ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μυαλωμένη για το διπλό

μυαλωμένη-για-το-διπλό-265596

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με στόχο να αποφύγει μια νέα γκέλα και να επιστρέψει στις θετικές εμφανίσεις, η Νίκη Βόλου τίθεται αντιμέτωπη του Οπούντιου στο Μαρτίνο σήμερα στις 4μ.μ. για την 5η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Το πάθημα της περασμένης Τετάρτης καλείται να γίνει μάθημα για τους παίκτες της Νίκης Βόλου, οι οποίοι μεσοβδόμαδα άφησαν δύο βαθμούς στο γήπεδο της Θήβας, όπου και γλίτωσαν τα χειρότερα με το γκολ του Τζιώρα στο 91ο λεπτό.

Περιθώρια για νέο στραβοπάτημα πλέον δεν υπάρχουν, και οι παίκτες των Στέφανου Ξηροφώτου και Φάντζιο Μπούις καλούνται να παρουσιαστούν σοβαροί και προσεκτικοί απέναντι σε έναν αντίπαλο μικρότερης δυναμικότητας, αλλά ικανό να κάνει τη ζημιά.

Η Νίκη Βόλου καλείται να παρουσιαστεί μυαλωμένη και να πάρει το δεύτερο διπλό στο φετινό πρωτάθλημα, μετά από εκείνο απέναντι στον ΑΟ Σελλάνων στην Καρδίτσα, έχοντας στη διάθεση της όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην του Βιάτσεσλαβ Σούσκιν, με τον Ρώσο επιθετικό να βρίσκεται παροπλισμένος λόγω της μπλε κάρτας που παραμένει άφαντη…

Διαθέσιμοι για τη σημερινή αναμέτρηση είναι οι: Μένιος Θεολόγης, Νίκος Τζήμας, Χρήστος Καρτσαμπάς, Μανώλης Γενιτσαρίδης, Σεραφείμ Μωυσίδης, Δημήτρης Δημολιός, Βασίλης Λάιος, Κώστας Ζιώγας, Σέναντ Μπάιριτς, Άντον Ντόλγκι, Γιάννης Βέργος, Νέτι Μέτσε, Αλέξανδρος Τσιανάκας, Γιώργος Ιορδανίδης, Αντρέι Γιάγκοβλεφ, Άγγελος Ματθαίου, Σταύρος Βουρδάκης, Χρήστος Τζιώρας και Τόλης Γαρυφαλλόπουλος.

Με Παπαποστόλου

Την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στον Οπούντιο Μαρτίνου και τη Νίκη Βόλου στο Δημοτικό Στάδιο Μαρτίνου σήμερα Κυριακή 22/10 στις 4μ.μ., θα διευθύνει ο κ. Απόστολος Παπαποστόλου, με βοηθούς τους κ.κ. Δαυίδ Πριόνα και Περικλή Δέλχα, όλοι από την ΕΠΣ Ευβοίας. Παρατηρητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Γιώργος Παπαγεωργίου από την ΕΠΣ Βοιωτίας.

Σε λειτουργία ηλεκτρονική μπουτίκ

Σε λειτουργία έχει τεθεί από την περασμένη Παρασκευή και η ηλεκτρονική μπουτίκ των προϊόντων της Νίκης Βόλου, με τους φίλους της να έχουν τη δυνατότητα εύκολα και γρήγορα να προβούν στην αγορά μιας σειράς κυανόλευκων ειδών, όπως φανέλες, φόρμες κ.ά. Σε ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος αναφέρεται: «Το Επίσημο Ηλεκτρονικό Κατάστημα του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου είναι γεγονός. Πρόκειται για μια επιθυμία των τελευταίων χρόνων των φιλάθλων της ομάδας μας που πραγματοποιήθηκε. Πλέον μέσα από το Επίσημο Ηλεκτρονικό Κατάστημα, στην διεύθυνση nikivolou.capsport.gr (αλλά και τα ανάλογα link από το nikifc.gr) οι φίλοι της Νίκης Βόλου θα μπορούν να αποκτήσουν την επίσημη εμφάνιση της ομάδας μας, είδη ένδυσης καθώς και αξεσουάρ όπως σκουφάκια, καπέλα, κούπες, μαγνητάκια κ.ά.».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου