ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επόμενος σταθμός… Ταύρος

επόμενος-σταθμός-ταύρος-324435

Το τέταρτο συνεχόμενο τρίποντο θα διεκδικήσει αύριο η Νίκη Βόλου κόντρα στον Φωστήρα

Να παραμείνει στην κορυφή μέχρι το τέλος των playoff της Footballleague, κατακτώντας έτσι την άνοδο στη SuperLeague, θέλει και αύριο η Νίκη Βόλου που παίζει στις 6 μ.μ. στον Ταύρο με τον Φωστήρα για την 5η αγωνιστική.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Τρεις στροφές πριν πέσει η αυλαία του πρώτου γύρου του μίνι πρωταθλήματος, οι κυανόλευκοι θέλουν να προχωρήσουν με ακόμη ένα τρίποντο πριν από τα παιχνίδια με Ηρακλή Ψαχνών στην έδρα τους την ερχόμενη Τετάρτη στις 6μ.μ. και στη συνέχεια με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο της Θεσσαλονίκης.

Σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της περασμένης Τετάρτης αλλά και της επικράτησης επί των Χανίων, η Νίκη Βόλου βρίσκεται πλέον μόνη πρώτη στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας, έχοντας έντεκα βαθμούς ενώ την ακολουθούν με 10 Ηρακλής Ψαχνών και Κέρκυρα.

Πλέον, ο επόμενος τελικός θα δοθεί στον Ταύρο κόντρα στον Φωστήρα και εκεί το «τρένο» της Νίκης Βόλου θέλει μετά από τη δίωρη στάση να αναχωρήσει έχοντας ακόμη τρεις πολύτιμους βαθμούς στις αποσκευές.

Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου της Μαγνησίας να είναι προσηλωμένοι στο στόχο τους και να μην επαναληφθούν λάθη, όπως και στην πρεμιέρα των playoff, όταν η Νίκη «πλήρωσε» με τον ακριβότερο τρόπο τα λάθη της. Από τότε όμως και μέχρι σήμερα οι κυανόλευκοι παρουσιάζονται σαφώς βελτιωμένοι σε όλους τους τομείς και μεγάλο μερίδιο σε αυτό έχει ο Αλέκος Βοσνιάδης με τους συνεργάτες του.

Χωρίς Σοϊλέδη

Η προετοιμασία των κυανόλευκων θα ολοκληρωθεί σήμερα με μία τελευταία προπόνηση-χαλάρωμα και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή, που θα αναχωρήσει για την Αθήνα. Στους απόντες συγκαταλέγεται ο Αρης Σοϊλέδης, ο οποίος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ αντίθετα επιστρέφει και πάλι ο Πάρης Μπακάλης, έχοντας εκτίσει την μία από τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του. Οσον αφορά τον Αλέξανδρο Μπιτσάκο που συμπλήρωσε επίσης τέσσερις κίτρινες κάρτες θα χάσει το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής 4 Μαΐου με αντίπαλο τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Ζουλιώτης: «Μας πείσμωσε ο Αιγινιακός»

Ο δεξιός οπισθοφύλακας της Νίκης Βόλου, Δημήτρης Ζουλιώτης, σε δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε ότι η ήττα από τον Αιγινιακό πείσμωσε την ομάδα για να ακολουθήσουν στη συνέχεια οι τρεις σερί νίκες. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Εμείς πιστεύουμε στην ομάδα μας, την πρώτη αγωνιστική ήταν καθαρά θέμα ατυχίας το αποτέλεσμα το οποίο μας έκανε καλό καθώς πείσμωσε τους ποδοσφαιριστές και ένωσε την ομάδα μας. Δεν υπάρχει κανένα φαβορί, όλες οι ομάδες μπορούν να χάσουν βαθμούς από όλους, εμείς αυτό το εκμεταλλευτήκαμε και βρισκόμαστε δίκαια στην πρώτη θέση».

Για το παιχνίδι με τα Χανιά: «Σίγουρα η τύχη παίζει πολύ σημαντικό ρόλο αλλά όποιος είδε το παιχνίδι, μας ακυρώθηκε κανονικό γκολ που θα μπορούσαμε να είχαμε κλειδώσει τη νίκη. Ισοφαριστήκαμε στο 90’ από ένα ανύπαρκτο φάουλ και το γκολ ήταν οφσάιντ. Η τύχη είναι με τους δυνατούς και έτσι στο τέλος κερδίσαμε εμείς το παιχνίδι».

Για τον Αλέκο Βοσνιάδη: «Με τον ερχομό του στην ομάδα, δούλεψε πάρα πολύ στις αδυναμίες μας και πιο πολύ ακόμη στον ψυχολογικό τομέα. Με την εμπειρία του, μετά το περσινό πρωτάθλημα που πανηγύρισε με τον Απόλλωνα, και με την ίδια συνταγή συνεχίζουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Το πιο ωραίο με το φετινό πρωτάθλημα είναι ότι όλες οι ομάδες πηγαίνουν για την άνοδο. Δεν πετάει κανένας… λευκή πετσέτα και όλοι έχουν ελπίδες για το όνειρο. Αυτό έχει κάνει το πρωτάθλημα πολύ αμφίρροπο».

Εκδρομή στον Ταύρο

Εκδρομή για την Αθήνα οργανώνει και η Λέσχη ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου: «Η ημέρα που θα πανηγυρίζουμε την άνοδο περνά μέσα από τον Ταύρο. Ολοι μαζί να σταθούμε κοντά στην ομάδα και στον τιτάνιο αγώνα που δίνει για να πραγματοποιηθεί το όνειρο της ανόδου. Ολοι μαζί στον Ταύρο. Το καραβάνι ξεκινά από την Μαιάνδρου αύριο Κυριακή στις 13.00. Πληροφορίες στη Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου και στο τηλέφωνο 2421-302530».

Σφυρίζει ο Σελεμίδης

Ο Χαράλαμπος Σελεμίδης από την ΕΠΣ Πέλλας ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την αυριανή αναμέτρηση στον Ταύρο, για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ. Ο Σελεμίδης είχε σφυρίξει και πάλι φέτος παιχνίδι των κυανόλευκων, όταν και στις 17 Νοεμβρίου, έφυγαν με το διπλό από την Καβάλα με σκορ 0-3. Χρέη βοηθών θα έχουν οι κ.κ. Σταύρος Σίπκας, επίσης από την ΕΠΣ Πέλλας και Κωνσταντίνος Νικολαΐδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο κ. Γιώργος Μπλάνας από την ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Νέοι: Σήμερα στα Γιαννιτσά

Το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι για τη φετινή αγωνιστική περίοδο δίνει η Κ19 της Νίκης Βόλου στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος των Νέων της Football League. Οι κυανόλευκοι αντιμετωπίζουν στο Εθνικό Στάδιο Γιαννιτσών την τοπική Αναγέννηση στις 3 μ.μ. και στοχεύουν στη δεύτερη σερί νίκη τους.

Μετά το φιλικό που έδωσαν οι Νέοι της Νίκης την περασμένη Τρίτη και την επικράτηση με 3-1 στο Ριζόμυλο απέναντι στον τοπικό Αστέρα, ο τεχνικός της ομάδας, Παντελής Βαρβέκης, είχε τη δυνατότητα να κάνει δοκιμές ενόψει των τριών τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος και να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του σε αγωνιστική κατάσταση, μετά την άδεια των εορτών.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Γρηγοριάδης, Σιφνιώτης, Αγγελής, Ράπτης, Σουάρες, Χρήστος Κελεσίδης, Γιαννούλας, Μπλούχος, Σπυριδάκης, Τσιάκος, Στρούγγης, Γεωργατζής, Πύλος, Πάσχος, Πέτσης, Στατήρας, Μέτσε και Αργύρης. Εκτός αποστολής είναι οι Παπάζογλου, Ξενοφών Κελεσίδης, Λαρίσης και Ντιμιτρίεβιτς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου