφύλακα, και τον Σοϊλέδη να έχει αντίστοιχο ρόλο στα αριστερά. Ρεπετσάς και Γιώτας θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο ενώ στη μεσαία γραμμή, ο Μπακάλης θα αγωνιστεί δίπλα στον Πινιέιρο. Στα άκρα οι Μανουσάκης, Ισαάκ και Ρονκάτο διεκδικούν δύο θέσεις, με τους Ανιέτε και Τζιώρα να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

Αιγινιακός: Με Λιόλιο – Γκέσιο

Οπως ο Ηρακλής την Κυριακή έτσι και ο Αιγινιακός σήμερα αναμένεται να παίξει ένα από τα τελευταία του χαρτιά, μιας και μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα με δύο συνεχόμενες νίκες, οι νεοφώτιστοι στη Β’ Εθνική έχουν τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες με τελευταία αυτή εκτός έδρας από την Κέρκυρα. Ο προπονητής Κώστας Νικολαΐδης δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα, καθώς γυρνούν από τιμωρία και οι Γκέσιος και Λιόλιος.

Μάλιστα πριν από την έναρξη της χθεσινής προπόνησης τελέστηκε και αγιασμός, ενώ όπως συνηθίζεται πριν τα εντός έδρας ματς η αποστολή θα ανακοινωθεί λίγες ώρες πριν από τη σέντρα.

Τέλος, σε δηλώσεις του ο τεχνικός του Αιγινιακού σχολίασε: «Ακόμα κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Εχουμε, βέβαια, πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη, που είναι πολλές. Υπάρχει όπως σε όλες τις ομάδες, μια κόπωση, η οποία μας επηρέασε. Ολες οι ομάδες είμαστε περίπου στο ίδιο επίπεδο και πρέπει να δουλέψουμε έξτρα στον ψυχολογικό τομέα για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες. Από δω και πέρα θα μετρήσει και το «θέλω» των ποδοσφαιριστών, αλλά και η δίψα. Σε κάποια παιχνίδια ήμασταν άτυχοι, αλλά σε άλλα δεν εμφανιστήκαμε όπως θα έπρεπε. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να επανακάμψουμε. Είμαστε μέσα στο παιχνίδι και τα παιδιά θα καταφέρουν να γυρίσουν την πλάστιγγα προς το μέρος τους».

Για το σημερινό παιχνίδι: «Είναι ένα από τα τελευταία μας χαρτιά όσο αναφορά την τριάδα. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, ώστε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο. Μπορούμε να τα καταφέρουμε και ελπίζω ότι θα αντιδράσουμε σωστά».

Βρίσκει ξανά τον Σωσώνη

Ο Γιάννης Σωσώνης από την Ενωση Φθιώτιδας θα διευθύνει το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στον Αιγινιακό και τη Νίκη Βόλου, με τον ίδιο να έχει σφυρίξει φέτος στο Πανθεσσαλικό όταν η Νίκη Βόλου επικράτησε της Καβάλας με 3-0. Οι κ.κ. Ανέστης Δουδούμης και Χρήστος Δόσκορης θα αναλάβουν χρέη βοηθών την ώρα που 4ος διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Τζοβάρας επίσης από την Φθιώτιδα.

«Αυλαία» για την ομάδα Νέων

Την Αναγέννηση Καρδίτσας θα φιλοξενήσει το ερχόμενο Σάββατο στις 4μ.μ. η ομάδα Νέων της Νίκης Βόλου. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Καναλίων και σημειώνεται ότι οι κιτρινόμαυροι έχουν πανηγυρίσει ήδη την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα Νέων του Βορείου Ομίλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου