ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πέμπτη ήττα για τη Νίκη, έχασε 2-0 από τον Ολυμπιακό Β’

πέμπτη-ήττα-για-τη-νίκη-έχασε-2-0-από-τον-ο-178464

Δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε και έχασε δίκαια στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη από τον Ολυμπιακό Πειραιώς Β’ με 2-0 η Νίκη Βόλου, που ηττήθηκε για 5η φορά στο πρωτάθλημα.

Μπορεί ο Κωστή να έχασε πέναλτι στο 6’, στέλνοντας την μπάλα πρώτα στο εξωτερικό μέρος της ρίζας του δεξιού δοκαριού και μετά άουτ, επιβεβαιώνοντας τη ρήση «άδικο πέναλτι, χαμένο πέναλτι», αφού η παράβαση που δόθηκε στο 4’ ε πτώση του Μπα από τον διαιτητή Κατόπη ήταν το λιγότερο αυστηρή, αλλά ο ίδιος παίκτης πήρε το αίμα του πίσω.

Στο 28’ λοιπόν ο Κωστή πήρε την πάσα του Μαρίνου και με ωραίο διαγώνιο πλασέ από θέση μέσα δεξιά έκανε το 1-0. Στο 37’ η Νίκη θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο σουτ εντός περιοχής του Βλαχομήτρου μετά την πάσα του Λούκας Γκαρσία, αλλά απέκρουσε εντυπωσιακά ο Καραργύρης.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 51’, με τους πρωταγωνιστές του πρώτου γκολ ν’ αλλάζουν ρόλους. Ο Κωστή έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Μαρίνο κι αυτός τελείωσε άψογα τη φάση για το 2-0.

Η Νίκη στο πρώτο μέρος είχε 7 τελικές και οι 6 στην εστία και τελείωσε την αναμέτρηση με 9 τελικές και 7 προς την εστία, τη στιγμή που τα αντίστοιχα νούμερα των Πειραιωτών ήταν 11-5.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ (Ιμπαγάσα): Καραργύρης, Μπαγκαλιάνης, Αποστολόπουλος, Κίτσος, Καλογερόπουλος, Κωστή, Σουρλής, Μαρίνος (81′ Ντόι), Τσέλιος (86′ Κουτσίδης), Ξενιτίδης, Αλγκασίμ Μπα (83′ Πινακάς)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Ανδρέου, Αθανασίου (70′ Πάνος), Τσιμπούκας, Αλιατίδης (58′ Τζιώρας), Μέτσε (73′ Ιωαν. Κυρίτσης), Kάσσος (58′ Βασιλείου), Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Λούκας Γκαρσία (70′ Παναγιωτίδης), Βλαχομήτρος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου