ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Για το βαθμό και το σερί

για-το-βαθμό-και-το-σερί-277475

Με τη διαφορά από τον τέταρτο της βαθμολογίας, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, να βρίσκεται στο +8, η Νίκη Βόλου θέλει το τρίποντο κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας το ερχόμενο Σάββατο, προκειμένου να ξεκινήσει στα playoff, με αβαντάζ δύο βαθμών.

Παράλληλα στόχος των κυανόλευκων είναι να πάρουν την έκτη συνεχόμενη νίκη, ώστε να μπουν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, στο νέο-μίνι πρωτάθλημα όπου οι δύο πρώτοι θα πάρουν την απευθείας άνοδο στη SuperLeague.

Μετά από πέντε συνεχόμενες νίκες, στις οποίες η ομάδα της Μαγνησίας έχει διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα αλλά και πυροβολεί… κατά ριπάς με 14 γκολ στο ενεργητικό και μηδέν παθητικό, ο Αλέκος Βοσνιάδης θέλει από τους ποδοσφαιριστές του να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό, το οποίο θα σημάνει και τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Επειτα από το ρεπό της Τρίτης, παίκτες και τεχνική ηγεσία επέστρεψαν και πάλι από χθες στις προπονήσεις και για το παιχνίδι του Σαββάτου θα μπορούν να υπολογίζονται ξανά οι Ανιέτε και Μανουσάκης, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους.

Παράλληλα ο Αλέκος Βοσνιάδης περιμένει να δει και την κατάσταση του Σοϊλέδη, ο οποίος χθες δεν προπονήθηκε, συνεχίζοντας αποθεραπεία, σε αντίθεση με τον Ζουλιώτη, που συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση. Εκτός από την 26η αγωνιστική θα είναι όμως ο Ρεπετσάς, εκτίοντας την ποινή λόγω συμπλήρωσης καρτών. Η σημερινή προπόνηση που θα είναι και η πιο δυνατή, πριν από το ματς του Σαββάτου, θα ξεκινήσει στις 12μ. και αύριο θα ανακοινωθεί η αποστολή μετά το πρωινό χαλάρωμα.

Σφυρίζει ο Ανδρονικίδης

Ο Χρήστος Ανδρονικίδης από την Ενωση Πειραιά θα αναλάβει να διευθύνει το Θεσσαλικό ντέρμπι, ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Πανθεσσαλικό το ερχόμενο Σάββατο στις 3μ.μ.

Οι κ.κ. Δημήτριος Ζησιμόπουλος και Ηλίας Κοτζαμανίδης επίσης από το σύνδεσμο Πειραιά θα είναι οι βοηθοί, ενώ χρέη τέταρτου θα εκτελεί ο κ. Ιωάννης Μπλούνας του συνδέσμου Φθιώτιδας.

Σημειώνεται ότι ο κ. Ανδρονικίδης είναι η πρώτη φορά που σφυρίζει παιχνίδι στον Βόρειο όμιλο φέτος, μιας και μέχρι στιγμής είχε οριστεί σε πέντε αγώνες του Νοτίου ομίλου. Στο παρελθόν έχει διευθύνει για τη Γ’ Εθνική τα παιχνίδια ανάμεσα σε Ζάκυνθο – Νίκη Βόλου (1-1) και Νίκη Βόλου – Τηλυκράτη Λευκάδα(1-1), όπως και την εντός έδρας νίκη επί του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας με 3-2.

Ιορδανίδης – Χαραλαμπίδης «βλέπουν» Νίκη

Την ομάδα της Νίκης Βόλου ως ένα από τα φαβορί για άνοδο «βλέπουν» ο προπονητής της Καβάλας Μιχάλης Ιορδανίδης, όπως και ο πρώην τεχνικός των κυανόλευκων Απόστολος Χαραλαμπίδης.

Συγκεκριμένα ο Ιορδανίδης σχολίασε για τα φαβορί της ανόδου: «Και οι τέσσερις ομάδες του Βορρά είναι πολύ καλές. Σίγουρα η Κέρκυρα έχει ένα αβαντάζ, αφού θα τερματίσει στην πρώτη θέση. Θεωρώ ότι η Νίκη Βόλου και η Κέρκυρα είναι πιο σταθερές ομάδες. Από τον Νότιο όμιλο σίγουρα ο Ολυμπιακός Βόλους είναι το φαβορί και θα είναι σίγουρα στην Super League».

Παράλληλα ο Χαραλαμπίδης δήλωσε: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, αφού και οι οκτώ ομάδες πιστεύω πως θα είναι πολύ δυνατές. Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός Βόλου, η Κέρκυρα, η Νίκη Βόλου και ο Ηρακλής έχουν ένα προβάδισμα για τα εισιτήρια που οδηγούν στη μεγάλη κατηγορία».

Τέλος, ο αρχηγός της Αναγέννησης Καρδίτσας, Σωκράτης Μπουντούρης, τόνισε σχετικά για τις ομάδες που ξεχώρισε από τον Βόρειο όμιλο αλλά και την προσπάθεια της Αναγέννησης ομάδας του: «Χωρίς αμφιβολία, η Κέρκυρα μαζί με τη Νίκη Βόλου και τον Ηρακλή. Είναι οι πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος. Ως έκπληξη του πρωταθλήματος θα έλεγα η… Καρδίτσα. Σε σχέση με τους υπόλοιπους συλλόγους δεν διαθέτουμε μεγάλο μπάτζετ και με αυτούς τους παίκτες καταφέραμε και σταθήκαμε στα πόδια μας».

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου