ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ψηφοφορία στη Νίκη Βόλου

ψηφοφορία-στη-νίκη-βόλου-21170

Με στόχο την ανάδειξη του ομορφότερου τέρματος της χρονιάς

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με το πρωτάθλημα της Football League να έχει ολοκληρωθεί καλώς ή κακώς στη Νίκη Βόλου καλούνται να ψηφίσουν το ομορφότερο τέρμα που πέτυχε ποδοσφαιριστής της την χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ προχώρησε στην επιλογή 10 τερμάτων που πέτυχαν οι ποδοσφαιριστές της φέτος, και μέσα από το σχετικό βίντεο που έχει αναρτηθεί στη σελίδα της ΠΑΕ στο facebook, καλείται να αποφασίσει ο κόσμος.

«Απολαύστε το βίντεο στη σελίδα μας στο Facebook με τα 10 ομορφότερα γκολ της ομάδας μας για τη σεζόν που τελείωσε και ψηφίστε το αγαπημένο σας στα σχόλια, προκειμένου να αναδειχθεί το κορυφαίο τέρμα της Νίκης Βόλου για τη χρονιά που πέρασε» αναφέρει η ανάρτηση.

Οι φίλαθλοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στα εξής τέρματα:

1. Αντόνιο Ροχάνο vs Θεσπρωτός

2. Αντόνιο Ροχάνο vs Καλαμάτα

3. Δημήτρης Καπός vs Ιωνικός

4. Αποστόλης Τσιώλης vs Ολυμπιακός Βόλου

5. Άλεξ Κρουθ vs Ολυμπιακός Βόλου

6. Λούκας Γκαρσία vs Καβάλα (1-0)

7. Λούκας Γκαρσία vs Καβάλα (2-0)

8. Τζόρνταν Ντομίνγκεθ vs Τρίκαλα

9. Μάρτιν Μπαταγίνι vs Ιαλυσός

10. Άλεξ Κρουθ vs Καβάλα

«Ψηφίζουμε στα σχόλια της παρούσας δημοσίευσης, γράφοντας τον αριθμό του γκολ που μας αρέσει. Η ψηφοφορία θα κλείσει την Κυριακή 28 Ιουνίου στις 00:00» αναφέρεται στην ανάρτηση.

Αναμονή για άνοδο

Η Νίκη Βόλου, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες της Football League, με εξαίρεση Τρίκαλα και Ιωνικό, αλλά και όσους πήραν την άνοδο από τη Γ’ Εθνική, παραμένουν σε αναμονή, θέλοντας να μάθουν όσο γίνεται δυνατόν νωρίτερα τα… νέα, ευχάριστα ή δυσάρεστα, σχετικά με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Ο συνεταιρισμός της SL2-FL επιμένει σε άνοδο τεσσάρων ομάδων στη Super League, αλλά και τον μην υποβιβασμό των υπολοίπων από την εν λόγω κατηγορία.

Κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο τη δεδομένη στιγμή, με τα τηλεοπτικά έσοδα της Super League να είναι εκείνο που ανησυχεί τους «μεγάλους».

Μπορεί τη δεδομένη στιγμή το σενάριο για «διαγραφή» της Football League και δημιουργία μίας νέας Β’ Εθνικής να ακούγεται ως πολύ πιθανό, αλλά παραμένει σενάριο, το οποίο σαφώς και θα ευνοούσε τη Νίκη Βόλου, έστω κι αν έδειξε αντίθετη αρχικά.

Για την ώρα τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, και στο κυανόλευκο στρατόπεδο, έχουν στρέψει την προσοχή τους σε άλλα ζητήματα.

Εξάλλου με την επιστροφή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Αλέξη Παπακωνσταντίνου, από το Λονδίνο κάποια πρακτικά ζητήματα θα μπουν στην τελική ευθεία.

Πέραν από τις συναντήσεις για την επέκταση της συνεργασίας με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές, στη Νίκη Βόλου κοιτάζουν να «οχυρώσουν» την ΠΑΕ, προετοιμάζοντας το έδαφος σχετικά με την αδειοδότηση και τον φάκελο που πρέπει να κατατεθεί στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η πρώτη παρουσία – επανεμφάνιση του κ. Παπακωνσταντίνου που θα περάσει δύο εβδομάδες καραντίνας στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ. Αυτή ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 29 Ιουνίου, αλλά θα πάρει παράταση, πηγαίνοντας για τη Δευτέρα 6 Ιουλίου. Στη Γ.Σ. των μετόχων θα πραγματοποιηθεί όπως αναμένεται αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Οπως έχει γίνει γνωστό προκειμένου να τηρηθούν τα μέτρα προφύλαξης για τον κορονοϊό η Γ.Σ. θα λάβει χώρα για πρώτη φορά στο ανακαινισμένο «Παντελής Μαγουλάς».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου