ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Συνέχεια στο σερί της θέλει η Νίκη Βόλου

συνέχεια-στο-σερί-της-θέλει-η-νίκη-βόλο-102786

Συνέχεια στο αήττητο σερί των τελευταίων τεσσάρων αγώνων, στους οποίους έχει κρατήσει και το μηδέν στην άμυνα, θέλει να δώσει σήμερα η Νίκη Βόλου, φιλοξενώντας στο γήπεδο της Νεάπολης τον Θεσπρωτό για την 24η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Super League 2.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εκτός από τις δύο νίκες στο ίδιο γήπεδο (Νεάπολης) με Απόλλωνα Πόντου (1-0) και Πιερικό (2-0), η Νίκη Βόλου έφυγε όρθια και με τον βαθμό της ισοπαλίας από Καρδίτσα (0-0) και Ξάνθη (0-0), διατηρώντας ανέπαφη την εστία της στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια.

Πάνω στη σταθερότητα της άμυνας, η Νίκη Βόλου θέλει να «πατήσει» και σήμερα κόντρα στον Θεσπρωτό, που στο παιχνίδι του α’ γύρου είχε κάνει τη ζημιά στους κυανόλευκους κερδίζοντας με 2-0.

Ο Θεσπρωτός θα έρθει στη Νεάπολη με στόχο να κάνει και πάλι τη ζημιά στην ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη, με τον τεχνικό των κυανόλευκων να τονίζει πως η ομάδα της Ηγουμενίτσας παίζει πολύ καλά εκτός έδρας, έχοντας προβλήματα εντός, όπως φάνηκε και στο τελευταίο της παιχνίδι, χάνοντας με 0-3 από τον Αλμωπό Αριδαίας. Πριν από αυτό το παιχνίδι η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα είχε ισοπαλία στην Καβάλα (1-1) και ισοπαλία στην Ηγουμενίτσα με την Ξάνθη (0-0), ενώ κέρδισε στην Κατερίνη τον Πιερικό με 3-0.

Πριν παίξει με τον Πιερικό κράτησε την Αναγέννηση Καρδίτσας στο 0-0, ενώ και πάλι στην Ηγουμενίτσα έχασε από τον Απόλλωνα Πόντου (1-2).

Συνολικά ο Θεσπρωτός στα τελευταία έντεκα ματς έχει μόνο μία νίκη, αυτή επί του Πιερικού, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες, φτάνοντας έτσι τους 24 πόντους.

Εξάλλου όπως τόνισε και σε πρόσφατη συνέντευξή του ο προπονητής της Νίκης για τον Θεσπρωτό: «Είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλά τη μετάβαση, θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς για εμάς, αλλά νομίζω πως θα δώσουμε τη μάχη μας, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Η προϊστορία

Νίκη και Θεσπρωτός κοντράρονται συνεχόμενα από το 2019 μέχρι σήμερα, αρχίζοντας τα παιχνίδια τους για τη Γ’ Εθνική, εν συνεχεία για τη Football League και πλέον τη Super League 2.

Η Νίκη Βόλου ως γηπεδούχος μετρά μόλις δύο νίκες, ενώ δύο παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα και σε ένα η ομάδα της Ηγουμενίτσας πήρε το διπλό.

Τα παιχνίδια στα οποία έχουν βρεθεί αντίπαλοι στο παρελθόν Νίκη και Θεσπρωτός, είναι τα εξής:

05/09/99 (Γ’) Θεσπρωτός-Νίκη 4-4

09/02/00 (Γ’) Νίκη-Θεσπρωτός 1-1

29/11/15 (Γ’) Θεσπρωτός-Νίκη 2-0

10/04/16 (Γ’) Νίκη-Θεσπρωτός 1-1

02/10/16 (Γ’) Νίκη-Θεσπρωτός 1-0

16/10/16 (ΚΥΠ. Γ’) Νίκη-Θεσπρωτός 3-0

12/02/17 (Γ’) Θεσπρωτός-Νίκη 0-3

05/05/19 (Γ’) Νίκη-Θεσπρωτός 0-1

12/05/19 (Γ’) Θεσπρωτός-Νίκη 2-0

29/09/19 (FL) Νίκη-Θεσπρωτός 2-1

05/01/20 (FL) Θεσπρωτός-Νίκη 0-1

11/12/21 (SL2) Θεσπρωτός-Νίκη 2-0

Τέσσερις οι απόντες

Η Νίκη Βόλου ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία για το σημερινό παιχνίδι με τον Θεσπρωτό στο γήπεδο της Νεάπολης, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να μην υπολογίζει σε τέσσερις ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, απόντες θα είναι οι Πάνος Παναγιωτίδης και Θωμάς Βασιλείου, που δηλώθηκαν να εκτίσουν ποινή για τέσσερις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσαν σήμερα, ενώ στο στάδιο της αποθεραπείας βρίσκονται οι Θωμάς Τσιμπούκας και Χρήστος Τζιώρας.

Όσον αφορά στον Βαγγέλη Ανδρέου θα απουσιάσει από το παιχνίδι με την Καβάλα, έχοντας συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Τα εισιτήρια

με Θεσπρωτό

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου με ανακοίνωσή της ενημερώνει τον κόσμο της σχετικά με τη διαδικασία εισόδου του στις κερκίδες του Δημοτικού Γηπέδου Νεάπολης Βόλου, στο πλαίσιο της σημερινής αναμέτρησης με τον Θεσπρωτό:

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ. Όσον αφορά στα εισιτήρια αγώνα, θα πραγματοποιηθεί προπώλησή τους, στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Στράτου Μαντζανά (Μαιάνδρου 45-47, Νέα Ιωνία), μέχρι σήμερα το μεσημέρι (13/3), κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος. Από ‘κει και πέρα, θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης, στην κεντρική είσοδο.

Ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά δεδομένα, σύμφωνα με τις κρατικές επιταγές (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, εντός του τελευταίου εξαμήνου, για ενήλικες, αρνητικό self-test για παιδιά κάτω των 12 ετών, αρνητικό rapid-test για ανήλικους από 13, έως 17 ετών – χρήση μάσκας).

O Τσιάρας στη Νεάπολη

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ Τσιάρας από την ΕΠΣ Καβάλας θα διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση στη Νεάπολη ανάμεσα σε Νίκη και Θεσπρωτό. Βοηθοί του θα είναι οι Αντώνης Κουκούμης και Φώτης Καμπερίδης από την ίδια ΕΠΣ. Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Δημήτρης Ψυχούλας της Ένωσης Βοιωτίας και παρατηρητής ο Δημήτρης Γκάγκας (Λάρισας).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου