ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με Ολυμπιακό στου Ρέντη η Νίκη

με-ολυμπιακό-στου-ρέντη-η-νίκη-178766

Το τελευταίο παιχνίδι του Ιανουαρίου θα δώσει σήμερα η Νίκη Βόλου, συνεχίζοντας τον αγωνιστικό της Γολγοθά, αφού μετά το βολιώτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την περασμένη Πέμπτη, ακολουθεί η σημερινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Β’ στου Ρέντη στις 14:45 (τηλεοπτικά και διαδικτυακά από το ERT-Sports 2).

Ρεπορτάζ:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Βορείου Ομίλου της Betsson Super League 2 οι κυανόλευκοι θα βρεθούν στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη, έχοντας δύσκολο έργο απέναντι στους νεαρούς του Αριέλ Ιμπαγάσα, οι οποίοι προέρχονται από βαριά ήττα στην έδρα του Αλμωπού Αριδαίας με 3-0 το Σάββατο 22/1, σε αντίθεση με τη Νίκη Βόλου, που έπαιξε πριν λίγα 24ωρα και την Πέμπτη 27/1 με τον Ολυμπιακό Βόλου, κερδίζοντας με 1-0.

Η αποστολή

Στην αποστολή της Νίκης Βόλου που ταξίδεψε χθες για την Αθήνα, όπου θα αντιμετωπίσει σήμερα τον Ολυμπιακό Β’, συμπεριλαμβάνονται 18 ποδοσφαιριστές που είναι οι: Μπάγιτς, Περιστερίδης, Αποστολίδης, Πάνος, Γ. Κυρίτσης, Αθανασίου, Ανδρέου, Τσιμπούκας, Αλιατίδης, Μέτσε, Παναγιωτίδης, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Γκαρσία, Κάσσος, Βλαχομήτρος, Βασιλείου, Τζιώρας. Εκτός έμεινε ο Αντόνιο Ροχάνο, λόγω τραυματισμού στο παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης, αλλά και ο Γρομητσάρης για άλλη μία φορά.

Αλιατίδης: «Με ώθηση

από το ντέρμπι»

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της σημερινής αναμέτρησης πραγματοποίησε ο ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, Μάνος Αλιατίδης.

Αναλυτικά όσα είπε: «Προερχόμαστε από μία σημαντική νίκη για εμάς, κόντρα στον Ολυμπιακό, στο ντέρμπι της πόλης. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το αποτέλεσμα, ο κόσμος μας βοήθησε πολύ, προκειμένου να βγάλουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές το 100% των δυνατοτήτων μας στο γήπεδο και θα έλεγα πως καταφέραμε να κερδίσουμε όλοι μαζί. Είναι ένα αποτέλεσμα που μας δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια.

Πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια ένταση και στα επόμενα παιχνίδια, ώστε η ομάδα να αναρριχηθεί ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία, κάτι που κρίνω ότι το αξίζουμε απόλυτα.

Η επόμενη αναμέτρηση για εμάς μας βρίσκει αντιμέτωπους με μία νεαρή ηλικιακά ομάδα, αλλά ιδιαίτερα επικίνδυνη, με μεγάλο αγωνιστικό ενθουσιασμό, τον Ολυμπιακό Β’. Είχαμε μόλις δύο μέρες να προετοιμαστούμε γι’ αυτό το ματς, αλλά πιστεύω πως έχουμε καταφέρει να δουλέψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και πιστεύουμε και θέλουμε η ομάδα να γυρίσει πίσω στη βάση της με τους τρεις βαθμούς».

Κεκλεισμένων των θυρών

Κεκλεισμένων των θυρών θα πραγματοποιηθεί το προγραμματισμένο για σήμερα το μεσημέρι (30/01, 14:45), παιχνίδι της Νίκης Βόλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Β’, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, όπως ενημέρωσε σχετικά η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, αναφέροντας πως: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της πως η αναμέτρηση της, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Β’, στον Ρέντη, το μεσημέρι της Κυριακής (30/1, 14:45), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Α’ Ομίλου της Betsson Super League 2, θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Συγκεκριμένα, πρόσβαση στις κερκίδες του γηπέδου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι των προσκλήσεων της αναμέτρησης και οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι, καθώς δε θα εκδοθούν εισιτήρια αγώνα».

Σφυρίζει ο Κατόπης

Την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό Β’ και τη Νίκη Βόλου στο γήπεδο Ρέντη, που θα έχει και τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ-Sports 2, θα διευθύνει ο Λευτέρης Κατόπης από την ΕΠΣ Σάμου. Βοηθοί του θα είναι οι Νίκος Τοροσιάδης (Μακεδονίας) και Αργύρης Νταβέλας (Μακεδονίας). Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Μιχάλης Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας), ενώ παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος Βασσάλος από την ΕΠΣ Χανίων.

Με ΠΑΟΚ στις 2/2

Μετά το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Β’ ακολουθεί για τους κυανόλευκους το εξ αναβολής παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’ εκτός έδρας για τη 12η αγωνιστική. Όπως ορίστηκε, θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου.

Στην Κάρπι ο Μπόσιο

Ο Μπόσιο αποτελεί παρελθόν από τη Νίκη, με την απόφαση αποχώρησής του να έχει παρθεί πριν τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο Αργεντινός μέσος θα συνεχίσει στην Ιταλική Κάρπι, που τον ανακοίνωσε επίσημα, με τον ίδιο σε αποχαιρετιστήριο μήνυμά του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης να αναφέρει: «Ήταν ένας υπέροχος ενάμισης χρόνος στη οικογένεια της Νίκης. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μοιράστηκαν μαζί μου αυτό το διάστημα και εύχομαι πάντα επιτυχίες. Στο επανιδείν». Ο απολογισμός του Αργεντινού σε μιάμιση σεζόν ήταν 22 ματς και 1 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Το πρόγραμμα

της 16ης αγωνιστικής

Για τον Βόρειο όμιλο της Super League 2 θα πραγματοποιηθούν σήμερα επτά αναμετρήσεις, ενώ χθες για τον Νότιο όμιλο το Αιγάλεω κέρδισε με 1-0 τον Αστέρα Βλαχιώτη, ενώ δεν έγινε το Κηφισιά-ΑΕΚ Β’ λόγω χιονιού.

Αναλυτικά οι σημερινοί αγώνες:

Βόρειος όμιλος

14:45 Ολυμπιακός Β’-Νίκη Βόλου (ERTSPORTS)

14:45 Απόλλων Λάρισας-Ολυμπιακός Βόλου

14:45 Πανσερραϊκός-Αλμωπός Αριδαίας

14:45 Ηρακλής-Καβάλα

14:45 Βέροια-Θεσπρωτός

14:45 Απόλλων Πόντου-Ξάνθη (ΕΡΤ3)

14:45 Αναγέννηση Καρδίτσας-Πιερικός

Ρεπό: Τρίκαλα

Νότιος όμιλος

14:45 Κηφισιά-ΑΕΚ Β’

14:45 ΟΦ Ιεράπετρας-Χανιά
14:45 Ηρόδοτος-Εργοτέλης
14:45 Λεβαδειακός-Καραϊσκάκης Αρτας

14:45 Ρόδος-Παναθηναϊκός B
17:00 Καλλιθέα-Διαγόρας (ERTSPORTS)
Ρεπό: Ζάκυνθος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου