ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Προβάρει τα καλά της

προβάρει-τα-καλά-της-280463

Σήμερα πέφτει η αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της FootballLeagueμε όλες τις αναμετρήσεις του Βορείου ομίλου να ξεκινούν στις 3μ.μ. Ετσι στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής, η Νίκη Βόλου φιλοξενεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Αναγέννηση Καρδίτσας, διεκδικώντας την έκτη συνεχόμενη νίκη.

Οι κυανόλευκοι προβάρουν τα καλά τους… ενόψει και των playoff, που θα ξεκινήσουν πιθανότατα την Τετάρτη 9 Απριλίου, θέλοντας να έχουν και σήμερα στο πλευρό τους τον κόσμο τους, ο οποίος μπορεί με τη δική του συμβολή να ωθήσει την ομάδα προς την άνοδο.

Με πιθανή νίκη της ομάδας της Μαγνησίας και νίκη του Ηρακλή επί της Ζακύνθου, τότε οι Βολιώτες, μπορούν να διατηρήσουν το μπόνους των +2 βαθμών στην ειδική βαθμολογία των play-off, ενώ αυτή μπορεί να φθάσει και στο +3, με επικράτηση της Νίκης και ήττα του Γηραιού, κάτι που φαντάζει όμως δύσκολο.

Η προετοιμασία για την ομάδα της Νίκης Βόλου ολοκληρώθηκε χθες δίχως κάποιο νέο απρόοπτο, μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε ο Γέσιτς, με τον Σέρβο να μένει εκτός, όπως και ο Σοϊλέδης, μαζί με τον Ρεπετσά, που θα εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής. Αντίθετα επιστρέφουν και πάλι οι Ανιέτε, Μανουσάκης και Ζουλιώτης.

Στην αποστολή συγκαταλέγονται οι: Αποστολίδης, Μπιτσάκος, Παπαδόπουλος, Γιώτας, Πινιέιρο, Ακασού, Μπακάλης, Ισαάκ, Ρονκάτο, Ανιέτε, Τζιώρας (πιθανή ενδεκάδα), Τσουκάνης, Μανουσάκης, Σουλίδης, Πιτταράς, Τσίτας, Ταΐρης, Ζουλιώτης και Γκότοβος.

Ο αντίπαλος

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί σήμερα η Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία ελπίζει σε θαύμα ώστε να συνεχίσει στα playoff, θέλοντας να κερδίσει σήμερα στο Πανθεσσαλικό αλλά και να χάσει στο Καυτανζόγλειο ο Ηρακλής.

Από τον τεχνικό Σάκη Θεοδοσιάδη δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Καραχάλιος, Κουκούλης, Οικονόμου, ο τραυματίας Τζάνης, ο στρατευμένος Αναστασόπουλος και ο Τιμόνοφ για αγωνιστικούς λόγους. Η αποστολή: Σιαράβας, Τσάμης, Σάββας, Γκουγκούδης, Δημόπουλος, Κόκκινος, Υφαντής, Γεωργακόπουλος, Χλωρός, Μπουντούρης, Σίμωσης, Γήτας, Μπιτέλης, Μαυριάς, Χατζηρίζος, Μίχος, Ρόβας, Κρανιώτης.

Οι Θεσσαλοί αντιμετωπίζουν τη Νίκη Βόλου σήμερα (15.00, OTE TV) στο φινάλε του πρωταθλήματος και θέλουν μόνο νίκη σε συνδυασμό με γκέλα του Ηρακλή κόντρα στη Ζάκυνθο για να έχουν ελπίδες τετράδας.

Στο μεταξύ, η Αναγέννηση δεν θα έχει τους φιλάθλους στο πλευρό της, καθώς η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας γνωστοποίησε πως απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της ομάδας προς το Πανθεσσαλικό, επικαλούμενη και την απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού.

Ο διαιτητής

Ο Χρήστος Ανδρονικίδης από την Ενωση Πειραιά θα αναλάβει να διευθύνει το Θεσσαλικό ντέρμπι, ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Πανθεσσαλικό το σήμερα Σάββατο στις 3μ.μ. Οι κ.κ. Δημήτριος Ζησιμόπουλος και Ηλίας Κοτζαμανίδης επίσης από το σύνδεσμο Πειραιά θα είναι οι βοηθοί, ενώ χρέη τέταρτου θα εκτελεί ο κ. Ιωάννης Μπλούνας του συνδέσμου Φθιώτιδας.

Τα εισιτήρια

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων, για τον αυριανό αγώνα, με τα εκδοτήρια να ανοίγουν 2,5 ώρες πριν τη σέντρα. Στην Πεζογέφυρα Α θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όσους θέλουν να εκδώσουν απλό εισιτήριο αγώνα των 10 ευρώ. Στην Πεζογέφυρα Β θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήριο αγώνα 20 και 30 ευρώ για την σκεπαστή κερκίδα και για παιδιά που συνοδεύονται από τους γονείς τους. Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Τα παιδιά που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους, θα εισέρχονται στην κερκίδα που θα περάσει ο γονέας. Αν ο μαθητής ή το παιδί δεν συνοδεύεται, τότε θα του επιτραπεί η είσοδος μόνο στο Νότιο Πέταλο και την Ανατολική κερκίδα. Προπώληση εισιτηρίων δεν θα υπάρξει.

Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα:

VIP Κερκίδα: 30 ευρώ

Σκεπαστή: 20 ευρώ

Ανατολική Κερκίδα: 10 ευρώ

Νότιο Πέταλο: 10 ευρώ

Κάλεσμα των BlueAngels

«Ο σύνδεσμος Βlue Angels κάνει γενικό κάλεσμα σε όλο τον κόσμο για συμμετοχή στην ενιαία κερκίδα στο νότιο πέταλο, τα αδέλφια μας από το Blue Club καθώς και όσους «συνειδητά» απείχαν από τον οργανωμένο πυρήνα της Νίκης Βόλου. Εχουμε μπροστά μας έναν «πόλεμο» (play off) και πρέπει να δώσουμε μεγάλη μάχη για να τον κερδίσουμε. Μόνο ενωμένοι μπορούμε. Πάνω απ’ όλους και όλα πρέπει να είναι η ομάδα και για αυτή πρέπει να δώσουμε και τη ψυχή μας! Ολοι μαζί για το όνειρο της Α’ Εθνικής, για την ιδέα που λέγεται Νίκη Βόλου».

Το φινάλε στο Βόρειο όμιλο

Σήμερα (3μ.μ.)

Βατανιακός – Δόξα Δράμας

Αιγινιακός – Καβάλα

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Τύρναβος

Απόλλων – Εθνικός Γαζώρου

Κέρκυρα – Πιερικός

Νίκη Βόλου – Αν. Καρδίτσας (OΤΕ 5)

Ηρακλής – Ζάκυνθος (OΤΕ 2)

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου